5x parfums die lijken op Britney Spears Fantasy Eau de Parfum

Britney Spears fantasy parfum

Fantasy van Britney Spears heeft bijna twee decennia achter de rug als een populaire goedkope parfum. Veel mensen hebben het met veel plezier gedragen. Hoewel met de tijd en de leeftijd dingen veranderen. De formule is nu een beetje anders of vrouwen willen misschien iets met een vergelijkbare stijl, die volwassener is. In dit bericht wil ik alternatieve opties voor Fantasy presenteren die iets bieden dat er een beetje naar ruikt.

Parfums die lijken op Britney Spears Fantasy

1. Citrus Witte Chocolade:

Jafra – Adorisse Night Eau de Parfum

Britney Spears Fantasy parfum

Heeft enkele overeenkomsten met English Laundry hieronder, maar dit is de betere versie. Jafra’s Adorisse Night geeft je een basis van witte chocolade en patchouli met daarop citrus en neroli.

Het heeft kracht en warmte, maar niet hetzelfde niveau van gebakken goederen of tropisch aroma als Fantasy. Maar de lichte en romige witte chocoladenoot in de droge dons is best geweldig. Bovendien geeft Adorisse Night je beestachtige prestaties voor meestal minder dan €50.

Het brengt niet dezelfde dikte als Fantasy, het is meer citrus en bloemig. Maar het biedt een meer gepaarde en minder suikerachtige geur tegen een prijs die dicht bij benadering ligt.

2. Meer volwassen, vergelijkbare stijl:

Avon – Far Away Rebel Eau de Parfum

Britney Spears Fantasy parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Far Away Rebel is geen exacte replica, maar het geeft je een meer volwassen slijtage en een vergelijkbare stijl als Fantasy.

Rebel is warmer, dikker en minder suikerachtig/fruitig dan ons doel. Het heeft echter nog steeds dat aspect met zwarte bes en slagroom als tonen. De fruitigheid is behoorlijk zwaar aan de bovenkant, maar het nestelt zich in die romiger / warme gourmand. Zwarte bes kan scherp zijn en het is hier.

Het eindresultaat is een heerlijk met karamel gemengd aroma, met mooie prestaties en een betaalbaar prijskaartje.

3. Beste goedkopere Fantasy dupe:

La Rive – Secret Dream Eau De Parfum Spray

Britney Spears Fantasy parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Met het klassieke aroma van Fantasy opnieuw geformuleerd, waarom zou je in plaats daarvan niet een Secret Dream nemen? La Rive verspreidt meestal een aantal geur-a-likes van hoge kwaliteit en deze van onze Britney Spears-geuren is een schot in de roos.

Is het precies de geur van Britney? Eh, hij komt verdomd dichtbij. Deze heeft niet hetzelfde niveau van chocolade in mijn neus en het is een beetje fruitiger dan ik me de oude Fantasy herinner (hoewel de nieuwere versie niet zo anders is voor mij). Daarnaast? Ja, het is dichtbij.

Geen krachtpatser, maar super goedkoop. Meestal zo’n 5 euro goedkoper dan de Britney-versie.

4. Citrus, bessen en room:

Juicy Couture – Oh So Orange Eau de Toilette

Britney Spears Fantasy parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Een lichtere en fruitigere slijtage versus Fantasy. Je krijgt een deel van de romigheid en het strippen van het gebakken goederen/chocolade-akkoord dat je terugvindt in de Britney-geur.

Citrusachtig, zoals de naam al aangeeft, met veel sinaasappel en wat kumquat die het een energieke infusie geven. Slagroom, musk en een mix van bloemige noten helpen om het dichterbij te brengen in relatie tot wat we zoeken.

Dit lijkt het minst op een kloon van Fantasy. Veel meer gericht op het fruitige einde, maar met een uitnodigend aroma, en meestal te vinden voor een goede prijs. Maar het is niet bij elke detailhandelaar. Dus misschien moet je even zoeken naar deze Juicy Couture.

5. Fruitig-scherpe witte chocolade:

English Laundry Eau de Parfum Spray

Britney Spears Fantasy parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

English Laundry for Her heeft een vergelijkbare snaar als Fantasy, maar is geen dupe. Dit heeft meer een zoetzure sfeer, vooral in de vroege stadia van slijtage. Het is ook lichter en niets van die cupcake-noot.

Je krijgt tijdens het dragen wel wat lekkere witte chocolade door. Toch behoudt het zijn lichtere sillage en waagt het zich niet in een romige, warme gourmand-modus.

Als de kweepeer en witte chocolade centraal staan, is deze echt heel lekker. Prestaties kunnen goed zijn, maar niet ongelooflijk. Ik zou proberen om hiervoor niet te veel te betalen, maar het kan een prima optie zijn als een goedkope.

U leest: 5x parfums die lijken op Britney Spears Fantasy Eau de Parfum

Ook populair: Welke parfum lijkt op Cloud van Ariana Grande? Vijf alternatieven!