5x de beste Bioderma producten (die geen micellair water zijn)

bioderma producten

U bent inmiddels waarschijnlijk bekend met Bioderma Micellair Water. Het is een grote favoriet onder zowel make-upartiesten als burgers, en ik ben al vele malen opgetogen over zijn krachten. Voor degene die het product niet kent: micellair water gebruikt lichte oliën om vuil, make-up en roet af te breken, zodat de huid fris, gehydrateerd en stralend blijft. Ik bezit waarschijnlijk vijf flessen ervan in verschillende maten en gebruik het op elk willekeurig moment. Maar er zijn nog veel meer heerlijke Bioderma producten, iets waar ik eerder nooit stil bij stond.

Stel je mijn verbazing voor toen een van mijn vrienden me onlangs vroeg wat ik nog meer van het merk heb, en toen ik mijn schouders ophaalde en zei dat ik niet eens zeker wist of ze nog andere producten maakten, vertelde ze me dat Bioderma talloze andere ongelooflijke producten maakt. Ik wendde me verwoed tot internet en kocht een paar (te veel) van hun producten. Ik heb nu in wezen alles geprobeerd en getest dat Bioderma maakt en ben blij te kunnen zeggen dat het merk veel meer is dan alleen voor liefhebbers van micellair water. Alles wat ze maken is licht en zacht, gericht op de gevoelige huid en redelijk geprijsd. Hier is een samenhangende gids voor alles wat Bioderma te bieden heeft – naast het cult-favoriete product.

Top 5 beste Bioderma producten

1. Sensibio Lait Reinigingsmelk

Bioderma producten

Mijn Biologique Recherche Lait U was op en was er kapot van dat ik er nog een moest kopen (hij is erg duur). Ik besloot de reinigingsmelk van Bioderma te proberen en ik ben heel blij met de resultaten. Het doet me een beetje denken aan de zachte reiniger van Cetaphil, maar het is beter in het oplossen van make-up en zorgt ervoor dat mijn gezicht schoner aanvoelt zonder de natuurlijke oliën te verwijderen. Het is een melk, dus het is een beetje verzorgend en reinigend. Mijn vereisten voor reinigingsmiddelen zijn dat ik er niet door uitbreek en ook niet uitdroog, en dit ook niet.

2. Bioderma Sensibio Eye Oogcontour Crème

Bioderma producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Ik wist niet helemaal zeker wat “oogcontour” betekende, maar het sprak me meteen aan. Ik krijg vaak kleine stippen, medisch bekend als milia, waardoor ik eruitzie alsof ik een vreemde uitbraak onder de ogen heb. Ik heb wat onderzoek gezien dat zegt dat het aan producten kan worden gekoppeld, maar deze crème is specifiek bedoeld voor zeer gevoelige ogen onder de ogen, wat betekent dat het hydrateert, voller wordt en pluist zonder mijn gevoelige huid onder de ogen te irriteren. Dit product heeft niet veel gedaan voor donkere kringen, maar het is geweldig om mijn onderogen diep te hydrateren en voor te bereiden zodat mijn concealer daarna perfect glijdt.

3. Bioderma Atoderm Lip Balm

Bioderma producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Mijn beste vriendin is een extreem harde criticus van lippenbalsems – niemand zal de verpakking, formule en textuur nauwkeuriger onderzoeken dan zij. “Je begrijpt het niet,” sms’te ze me, geïrriteerd dat ik dit product nog niet had. “Het is perfect. Het gaat zo soepel door, blijft aan, het is waanzinnig hydraterend, en ik heb het gevoel dat het zelfs mijn lippen op de een of andere manier voller maakt en ze groter doet lijken. Het ruikt ook nog eens lekker.” En ik moet het haar geven: dit product is goed en is al snel een nietje tijdens de vlucht van mij geworden voor wanneer mijn lippen snoeien en verschrompelen tot kleine rozijnen. Het is ook een van de langst blijvende lipproducten die ik ooit heb geprobeerd.

4. Bioderma Sensibio Freshness Deodorant

Bioderma producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Ik ben een persoon die deodorant moet dragen. Ik kan het me niet veroorloven om het per ongeluk te vergeten om het aan te trekken – ik ben niet iemand wiens zweet naar wasmiddel ruikt. Ik heb lang vastgehouden aan Secret Clinical Strength Anti-transpirant en was bang om iets anders te proberen. (Ik zal die keer dat ik besloot om Tom’s … huiver uit te proberen, nooit vergeten). Maar ik heb deze alcohol- en aluminiumvrije deodorant aan de ultieme test onderworpen: ik ging in een tanktop naar buiten bij 80 graden weer. En raad eens? Kom 17.00 uur Ik rook lekker. Het ruikt superfris, meer als babypoeder dan als bloemen. Ik raad het zeker aan aan iedereen die iets nieuws wil proberen, maar ook dat extra’s nodig heeft – hoe zullen we het zeggen? – “Dekking.”

5. Bioderma Cicabio Cream

Bioderma producten
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Zoals ik al een miljoen keer in mijn artikelen heb genoemd, heb ik echt vreselijk eczeem en psoriasis die ik eigenlijk altijd moet behandelen, ongeacht het seizoen. Het onderweg behandelen was een worsteling – veel van mijn meest vertrouwde eczeemproducten komen in enorme flessen of potten. Ik heb van oudsher een tube vaseline in mijn tas gehad, maar het deed echt niet zoveel behalve de wond een beetje beschermen door er een laagje op te leggen. Gelukkig heeft Bioderma deze herstellende crème gemaakt, die werkt als een tijdelijke helende olie door roodheid, irritatie of schilfering te kalmeren, en wordt geleverd in een portemonnee-vriendelijk formaat. Dit is een van de beste Bioderma producten die ik geprobeerd heb, zeker gezien mijn huidconditie.

Ook populair: 6x de beste La Mer producten aller tijden volgens huid experts