De beste Clinique producten die ik bezit zijn gemaakt voor mannen!

En dat zou u er niet van moeten weerhouden om het onmiddellijk aan uw schoonheidsroutine toe te voegen. Als commerciële schrijver beschouw ik mezelf graag als een expert in het kennen van de beste producten voor elke omstandigheid – van gadgets die je ruimte in de keuken kunnen besparen tot beddengoedaccessoires die je kunnen helpen de beste nachtrust ooit te krijgen – dus stel je voor hoe nederig het was toen een 25-jarige man die nog steeds elke dag Clean & Clear-gezichtsreiniger gebruikt, me kennis liet maken met de beste Clinique producten, met bovenaan de lijst de Clinique For Men Super Energizer Anti-Fatigue Hydrating Concentrate SPF40 vochtinbrengende crème: het enige dat mijn onderoogjes echt de-blaast. Het was het lot dat ik op een middag door het medicijnkastje van mijn goede vriend Chandler snuffelde om vervolgens het enige Clinique-product tegen te komen dat ik nog nooit eerder heb gezien (mijn moeder is nogal een fan van het merk). Het was een slank en levendig oranje buisje met de woorden “super energizer” aan de zijkant.

Ik kon er niets aan doen; alles dat energie adverteert, heeft automatisch mijn interesse. Dus met zijn toestemming testte ik wat mijn nieuwste en grootste obsessie zou worden: een oogbehandeling die de hele dag wallen en donkere kringen wegneemt. De gel voor onder de ogen voelt alsof je je gezicht wast met verkoelend en revitaliserend water uit de zuiverste rivieren. Na mijn testaanvraag had ik het product binnen enkele minuten in mijn Sephora-winkelwagentje.

Bestel de Clinique For Men Super Energizer Anti-Fatigue Hydrating Concentrate SPF40 vochtinbrengende crème bij Bol.com

beste clinique producten

Het beste Clinque product tegen wallen

Wat het mij onderscheidt, iemand die sinds zijn geboorte met zakjes onder de ogen heeft gestreden (in afwachting van een doctoraatsbevestiging hierover), is hoe licht het product is. Van begin tot eind voelt de gel bijna gewichtloos aan. Zelfs als het droogt, heb ik niet het gevoel dat er iets op mijn huid zit. En de koelelementen zijn buitengewoon verfrissend – zo erg zelfs dat als ik een middagdutje nodig heb, ik hier eerder naar grijp dan nog een kopje Joe. Wat het meer is, het maakt echt een verschil uit in het uiterlijk van mijn onderogen. Zelfs als ik de nacht ervoor moeite heb met slapen, nemen de donkere kringen waaraan ik zo gewend was te zien onder mijn ogen niet langer mijn gezicht over. De formule zit boordevol hyaluronzuur en zorgt voor een bijna schokkend drijfvermogen voor mijn huid. Nadat ik de gel een beetje heen en weer heb gerold, lijkt het alsof ik een concealer heb. Dit maakt het klaarmaken een koud kunstje. En ja, het wordt op de markt gebracht voor mannen. Maar ik ben van mening dat de regels van gender gerelateerde marketing absoluut moeten worden overtreden als het gaat om de beste Clinque producten, vooral als het gaat om huidverzorging en make-up.

Dat gezegd hebbende, ben ik Chandler een verontschuldiging verschuldigd omdat hij ooit zijn routine voor de gek hield, omdat het me de MVP (het meest waardevolle product) in de mijne gaf. Koop de de-puffende en stimulerende Clinique For Men Super Energizer Anti-Fatigue Hydrating Concentrate SPF40 vochtinbrengende crème bij Bol.com.

Ook populair: 7x parfumvrije gezichtsverzorging voor de overgevoelige huid