Top 5 beste make-up spiegel met licht

beste make-up spiegel met licht

Als het gaat om het aanbrengen van de perfecte make-up, heb je altijd een overvloed aan natuurlijk licht nodig. Door te investeren in een make-upspiegel met lampjes is je probleem echter opgelost. Of je nu je wenkbrauwen wilt shapen of een onberispelijke eyeliner wilt creëren, je kunt je schoonheidsroutine upgraden met een van deze fantastische make-upspiegels die momenteel op de markt zijn. In dit artikel kijken we naar de top 5 met de beste make-up spiegel met licht.

5x de beste make-up spiegel met licht

1. Simplehuman Sensor Spiegel

beste make-up spiegel met licht

Deze make-upspiegel voor op reis is eenvoudig, elegant en compact. Als zodanig is het ideaal voor uw volgende vakantie, dus waar ter wereld u zich ook bevindt, u zult er onberispelijk uitzien. Er is een sensorlicht dat automatisch aangaat wanneer het je gezicht detecteert en helder schijnt met het TRU-LUX verlichtingssysteem, dat natuurlijk zonlicht nabootst. De lampen zijn ook LED’s die een levensduur hebben van 40.000 uur. Geniet van maximaal vijf weken draadloos gebruik na één keer opladen, wat wederom perfect is voor op reis. Maak ten slotte optimaal gebruik van 10-voudige vergroting voor gedetailleerde schoonheidstaken, zoals het epileren van je wenkbrauwen of het precies goed krijgen van die gevleugelde voering.

2.  SKYX ® Hollywood spiegel met verlichting

beste make-up spiegel met licht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Voor degenen die zich klaarmaken in de badkamer, zorg ervoor dat je schoonheidsregime op punt is met deze aan de muur gemonteerde spiegel. Klassiek van ontwerp. Vermijd harde verlichting met deze LED-lampen, die een koel, natuurlijk licht uitstralen (inclusief dimmer); vleiend je in alle opzichten. Deze spiegel is perfect voor degenen die weinig ruimte hebben, omdat hij compact en toch zo functioneel is. Voor een keer op keer foutloze toepassing is dit de spiegel voor jou.

3. Bright Beauty Vanity make up spiegel

beste make-up spiegel met licht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Voor degenen die zich klaarmaken in de badkamer, zorg ervoor dat je schoonheidsregime op punt is met deze aan de muur gemonteerde spiegel. Klassiek van ontwerp, deze spiegel heeft een vervormingsvrije 10x vergroting, zodat u gemakkelijk een scherpe gevleugelde eyeliner en een nauwkeurig gesneden vouw kunt creëren. Vermijd harde verlichting met deze LED-lampen, die een koel, natuurlijk licht uitstralen; vleiend je in alle opzichten. Deze spiegel is perfect voor degenen die weinig ruimte hebben, omdat hij compact en toch zo functioneel is. Voor een keer op keer foutloze toepassing is dit de spiegel voor jou.

4. Personal Care® – Make Up Spiegel 

beste make-up spiegel met licht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Ga voor glamour met behulp van deze make-upspiegel. Het heeft een tijdloos ontwerp en biedt een oneindige dimmer, met een aanpasbare, gelijkmatige lichtverspreiding onder elke hoek, waardoor een niet-verblindende reflectie achterblijft. Draai hem om met behulp van de 360° rotatie en zie jezelf met 5x vergroting in het extra grote 20 cm grote spiegelvlak. Het creëert een stralende gloed voor je, en het stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat je ermee wilt pronken.

5. Orange85 Make-up Spiegel 

beste make-up spiegel met licht
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Waarom één spiegel als je er twee kunt hebben? Dit innovatieve product creëert de perfecte reflecterende basis voor je schoonheidsroutine; met verlichting die 30% helderder is dan een gewone spiegel. In plaats van een schakelaar om te zetten, raakt u gewoon de spiegel aan om de lichten te activeren en aan te passen, waarbij u uw favoriete instelling onthoudt voor uw volgende gebruik. Deze ultramoderne spiegel wordt geleverd met een beweegbare spotspiegel, compleet met 3xvergroting. Dit is veel meer dan alleen een spiegel; het is een essentieel hulpmiddel dat nodig is voor een vlekkeloze make-uptoepassing.

6. Igoods Makeup Spiegel

beste make-up spiegel met licht

Geef je leven wat extra glans met de Igoods Makeup Spiegel. Het is verkrijgbaar in het zwart. Verlicht elk detail van je gezicht met panelen met verschillende vergrotingsniveaus, van één, twee en drie keer. Je kunt zonder zorgen epileren, blenden en borstelen. Het licht komt van 8 LED’s. Het maakt ook gebruik van een dubbele voeding, zodat je overal licht hebt. Het werkt op 2x CR2032 batterijen. De spiegel kan zowel staand als in de hand gebruikt worden. 

Ook populair: De beste huidverzorging in het vliegtuig volgens 3 stewardessen