5x de beste beauty koelkast die je kunt kopen

beauty koelkast

Tenzij je een grote liefhebber van schoonheid bent, klinkt het idee om een ​​beauty koelkast te kopen die uitsluitend is gewijd aan huidverzorgingsproducten waarschijnlijk ronduit dom. Toch verkoopt een toenemend aantal detailhandelaren verkleinde koelkasten die specifiek op de markt worden gebracht als schoonheidskoelkasten. Ik zal het uitleggen: er is een reden (of redenen) waarom mensen hun serums graag willen afkoelen. Het concept van koude huidverzorging speelt al geruime tijd de toon (zie: gezichtsbehandelingen met ijs). Afgezien van de esthetiek, kan het koelen van uw huidverzorgingsproducten uw huid echt ten goede komen. Ten eerste het voor de hand liggende: het is een zintuiglijke droom. Naast het wakker schudden van je huid, “verzwakt de koude temperatuur elk gevoel van pijn, jeuk of gevoeligheid”, legt een gecertificeerde dermatoloog in Columbia, Maryland uit. Hoewel het niet nodig is als u uw schoonheidsproducten op de juiste manier bewaart (d.w.z. op kamertemperatuur en uit de buurt van direct zonlicht), kan het koelen van bepaalde schoonheidsproducten ook helpen om hun houdbaarheid te verlengen, zegt Dr. Rodney. “Sommige huidverzorgingsproducten worden afgebroken of geïnactiveerd door hitte. Ik raad aan om volledig natuurlijke, plantaardige huidverzorgingsproducten te koelen, omdat deze sneller bederven”.

Een beauty koelkast tegen huidirritatie

En het grootste pluspunt van koeling? Het kan helpen bij irritatie. “Het aanbrengen van koude huidverzorging kan helpen om de bloedvaten te vernauwen en kan de zwelling van een ontstoken huid minimaliseren, vooral voor mensen die gevoelig, droog of vatbaar voor rosacea zijn”, zegt Christine C. Kim, MD, een gecertificeerde dermatoloog in Los Angeles, Californië “Dit is de reden waarom we ijs aanbrengen na procedures op kantoor en patiënten instrueren om dit thuis te blijven doen.” Dr. Rodney merkt op dat het koelen van uw huidverzorging de sterkte of werkzaamheid van de actieve ingrediënten niet verhoogt, maar het zal een meer rustgevende ervaring bieden wanneer de producten worden aangebracht. Dr. Kim voegt eraan toe dat vooral het gebied onder de ogen kan profiteren van gekoelde huidverzorgingsproducten omdat het gebied zichtbare periorbitale aderen (ook wel spataderen genoemd) heeft die vaak onder de huid zichtbaar zijn. Ze raadt aan om een ​​oogcrème te koelen die al een depuffend middel bevat, zoals Yes To Avocado Fragrance Free Daily Eye Cream, die cafeïne bevat naast andere hydraterende ingrediënten voor ultra-wakkere ogen. Al overtuigd? Misschien ben je na het zien van deze schattige (en betaalbare) beauty koelkasten hieronder.

Top 5 beste beauty koelkast volgens beauty experts

1 – Flawless Finishing Touch Mini Beauty Fridge

beauty koelkast

De ruimteverdeling van deze skincare koelkast is perfect – hij heeft zelfs een zijmand voor het opbergen van plaatmaskers, rollers of ijspakken. Gebruikers houden van hoe het zo past zonder zoveel ruimte in beslag te nemen.

2 – Beauty Spy Mini-koelkast

beauty koelkast
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze compacte blauwe minikoelkast heeft een handvat aan de bovenkant waardoor je gemakkelijk met je mee kunt sjouwen. De temperatuur kan worden ingesteld op een koele 46 ° tot 55 ° F, wat volgens derms het perfecte medium is om uw vloeibare producten te koelen – niet te bevriezen.

3 – Teami Blends Luxe Skincare koelkast

beauty koelkast
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze schattige roze koelkast heeft meer dan voldoende opbergruimte, plus een led-beautylamp en een glazen frontpaneel. Kunnen we ook even de tijd nemen om die prachtige roségouden accenten te waarderen?

4 – Vanity Planet Fria Mini Beauty koelkast

beauty koelkast
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Dit slimme ontwerp (dat ook in roze verkrijgbaar is) heeft een doorzichtig raam aan de voorkant waarop al je favorieten duidelijk zichtbaar zijn, samen met verwisselbare op maat gemaakte planken waarmee je gemakkelijk grotere flessen kunt plaatsen.

5 – Chefman Mirrored Beauty koelkast met LED-verlichting

beauty koelkast
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Wie heeft er een make-upspiegel nodig als je een koelkast voor huidverzorging met spiegels hebt? Deze 2-in-1 schoonheidskoelkast doet niet alleen maanlicht als een LED-make-upspiegel (perfect voor kleinere wastafels die niet in beide passen), hij kan ook met een druk op de knop overschakelen van koelen naar verwarmen. Nadat u uw masker heeft afgekoeld, gebruikt u de warmtefunctie om vochtige handdoeken warm te houden voor een ontspannende spa-ervaring.

Ook populair: Beste BB Cream voor droge huid

Dit vind je misschien ook leuk: