6x de beste Armani parfum voor heren aller tijden

beste armani parfum heren

Armani colognes zijn ongetwijfeld de gouden standaard voor parfums, en elke man die ze draagt, zal zich zeker aantrekkelijker en zelfverzekerder voelen en eruitzien. Er is echt een Armani parfum voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ik ben een fan van elk van deze fantastische Armani-colognes, en ik weet zeker dat ze ook een goede plaats zullen krijgen in je cologne-rotatie. Hier lijsten we de top 6 met beste Armani parfum voor heren aller tijden op!

Top 6 beste Armani parfum voor heren

1. Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum voor heren

beste armani parfum heren

Deze klassieke geur is speciaal ontworpen om je te helpen zoveel mogelijk mannelijkheid en sexiness uit te stralen. Het is een eeuwige favoriet sinds 2018 en het is een universeel aantrekkelijke en draagbare eau de cologne.

Geurnoten
Deze geur is de ideale mix van grapefruit en bergamot, met slechts een vleugje zeetonen en een vleugje citrus. Er is ook een klein beetje lavendel, geranium en rozemarijn om het wat balans te geven.

Voor wie?
Als je het gevoel wilt hebben dat je op de hoogte bent en een beetje extra zelfvertrouwen wilt krijgen, dan is deze eau de cologne iets voor jou. Het is ontworpen met de verfijnde man in gedachten.

Voor welke gelegenheid?
Deze eau de cologne is fantastisch voor eerste dates omdat het sexy is zonder volledig overweldigend te zijn. Het is ook een uitstekende mix van meer mannelijke en delicate geuren, waardoor het een subtiele maar krachtige aanwezigheid krijgt die eerder zal intrigeren dan overweldigen.

2. Acqua Di Gio Absolu Instinct Eau de Parfum

beste armani parfum heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je een buitenmens bent die het gevoel van het land in je eau de cologne wil oproepen, dan is deze geur echt iets voor jou. Het is zeer aromatisch en ruig, terwijl het toch een enorm verfijnd randje heeft.

Geurnoten
Houtachtige en mariene noten vermengen zich met heldere citroen en bergamot in deze uitnodigende melange die ook een vleugje patchouli en citrus bevat. In de loop van de dag zal deze geur de neiging hebben om te evolueren en warmer te worden.

Woor wie?
Als je van het bos houdt of een ruige persoonlijkheid wilt aanboren, zul je deze eau de cologne zeker leuk vinden. Het is ideaal voor mensen die van een wildere geur houden.

Voor welke gelegenheid?
Je kunt deze geur vrijwel overal dragen. Het is niet zo overweldigend dat je het niet naar kantoor kunt dragen, en het maakt ook een geweldige indruk op een eerste date. Het is casual maar elegant en voorbestemd om een ​​sterk statement te maken.

3. Acqua Di Gio Eau de Toilette

beste armani parfum heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png


Dit is een trendy geur gemaakt door Alberto Morillas, een gevierde meester-parfumeur die de perfecte mix van marine en citrus heeft gevonden. Het is een tijdloze klassieker die verschillende noten samensmelt en fris en zomers is.

Geurnoten
Deze aquatische eau de cologne bevat Indonesische patchouli, bergamot, groene mandarijn, neroli, roos, jasmijn en rozemarijn. Het is een inventieve melange die tegelijkertijd vertrouwd en exotisch is.

2. Voor wie?
Iedereen die zich moeiteloos zelfverzekerd wil voelen, moet overwegen om deze eau de cologne te dragen. Het geeft je een vleugje verfijning zonder pretentie, en daarom is het zo’n populaire eau de cologne voor zoveel mannen.

3. Voor welke gelegenheid?
Deze cologne is de ultieme zomer- en lentemix, hoewel je hem in vrijwel elk seizoen kunt dragen. Omdat het subtiel en licht is, kun je het ook voor bijna elke gelegenheid dragen, hoewel het goed past bij buitenevenementen die aan de liefhebberkant zijn.

4. Armani Code Profumo Eau de Parfum voor heren

beste armani parfum heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze eau de cologne is een van de meest populaire Armani-aanbiedingen, en als je hem draagt, heb je meteen het gevoel dat je op de hoogte bent. Het bestaat al sinds 2016 en is een geweldige, sportieve maar verfijnde keuze.

Geurnoten
Deze cologne bevat veel groene appels, mandarijn en kardemom. Het is een licht kruidige, fruitige eau de cologne die in de loop van de dag een beetje zachter wordt.

Voor wie?
Deze geur is geschikt voor mensen die een klassieke geur willen dragen, maar niet te veel willen nadenken over hun parfumkeuzes. Als je esthetiek eenvoudig, moeiteloos en klassiek is, dan is dit de eau de cologne voor jou.

Voor welke gelegenheid?
Deze eau de cologne wordt het best gedragen voor informele gelegenheden die een beetje stijl vereisen, maar niet te veel overkill, zoals golfuitjes.

5. Armani Code Colonia Eau de Toilette

beste armani parfum heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je een aangenaam aromatische, bloemig-aangrenzende geur wilt, doet deze het echt goed. Ontworpen door Antoine Maisondieu in 2017, het is helder en gedurfd.

Geurnoten
Heldere bloemen en een vleugje citrus laten deze specifieke geur stralen.

Voor wie?
Als je de voorkeur geeft aan een geur die gedurfder en helderder is dan je gewone parfum voor mannen, dan is deze keuze ideaal voor jou.

Voor welke gelegenheid?
Een van de beste aspecten van deze specifieke eau de cologne is dat hij erg veelzijdig is. Je kunt hem bijna overal dragen omdat hij subtiel genoeg is om bij elke gelegenheid te passen.

6. Armani Eau de Toilette voor heren

beste armani parfum heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Deze geur is een uitstekende keuze voor mensen die van schone, heldere tonen in hun parfum houden. Het is een viering van verschillende soorten geuren, en het is veelzijdig genoeg om bij vrijwel elke gelegenheid te passen.

Geurnoten
Hoe ruikt Armani cologne typisch? Deze cologne is een uitstekende mix van kruiden zoals nootmuskaat en kruidnagel met lavendel, bergamot en patchouli. Het samenspel van zwaardere geuren met lichtere maakt het buitengewoon plezierig en onverwacht.

Voor wie?
Iedereen die van de eenvoudigere dingen in het leven houdt en liever een gedurfd statement maakt, zal dol zijn op deze eau de cologne.

Voor welke gelegenheid?
Je kunt deze cologne overal dragen.

Welke Armani cologne is de beste?

Armani cologne ruikt typisch naar een prachtige mix van sterkere, pittigere geuren en citrus. Hoewel ze allemaal anders zijn, hebben ze allemaal een mooie balans die deze eau de cologne tot een geheel eigen klasse maakt.

Ook populair: 53x de lekkerste en meest verleidelijke parfums voor mannen