5x de beste setting powder voor de rijpere huid

beste setting powder

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wanneer ik mijn make-up doe, heb ik een goede setting powder nodig om er minstens 8 uur lang fris uit te zien. Daarom beschouw ik het dragen van poeders als een essentieel product in mijn make-upkit. Desalniettemin spelen andere stappen ook een sleutelrol in de levensduur en onberispelijkheid van je make-up. Maar vandaag wil ik mijn favoriete poeders delen voor het aanbrengen van make-up onder de ogen en het gezicht. Mijn keuzes hieronder zijn lichtreflecterende, fijngemalen, gewichtloze poeders die onvolkomenheden onmiddellijk vervagen en poriën, fijne lijntjes en rimpels minimaliseren voor een moeiteloos gladde huid!

Wat is de rol van setting poeders?
Fixeerpoeder wordt niet alleen gebruikt om je make-up vast te houden, maar kan ook het uiterlijk van je make-up verbeteren – en een gladder, poreus en textuurloos oppervlak creëren, terwijl het helpt om je andere make-up een beetje meer uithoudingsvermogen te geven.

Wat is een rijpere huid?
De belangrijkste kenmerken van een rijpende huid zijn fijne lijntjes, rimpels, saaiheid, gebrek aan tonus, hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Bovendien is ‘volwassen’ geen huidtype en kan iedereen op elke leeftijd tekenen van een rijpende huid vertonen. Een jongere die bijvoorbeeld veel tijd in de zon heeft doorgebracht, kan vanwege zijn levensstijl eerder dan verwacht dofheid, pigmentvlekken en fijne lijntjes ervaren. We worden allemaal ouder, maar hoe snel je tekenen begint te vertonen, heeft meer te maken met genetica en je levensstijl.

Tips en trucs voor het gebruik van poeders

  • Het voorbereiden van de huid is de SLEUTEL. Exfolieer om dode huidcellen te verwijderen en hydrateer om je gezicht er voller uit te laten zien.
  • Breng primer aan: primers helpen je foundation om zich te nestelen in fijne lijntjes en rimpels. Sterker nog, veel primers zijn speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende huid, dus ze helpen je make-up er niet alleen beter uit, ze helpen je huid er ook jeugdiger uit te zien!
  • Kies de perfecte tool: Over het algemeen geef ik de voorkeur aan zachte, lange, taps toelopende en flexibele borstels van synthetisch haar bij het aanbrengen van make-up. Ook op het kleinere formaat voor een nauwkeurigere toepassing. Mijn favoriet is de Hourglass Veil Powder Brush.
  • Minder is meer: ​​om make-up te fixeren, plaatst u uw penseel in het poeder, tikt u het af totdat het lijkt alsof er niets op de penseel zit en brengt u het vervolgens met een lichte hand aan op de gewenste plekken.
  • Losse poeders hebben een lichtere consistentie dan verpakte poeders.
  • Ging het een beetje hardhandig? Spuit een beetje gezichtsmist om onmiddellijk wat dauw in je teint te brengen.

Nu er zoveel opties op de markt zijn, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af welke geschikt zijn voor een volwassen huid. Nou, ik heb de vrijheid genomen om de lijst in te korten tot alleen de vijf BESTE hardingspoeders. De onderstaande poeders presteren goed en het is bewezen dat ze de huid strak en onberispelijk achterlaten!

Top 5 beste setting powder voor een rijpende huid

1. Laura Mercier Loose Setting Powder

beste setting powder

Laura Mercier Loose Setting Powder: dit is een winnaar van de beste schoonheid met meerdere prijzen en een heilige graal voor de meeste make-upartiesten, dankzij de manier waarop het moeiteloos mengt en in een paar trekjes pure dekking biedt. Ook de beste om mee te nemen – dit poeder nestelt zich helemaal niet in de rimpels!

2. W3ll People Bio Brightener Invisible Powder

beste setting powder
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

W3ll People Bio Brightener Invisible Powder: dit ultrafijne losse poeder gemaakt van organisch parelpoeder en aloëbladextract verheldert met pure soft-focus dekking en vervaagt fijne lijntjes en onvolkomenheden.

3. LA MER The Powder

beste setting powder
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

LA MER ‘The Powder’: Prijzig, maar oh zo goed! Het poeder is zo fijn gemalen dat het de mooiste airbrush-finish op de huid creëert, terwijl de door de lucht gesponnen deeltjes uit de zee eventuele onvolkomenheden vervagen.

4. Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder

beste setting powder
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Becca Hydra-Mist Set & Refresh Powder: het gewichtloze poeder is geformuleerd met 50% water en past naadloos, waardoor het de hele dag door vocht zonder aankoeken. Ondertussen verfrissende en verkoelende huid bij contact met een nevelachtig gevoel.

5. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder

beste setting powder
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Setting Powder: het enige geperste zetpoeder in deze lijst, maar het is zonder twijfel mijn favoriete geperste zetpoeder. Met een soft-focus finish, bevat het ultra-voedende ingrediënten zoals de verrijkende kracht van amandelolie, roos en reflecterende parels; elke beweging vervaagt de aanblik van eventuele onvolkomenheden.

Ook populair: 8x de beste Chanel foundation en andere high-end merken