5x de beste Dyson Airwrap dupe voor een fractie van de prijs

Bestaat er zoiets als een Dyson Airwrap dupe? Als je ons tien jaar geleden zou vertellen dat de meest populaire en gewilde haartools afkomstig zijn van een merk dat ook bekend staat om het bouwen van stofzuigers, dan zouden we je waarschijnlijk in je gezicht uitlachen. Maar er zijn vreemdere dingen gebeurd, die bovengenoemde stofzuigers zijn serieus levensveranderend, dus . Dyson heeft het haarstylingspel veranderd met zijn iconische set haartools, en degene waar shoppers het meest van lijken te houden, is de Airwrap-styler van het merk.

Wat is de Dyson Airwrap? Welnu, het is een alternatief voor een krultang die zachtjes verwarmde luchtstroom gebruikt om het haar in sterk veerkrachtige golven te stylen. Het lijkt op krultangen, maar in plaats van je haar zelf op zijn plaats te houden, doet de warme lucht het voor je. Zo kan warmteschade tot een minimum beperkt blijven. Het apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken voor styling, waaronder twee tonnen van verschillende grootte, een stevige en zachte gladmakende borstel, een droger en een volumeborstel. Alles bij elkaar kost deze kit ongeveer €600, dus ja, het is een beetje een investering.

Daarom hebben internetspeurneuzen (zoals ikzelf) heinde en verre onderzoek gedaan, waaronder bij 123Koopgids.nl, om de beste dupe van de Dyson Airwrap te vinden. Er staan bij bol.com een hoop Dyson Airwrap dupes die er bijna exact hetzelfde uitzien en hetzelfde resultaat beloven en veel lovende klantenreviews bevatten. Prik hier doorheen, want dit zijn veelal goedkope, plastic AliExpress apparaten met nepreviews en uitblijvende resultaten, wat alsnog zonde is van je geld.

Onderaan de top 5 beste Dyson dupes staat ook een blacklist met bedrijven en producten die ik sterk afraad.

Beste Dyson Airwrap Dupes

Bekijk hieronder vijf van de beste Dyson Airwrap dupes die enigszins in de buurt komen van de originele Dyson Airwrap en daarom de investering waard kunnen zijn. We hebben ook waar mogelijk video reviews van YouTubers toegevoegd, voor een beeld van het resultaat.

1. Shark FlexStyle

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Zoals het er nu uitziet, is de Shark FlexStyle de beste Dyson Airwrap-dupe op de markt. Het is ook een ongelooflijke stand-alone styler vanwege zijn veelzijdige mogelijkheden. Net als de Dyson Airwap kan het roterende staafje worden uitgerust met een stylingconcentratoropzetstuk voor een soepele, pluisvrije föhnbeurt. 

Zoals te zien is bij de Dyson Airwrap, maakt de auto-wrap krultang van de Shark FlexStyle gebruik van Coanda-technologie om onberispelijke krullen te produceren. Het wordt ook geleverd met een ovale borstel en een paddle-borstelopzetstuk om uw stijl nog verder aan te passen. 

Watson Anthony, professionele haarstylist en redacteur van de blog Hairstyle Camp, vertelt dat de Shark FlexStyle zijn nummer één aanbeveling is. “Deze tool is al langer populair dan een normale trend, en dat komt omdat het de hype waard is”, zegt hij. “De FlexStyle is ook verkrijgbaar in twee verschillende versies, afhankelijk van je haartype, wat betekent dat je de juiste hulpmiddelen krijgt voor het juiste soort haar.” 

Niet alleen werkt de Shark FlexStyle voor alle haartypes – steil, golvend, krullend en krullend haar – je kunt hem nu voor minder dan €259 kopen, ruim €400 minder dan de Dyson Airwrap.

2. Dryze airwrap

Dyson Airwrap dupe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het is simpel: dit is vrijwel een exacte Dyson Airwrap dupe maat kost enkele honderdjes minder. Voor een prijs van €97 krijg je een soortgelijk apparaat in een white-gold of grey/pink edition, die met als enig verschil een minder sterke luchtstroming biedt. Deze nep Dyson Airwrap set belooft prachtige slag of krullen te maken die in de buurt komen van de originele Dyson. Zoek jij een betaalbaarder alternatief met wellicht een iets minder sterkere krul, dan kan is deze dupe zeker de moeite waard.

“Na deze airwrap een paar keer gebruikt te hebben doet die het eigenlijk best goed. Het is natuurlijk geen dyson maar wel een prima dupe. Als ik handiger wordt met dat krullen weet ik zeker dat die goed zal werken”, schreef een vijfsterrenrecensent op bol.com.

2. BaByliss Air Style 1000W Föhnborstel 

Dyson Airwrap dupe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Met een verkoopprijs van €49,99 is dit een budgetvriendelijke optie voor diegenen die geen kwaliteit willen opofferen. Het unieke ontwerp kan je haar krullen, steilen, polijsten of kammen. Dit is ideaal voor degenen die de blowout-sessie overslaan omdat hun haar vatbaar is voor kroezen zodra hete lucht aan de mix wordt toegevoegd. De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar pluisvrij, mooi glad en glanzend wordt. Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes en die maken je haar nét een stukje mooier.

Meer dan 190 shoppers hebben het een perfecte vijfsterrenbeoordeling gegeven en de styler heeft een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren. Degenen die het apparaat hebben getest, zeggen dat het een probleemloze oplossing is voor haarstyling thuis en hij wordt zelfs benoemd als de beste Dyson Airwrap vervanging op de markt.

“In een handomdraai zorg je voor een kapperslook. Ik ben zelf helemaal niet handig met mijn haar. Als ik bij de kapper zit en ze bezig zie met een fhon en aparte borstel en het verbluffende resultaat zie denk ik kon ik dat zelf maar. Mijn kapster tipte mij op de fhon borstel waardoor ik het ook gemakkelijk zelf kan doen. Ik gebruik de borstel op bijna droog maar nog net vochtig haar en gebruik een heat protection spray. Mijn haar is binnen 5 miniten prachtig gestyled.”

Bekijk deze video review voor een vergelijk met de originele Dyson Airwrap.

3. BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel 

Dyson Airwrap dupe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Dit nieuwe haarapparaat van BaByliss kost €49,95 en zit boordevol functies die ervoor zorgen dat je föhnen thuis minder als een karwei en meer als een salonervaring voelt. Het apparaat wordt geleverd met een roterende borstel met keramische cilinder en een zorgvuldig gekozen mix van zachte polijstende borstelharen, zodat je je haar glanzend en zacht kan stijlen waarbij er aan de onderkant een prachtige slag wordt gecreëerd.

Deze borstel is niet alleen ontworpen om op elk type haar te werken, maar hij is ook voorzien van een filter die kroezen tegengaat, glans geven en ervoor zorgen dat je lokken de hele dag goed blijven zitten.

In deze video review is het resultaat van de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel goed zichtbaar.

4. LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel 

Dyson Airwrap dupe
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Als je een fan bent van losse golven of glad, steil haar, dan is deze 3-in-1-droger iets voor jou. Het wordt geleverd met drie verschillende kamkoppen die door je haar borstelen en pluis verminderen. Het is zo effectief dat zelfs recensenten die zeggen dat ze grof, moeilijk te drogen haar hebben, dol zijn op dit apparaat.

“Ik heb DUIZENDEN besteed aan producten die beweren me tijd te besparen bij het stylen van mijn haar en het in één klap glad/glad/steil te krijgen. Dit lieve kleine ding is het enige product dat dat echt heeft gedaan”, schreef een vijfsterrenrecensent. “Mijn haar is glad en zacht en niet droog na gebruik.”

Dyson Airwrap Dupes blacklist

Onderstaande bedrijven raad ik ten zeerste af als het gaat om een Dyson Airwrap Dupe.

1. Navado

Dit bedrijf verkoop de Easystyler Pro op bol.com, een dupe van de Dyson. Ik kan echter afraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Nadat het bedrijf mij heeft benaderd voor een linkplaatsing in een artikel op mijn blog, bleef na publicatie de betaling van het afgesproken bedrag helaas uit. Meneer reageerde in eerste instantie niet meer op mijn mail met de factuur, tot na anderhalve week en 3 mails van mijn kant later. Dat hij afzag van de linkplaatsing en niet meer zou betalen. Ik vond dit op z’n zachtst gezegd vreemd en vertelde hem dat na het leveren van een afgesproken dienst, een betaling toch wel normaal is. Opnieuw kreeg ik geen reactie. Daarna mailde ik dat ik hierover een review zou plaatsen op mijn site en Trustpilot, toen kon meneer wel direct reageren en dreigde met een eventueel toekomstige rechtzaak voor het schrijven van ‘valse reviews’. Nou meneer, ik heb alle mails nog hoor! Pas dus op, want dit bedrijf is niet te vertrouwen op afspraken en betalingen.

U leest: 5x de beste Dyson Airwrap dupe voor een fractie van de prijs

Ook populair: 14x de beste nagellak van Etos die het langst blijven zitten