6x de beste Ariana Grande parfum van Kruidvat die je kan kopen

Ariana Grande parfum Kruidvat

Wat is de beste Ariana Grande parfum van Kruidvat die je kan halen? Zoals schijnbaar elke beroemdheid en/of popsterren, bracht Ariana Grande een paar jaar geleden natuurlijk haar eigen parfumlijn uit. Nu zijn deze geuren voornamelijk gericht op de jongeren en redelijk betaalbaar gemaakt. Inmiddels zijn ze tegenwoordig enkele van de meest populaire parfums geworden. Ze hebben een bepaalde kwaliteit en een aangenaam aroma over bijna alle geuren die tot nu toe zijn uitgebracht.

Hoewel het soms moeilijk kan zijn om tussen hen te kiezen, omdat veel van de parfums vergelijkbare structuren hebben en overlappen met de tonen die ze gebruiken. Er zijn veel marshmallows, sappige bessen en gebakken goederen in de aroma’s van Ariana’s geuren. In dit bericht wilde ik een top zes lijst maken van wat er op dit moment op de markt is gebracht. Welk Ariana Grande parfum van Kruidvat ruikt het lekkerst?

Wat is de best ruikende Ariana Grande parfum van Kruidvat?

1. Beste algehele parfum:

Ariana Grande – Sweet Like Candy Eau de Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat

Het is een close call over wat ‘de beste’ is van de Ariana Grande-reeks parfums, maar Sweet Like Candy krijgt voor mij het voordeel. Het heeft duidelijk een zekere zoetheid, die Ari ook deelt, maar deze is lichter en luchtiger. Vanille, braambes, slagroom en natuurlijk marshmallow vormen samen een warm en jeugdig snoepachtig aroma.

Sweet Like Candy wordt geleverd in een schattig klein roze flesje, begint met een mix van bessen en peren, net als de volgende inzending. Deze begint echter meer te verschuiven naar een romig, zoet en vertrouwd aroma. Veel slagroom met een vleugje vanille en een geweldige marshmallow-toevoeging. Zeer zacht, meisjesachtig en zit prachtig bij kouder weer.

Zoals ik in de inleiding al schreef, kunnen deze parfums veel met elkaar gemeen hebben. Wat haar zoete, meisjesachtige fijnproevers betreft, denk ik dat Sweet Like Candy het per saldo beter doet dan de anderen.

Wat is er goed aan Sweet Like Candy?

 • Zoet, maar niet plakkerig en zwaar
 • Mooie prestatie
 • Romig zacht met marshmallow

2. Meest populair/bestseller:

Ariana Grande – Ari Eau de Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Een suikerzoet parfum met een explosie van frambozen en marshmallow en andere noten. Het is een soort of/of-situatie tussen deze en Sweet Like Candy, maar deze is nog steeds mooi met de toevoeging van peer en bloemige tonen tijdens de droogperiode. Ari begint met de framboos als sterkste. Het is vrij fruitig in het begin, met verdere toevoegingen van grapefruit en peer aan de mix. Het heeft echt een sfeer, zoals een Juicy Couture-parfum. Zeer fruitige top, met een zoete gourmand toets.

Helemaal veilig en mogelijk een tikkeltje volwassener dan Sweet Like Candy. Dan, na een tijdje verstrijkt, krijg je meer bloemige invloeden. Vanille-orchidee komt veel door, een vleugje musk en die donzige marshmallow. Uiteindelijk is het orchidee, marshmallow, framboos en peer. Heel mooi, zeker het proberen waard voor de prijs.

Wat is er goed aan Ari?

 • Sappige frambozenstart
 • Geweldige bloemenaccenten, vooral orchidee?

3. Nog eentje om te proberen:

Ariana Grande – Moonlight Eau De Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Nog een marshmallow-geur, maar Moonlight neemt de zaken een beetje in een andere richting. Het is romig met een pruimennoot die scherp is en goed past bij de pioenroos. Al met al een zeer interessante geur.

Dit is er een met die scherpe en iets zure fruitopening, in tegenstelling tot de andere geuren op deze lijst. Pruim en zwarte bes zullen dat doen. Geen zorgen, want Moonlight is geen parfumbom. Het is het type dat je bijna overal zonder problemen kunt dragen. Terwijl het opdroogt, worden de pioenroos en marshmallow gecombineerd om de licht fruitige tonen te omringen, en zorgen voor een zeer aantrekkelijke combinatie. Het heeft een beetje een romige/poederachtige afdronk.

Niet super uniek, maar de pioen en pruim scheiden het genoeg en maken het de moeite waard voor een bepaalde prijs. Dank U, Next 2.0 deelt nu ook overeenkomsten met deze. Moonlight is een soort blend geworden van 3 of 4 van de parfums van deze lijn.

Wat is er goed aan Moonlight?

 • Vergelijkbare marshmallow-basis, met een andere twist
 • Pruim en zwarte bes zijn geweldig
 • Makkelijk te dragen

4. De volgende die de moeite waard is:

Ariana Grande – Thank U, Next Eau de Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Ja, dit is een nieuwere geur van Ariana. Ik denk echter dat Thank U, Next al tot haar beste parfums behoort. Het behoudt nog steeds de zoetheid, naar voren gebracht door de andere opties, maar wijkt af van de gebruikelijke donzige marshmallow. Dit geeft je tonen van peer, framboos, kokosnoot en macarons. Het is een gedurfdere optie, met meer sillage dan waarschijnlijk een van de andere. Een zoete macaron, ontmoet de verfrissende eigenschappen van knapperige peer en kokoswater. Ik vind Thank U, Next erg leuk omdat het geen echte zwakke punten op mijn huid heeft.

Ik moet zeggen dat sommige mensen melden dat ze een zogenaamd ‘augurkensap’-aroma op hun huid hebben. Ik heb dat allemaal niet en ik denk dat ik in de meerderheid ben, die het niet ervaart. Maar iets om over na te denken met Thank U, Next. Hoewel het gewaagd begint, wordt het veel gematigder en de algehele levensduur is niet geweldig.

Heel schattig en heerlijk soort parfum. Kokos, framboos, met een zoete afdronk van gebakken goederen. Zoet met een romig hart.

Wat is er goed aan Thank U, Next?

 • Anders dan de anderen op de lijst
 • Zoet en warm gastronomisch aroma
 • Sterkere projectie dan de andere Ariana Grande geuren

5. Een betere cloud:

Ariana Grande – R.E.M. Eau de Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

R.E.M. maakt de cut versus Cloud, waarmee het overeenkomsten deelt, maar dit is een betere keuze. REM is een zoete geur, maar heeft niet het ‘meisjesachtige’ aroma in vergelijking met de andere. Wat het wel heeft is een lekkere zoute karamel, lavendel en vijg. Fig is een volledig onderbenutte noot, en hoewel het hier niet dominant is, voegt het iets geweldigs toe aan de mix. Ik denk dat deze wat meer diepgang heeft en volwassener aanvoelt dan de andere.

De lavendel wordt later in het dragen echt zwaarder. Het ontwikkelt zich van een zoetere geur, net als Cloud, tot een geur met houtachtige ondertonen, een flinke dosis lavendel en een romige tonkaboon die er doorheen komt. De sillage en levensduur met R.E.M. is niet geweldig, maar ook zeker niet verschrikkelijk. Dat is het enige dat de Ariana Grande-parfums allemaal zouden kunnen gebruiken, betere prestaties. In ieder geval meer uithoudingsvermogen, zo niet, daadwerkelijk projecterend vermogen. Maar het is substantiëler met een ‘dikker’ gevoel dan je krijgt met de meer luchtige Cloud.

Komt in de buurt van unisex en lijkt een beetje op Rochas Man…maar leunt nog steeds vrouwelijk en heeft niet de sterkere koffiegeur.

Wat is er goed aan R.E.M.?

 • Meer diepte
 • Geweldige lavendelnoot
 • Solide prestaties, maar niet zwaar

6. Beste nieuwe release van 2021:

Ariana Grande – God is a Woman Eau de Parfum

Ariana Grande parfum Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Als je een fan bent van Cloud, is Cloud Intense ook een andere nieuwe release die beter is en je zou daarmee kunnen gaan in plaats van R.E.M. De beste nieuwere release van Ariana is echter … God Is A Woman voor Cloud Intense en Thank U, Next 2.0. Ik krijg niet echt de teleurstellende beoordelingen van sommige mensen. Ja, dit is een lichtere geur, maar de uitvoering geeft me ongeveer 7 uur. Misschien is het de naam? Liever lelijk flessendesign?

De geur zelf? Deze heeft die mooie peernoot van Thank U, Next vermengd met een muskusachtige ambrette-noot en vers cederhout. De peer is hier de ster, maar er is een licht poederachtig aroma van lis en een korte roos. Sappige en zoete peer met vanille, ambrette en die ceder. Het is licht, fris en heeft een soort semi-aquatisch gevoel. Vrij simpel, maar effectief.

Wat is er goed aan God Is A Woman?

 • De peer
 • Versheid
 • Vrij uniek in vergelijking met de anderen

U leest: 6x de beste Ariana Grande parfum van Kruidvat die je kan kopen

Ook populair: Coco and Eve haarmasker review: Like A Virgin Coconut and Fig Mask