6x de beste bureaustoel voor je rug om in 2022 te kopen

beste bureaustoel voor je rug

Wat zijn de meest comfortabele bureaustoelen voor je rug? Dit is een vraag die ons wordt gesteld en die vaak moeilijk te beantwoorden is. Sommige mensen vinden verschillende functies en ontwerpen comfortabeler dan anderen. De toepassing waarvoor de stoel wordt gebruikt, is vaak belangrijk om te bepalen wat de beste bureaustoel voor je rug is. We vroegen ons af hoe we een manier konden bedenken om bepaalde aspecten van stoelcomfort te meten die subjectief kunnen zijn op basis van de persoon die de stoel gebruikt.

De beste manier die we konden bedenken was om feedback te krijgen van al onze medewerkers, zodat we de mening van velen konden krijgen in plaats van één. We hebben onlangs meer dan 20 verschillende bureaustoelen binnengebracht en getest. We hebben onze medewerkers gebruikt om de scores te berekenen voor drie verschillende comfortcategorieën: zitcomfort, armcomfort en rugondersteuning. Vervolgens hebben we de scores gemiddeld om tot het uiteindelijke nummer voor elke categorie te komen. De stoelen op deze lijst zijn de stoelen die het beste presteerden in onze kantoorbrede comforttests.

Top 6 beste bureaustoel voor je rug

Beste bureaustoel voor je rug algemeen:

1. Steelcase Leap Bureaustoel

beste bureaustoel voor je rug

De eerste stoel op onze lijst is de Leap stoel van Steelcase. Dit was onze nummer 1 keuze voor de beste bureaustoel voor je rug en een grote reden daarvoor is hoe goed de Leap het deed in onze comforttests. De Leap heeft de hoogste gemiddelde score als alleen de drie comforttests worden beschouwd. Dit is ook de enige stoel die we hebben getest en die op elke comfortcategorie minimaal een 80/100 heeft gekregen.

De stoel kreeg hoge cijfers omdat hij een goede vulling heeft, maar hij is niet dik. Je wordt er niet warm van als je in de stoel zit, zoals dikkere vulling, maar je hebt ook een zachte en ondersteunende zitting. De zitting heeft geen beperkende randen en de kunststof zitschaal is flexibel. Hierdoor kun je de hele stoel gebruiken en heb je ook een grote bewegingsvrijheid doordat de stoel meebuigt en meebeweegt.

De rugleuning is zeer goed getest omdat deze goed verstelbaar is en tegelijkertijd een uitstekende ondersteuning biedt. De rugleuning is net als de zitting flexibel, zodat u zich vrijer kunt bewegen dan andere stoelen. De rugleuning heeft een achteroverleunfunctie met spanningsverstelling en vijf vergrendelbare standen. De rugleuning van de Leap gaat volledig rechtop zitten, wat geweldig is voor mensen die graag rechtop zitten. De Leap heeft ook een geweldige lendensteun met een natuurlijke ronding in de rugleuning en een dubbel verstelbaar lendensteunsysteem. U kunt zowel de hoogte als de druk van de lendenen regelen.

De laatste reden waarom de Leap zo’n comfortabele stoel is, is de 4-weg armoptie. De armen behoren tot de meest comfortabele die we hebben getest. De armkussens zijn zacht en een beetje squishy. Ze zijn groot genoeg om u voldoende ruimte te geven om mee te werken. Waar ze echt in uitblinken, is hun instelbaarheid. Ze zijn in hoogte, breedte, diepte en draaipunt verstelbaar. Ze articuleren ook volledig tussen die posities. Ze geven je echt een heleboel verschillende functies om mee te werken.

Potentiële nadelen

Het grootste nadeel van de Leap Chair is de hoge prijs. Om dit een van de meest comfortabele stoelen te maken, moet je de 4-weg-armen toevoegen, wat de prijs op € 1.105,00 brengt. Als u ervoor kiest om met leer of een hoofdsteun te gaan, kan de prijs oplopen tot € 1.955,00. Hoewel de Leap veel te bieden heeft, zal de prijs te hoog zijn voor wat sommige mensen bereid zijn te betalen.

Bureaustoel met meest comfortabele rugleuning:

2. Eurotech Vera Chair

beste bureaustoel voor je rug

De tweede stoel op onze lijst voor de beste bureaustoel voor je rug is de stoel die de beste rugsteunscore heeft gekregen van alle stoelen met een 88/100. Deze score heeft er echt toe bijgedragen dat dit een van de meest comfortabele stoelopties is. De rugleuning is een flexibel gaas dat zich aanpast aan de persoon in de stoel. Het laat je in de rug wegzakken en geeft je een goede midden- tot bovenrugsteun. De rugleuning heeft een zeer uitgesproken welving waardoor deze een geweldige vorm heeft voor een goede lendensteun. Zelfs zonder rughoogte of lumbale aanpassingen behaalde de Vera met een vrij ruime marge de hoogste rugcomfortscore.

De rugleuning van de Vera is geweldig, maar alleen voor de rugleuning zou hij niet op deze lijst staan. De stoel is een ander sterk punt voor. Het heeft een dikke gewatteerde zitting met een lichte contour. Door de vulling kun je er een beetje in wegzakken, maar het komt niet uit. Het behoudt zijn vorm goed en blijft comfortabel na lange uren.

De armleuningen scoorden in de jaren 80 niet helemaal, maar het waren de 4e gerangschikte armleuningen die we hebben getest. Ze hebben een mooie verstelbaarheid met hoogte, breedte, diepte en draaimogelijkheden. Ze hebben ook unieke armkappen. Ze hebben afgeronde randen aan de zijkanten, maar niet aan de voor- of achterkant. Hiermee verwijdert u de meest voorkomende randen waarmee u in aanraking komt. De armkussens zijn een beetje stevig maar nog steeds comfortabel.

Potentiële nadelen

Een potentieel probleem met de Vera is dat het een stoel uit het middensegment is, dus hij heeft een middenklasse bouwkwaliteit. Het gaas is niet van hetzelfde niveau als een Aeron of Diffrient Smart. We hebben ontdekt dat het een beetje schurend kan zijn en problemen kan veroorzaken met pluizige kleding.

Een ander probleem is dat als je kleiner bent dan 1,75 meter, je een voetensteun wilt gebruiken om ervoor te zorgen dat je in de meest comfortabele houding kunt zitten. Het zithoogtebereik is iets hoger dan optimaal als je kleiner bent dan 5’4″.

Beste armcomfort:

3. Steelcase Gesture Chair

beste bureaustoel voor je rug
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

We hebben weer een Steelcase stoel in de top drie van meest comfortabele bureaustoelen. De Gesture was een indrukwekkende stoel en eindigde met de Leap in de algemene score op onze grote lijst met de beste bureaustoel voor je rug. Een van de grootste redenen waarom de stoel zo comfortabel is, zijn de armleuningen. De armen hebben een ontwerp dat volledig uniek is voor de Gesture. Hun instelbereik is enorm. Je hebt hoogte-, breedte-, diepte- en zwenkfuncties. De kussens zijn ook comfortabel. Ze zijn groot genoeg om je veel ruimte te geven en ze zijn zacht, dus het voelt prettig als je wat meer gewicht op ze moet leggen tijdens het verschuiven.

De stoel is een ander goed punt van comfort op de Gesture. Dit is een stoelontwerp dat voor de meeste mensen comfortabel zal zijn. Steelcase deed niets geks. Ze hebben zojuist een veilig, comfortabel stoelontwerp gemaakt. Het is groot met zachte randen en het heeft ongeveer 2 “schuim. Het schuim is als de Leap-stoel. Het is ondersteunend voor lange uren zonder dik te zijn.

De laatste comfortcategorie is rugondersteuning, waarin de Gesture het ook goed deed met een top vijf score. De rugleuning van de Gesture heeft een natuurlijke lumbale curve en een hogere rugleuning dan de Leap-stoel. Het biedt ondersteuning van het midden tot de bovenrug als je 1.80 meter of korter bent. De lendenhoogteverstelling stelt u in staat de ronding te positioneren waar u hem wilt hebben. De rugleuning van de Gesture heeft ook een coole flex, zelfs wanneer deze is vergrendeld. Deze flex, samen met een rugontwerp zonder uitgesproken frame, geeft je de mogelijkheid om vrij te bewegen.

Potentiële nadelen

Het enige grote nadeel van de Gesture is het hoge prijskaartje. Om de geweldige armen te krijgen, kost de stoel uiteindelijk meer dan € 1.000. De stoel is van goede kwaliteit en heeft de beste verstelbaarheid die je kunt krijgen, maar dat is het voor sommige mensen nog steeds niet waard.

Een ander potentieel probleem is dat sommige mensen vonden dat de lendensteun iets meer uitgesproken had kunnen zijn. Je hebt niet de mogelijkheid om de lendenen meer uitgesproken te maken, zoals de Leap-stoel biedt.

Meest comfortabele bureaustoel:

4. Humanscale Diffrient Smart Chair

beste bureaustoel voor je rug
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Diffrient Smart heeft de 4e gemiddelde comfortscore van alle stoelen die we hebben getest. Dit is een bureaustoel die uitblinkt als hij aan een computerbureau wordt geplaatst. Het kreeg scores van 80 voor de zitting en rugleuning. Het stoelontwerp lijkt erg op de Leap. De zitschaal is gemaakt van flexibel spuitgegoten kunststof. Er zit geen frame om de zitrand en het plastic is flexibel. Hierdoor kan de stoel meebuigen en meebewegen.

De zitting heeft een lichte contour en door het ontbreken van een frame kun je de hele zitting comfortabel gebruiken. Net als de Leap heeft de Diffrient Smart ongeveer 2 “high-end schuim dat urenlang een ondersteunende ervaring biedt.

De Tri-Panel mesh rugleuning was een hit in ons kantoor. Het mesh is zacht en vormt zich naar jou. Dankzij de drie verschillende panelen kunnen ze onafhankelijk werken en op verschillende niveaus buigen om zich aan verschillende lichaamstypes aan te passen. De gehele rugleuning is gebogen en er is een lichte draaifunctie waardoor de rugleuning kan wiebelen. Hierdoor kan de hoek veranderen zodat de lumbale curve nog beter bij mensen past.

De armen bieden ook goed comfort en staan ​​in de top zes. Ze zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. De reeksen zijn niet zo groot als de Steelcase-stoelen op deze lijst, maar ze bieden nog steeds een groot aantal standen. De kussens zijn ook comfortabel. Ze zijn gemaakt van een materiaal van het type urethaan. Ze zijn zacht en squishy.

Potentiële nadelen

Een belangrijk punt van zorg met het comfort van de Diffrient Smart is dat deze stoel een gewichtsgevoelig mechanisme heeft met een rugleuning die je beenhoek opent, in plaats van je op natuurlijke wijze achterover te laten schommelen. Bij de meeste stoelen zal de zitting met de rugleuning achterover leunen om u in dezelfde positie te houden als u achterover leunt. De Diffrient Smart tilt de rugleuning van de stoel op terwijl u achterover leunt. Dit is leuk voor taken op een computer, maar kan een probleem zijn voor mensen die deze stoel voor andere toepassingen willen gebruiken.

Beste voor zitcomfort:

5. BTOD Akir Bureaustoel

beste bureaustoel voor je rug
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De BTOD Akir behaalde de 5e plaats voor de gemiddelde comfortscore. De aanspraak op roem van de Akir is zijn zetel. Van alle door ons geteste stoelen kreeg de Akir de hoogste zitcomfortscore. Het heeft een dikke gewatteerde zitting en de vulling is zachter dan de meeste stoelen. Je zakt behoorlijk weg in de stoel, maar je komt er niet uit. De zitting heeft geen harde randen en is lekker ruim. Dit is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een zachte, zachte stoel die niet uitzakt en urenlang ondersteunend blijft.

Hoewel de stoel het belangrijkste verkoopargument van de Akir is, heeft hij ook een comfortabele rugleuning. Het was gebonden voor de 5e gerangschikte stoel voor rugondersteuning. Het mesh is ondersteunend en vormt zich naar je lichaam. De rugleuning is groot en biedt ondersteuning voor je midden- en bovenrug. Het heeft een natuurlijke lendencurve en een verstelbaar lendensteunsysteem. De lendenen zijn vrij geprononceerd en je kunt de hoogte aanpassen zodat deze precies in de ronding van je rug komt te liggen.

De comfortscore van de armleuning is niet zo sterk als de zitting en rugleuning. De armen gerangschikt naar het midden van de lijst, maar ze bieden nog steeds goed comfort. De armen zijn niet squishy, ​​maar ze zijn ook niet van hard plastic. Ze zijn een beetje zacht, zodat ze niet oncomfortabel worden zoals harde armen. De armen zijn ook 4-voudig verstelbaar, zodat ze veel verschillende armposities kunnen bevatten.

Potentiële nadelen

Een mogelijk probleem met de Akir is dat deze een lage tot gemiddelde bouwkwaliteit heeft. Het gaas is niet zo zacht en veerkrachtig als high-end stoelen. Het rugleuningframe kan ook wat oncomfortabel zijn als je veel in de stoel beweegt omdat je er soms mee in aanraking komt.

Een ander mogelijk probleem is dat de armen mogelijk niet laag genoeg gaan voor uw voorkeuren. Ze gaan niet altijd laag genoeg om uit de weg te zijn en kunnen een beetje lang zijn als je kleiner bent dan 1,65 meter.

Meest comfortabele bureaustoel onder € 200:

6. Boss B7501 Bureaustoel

beste bureaustoel voor je rug
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Als je een comfortabele stoel nodig hebt en een budget hebt van minder dan € 200, dan raad ik je aan om naar de B7501 van Boss te kijken. Deze stoel is bekleed met LeatherPlus, een nepleer. Het zal niet zo mooi zijn als echt leer, maar het is gemakkelijker schoon te maken en houdt de kosten laag. De B7501 heeft een 30-inch ontwerp met hoge rugleuning en een 21-inch brede zitting. De stoel is ruim en heeft extra dikke kussens. De stoel is erg zacht en zal voor veel toepassingen werken. Dit kan een mooie thuiskantoorstoel, vergaderstoel of zelfs een directiestoel zijn.

De rugleuning heeft een ingebouwde lendensteun die ervoor zorgt dat uw onderrug niet pijnlijk wordt door een slechte houding. U krijgt ook een zithoogteverstelling om ervoor te zorgen dat u op de juiste hoogte zit. De stoel wordt standaard geleverd met draai-kantelfunctie, spanningsverstelling en een rechtopstaande vergrendelingsfunctie. Je kunt upgraden naar een knie-kantelmechanisme en de stoel zal nog steeds minder dan € 200 zijn. Een knie-kantelmechanisme heeft een meer natuurlijke en comfortabele ligstand dan een draai-kantelmechanisme. De B7501 wordt geleverd met gevoerde lusarmen. Ze bieden een comfortabele oplossing om je armen te laten rusten.

Potentiële nadelen

De B7501 is niet voor niets geprijsd onder de € 200. Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor mensen die een comfortabele stoel nodig hebben voor een lage prijs, maar het heeft niet dezelfde kwaliteit of garantiedekking als producten van hogere kwaliteit.

Dit is ook geen goede optie als je een verstelbare stoel nodig hebt. De B7501 heeft basisfunctionaliteit en maakt zeer weinig maatwerk mogelijk met de stoelopstelling.

Top 5 meest gestelde vragen (FAQ’s)

Wat is de beste bureaustoel voor je rug ?

Deze vraag kun je niet beantwoorden met een enkele stoel of zelfs maar een handvol stoelen. Het antwoord hangt af van zoveel variabelen dat er niet één is die voor iedereen werkt. Zonder te weten wat uw specifieke voorkeuren zijn en waarvoor u de stoel gaat gebruiken, kunnen we alleen suggesties doen die goed zijn voor de meeste mensen.

Een ding dat redelijk consistent lijkt te zijn, is dat je krijgt waar je voor betaalt met een bureaustoel. Niet voor niets staan ​​merken als Herman Miller, Steelcase en Humanscale bekend om hun high-end stoelen. Stoelen van deze merken scoorden zeer hoog op onze lijst. Ze zijn het duurst, maar je kunt kiezen voor een Leap Chair en er zeker van zijn dat de meeste mensen hem comfortabel zullen vinden.

Dit betekent niet dat lage stoelen oncomfortabel zijn. Dat is helemaal niet waar. Onze webmaster zat jarenlang in een stoel die we verkopen voor € 210,99. Maar hoewel zij dol is op de stoel, waren er een handvol mensen in ons kantoor die hem niet leuk vonden. Je kunt comfortabele stoelen vinden voor lage prijzen, maar de duurdere stoelen geven je een grotere kans om het leuk te vinden.

Wat maakt een bureaustoel de beste bureaustoel voor je rug?

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan het comfortabel maken van de beste bureaustoel voor je rug . De eerste is de gebruikte bekleding en de kwaliteit ervan. Low-end mesh, stof of vinyl zullen niet zo prettig aanvoelen als duurdere opties. Ze zullen doorgaans meer schurend zijn voor uw huid en kunnen vaak stijf zijn.

Als u zich zorgen maakt over het meest comfortabele oppervlak op de stoel, dan zou ik een hoogwaardige stof of echt leer aanbevelen. Voor de achterkant zou ik dezelfde aanbeveling doen, maar ik zou ook een open mesh-optie opnemen als de mesh van goede kwaliteit is.

Het gebruikte schuim is een ander groot aspect van hoe comfortabel de zitting en rugleuning zullen zijn. Als de stoel is opgevuld, zoek dan naar vormschuim over gesneden schuim. Schuim van hogere kwaliteit zal zijn vorm beter behouden, zodat het meer ondersteunend is. Je kunt vaak een dunnere hoeveelheid schuim gebruiken en toch een betere ondersteuning hebben, waardoor de stoel koeler kan zijn omdat deze minder vulling heeft.

De volgende factor voor het bepalen van de beste bureaustoel voor je rug is de geleverde rugsteun. Voor rugondersteuning is het belangrijk om naast de lendensteun ook naar de bovenrugsteun te kijken. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de bekleding van uw rugleuning. We hebben geconstateerd dat ruggen met open mesh over het algemeen het goed doen in de categorie rugleuningen.

Zoek naar stoelen met een goede natuurlijke lendencurve of een verstelbaar lendensteunsysteem. Als je een stoel met beide kunt vinden, is het bijna zeker dat je een goede ondersteuning van de onderrug biedt. Als u zich zorgen maakt over een goede ondersteuning van de bovenrug, zoek dan naar stoelen met de mogelijkheid om de rugleuning volledig rechtop te zetten. Dit zorgt ervoor dat u over het gehele ligbereik goed wordt ondersteund door de gehele rug.

Algemene verstelbaarheid is de volgende factor die het comfort van beste bureaustoel voor je rug beïnvloed. Typisch, hoe meer verstelbaar een stoel is, hoe comfortabeler hij kan zijn. Er zijn enkele uitschieters. Stoelen met gewichtsgevoelige mechanismen zijn minder verstelbaar, maar veel mensen vinden ze comfortabeler dan traditionele mechanismen.

Armen zijn een andere belangrijke factor die het comfort beïnvloedt. Het bereik van verstelbaarheid en het comfort van de armkussens spelen beide een belangrijke rol. De verstelbaarheid van de armen helpt om je armen in comfortabele posities te houden. Hoe groter het bereik, hoe meer posities ze kunnen innemen om u de hele dag door te ondersteunen.

Ook de armkussens kunnen een groot verschil maken. We hebben ontdekt dat grote, zachte vulling de voorkeur heeft boven kleine, stevige kussens. Grote pads geven je meer bewegingsvrijheid en zachte pads zijn comfortabeler dan je ellebogen en onderarmen op een harde ondergrond te laten rusten.

De laatste factor die het comfort van de stoel sterk kan beïnvloeden, zijn de extra’s die eraan kunnen worden toegevoegd. Dingen zoals gelvulling voor armen of traagschuim voor de stoel kunnen voor sommige mensen game changers zijn. Een hoofdsteun is een ander populair accessoire waarvan mensen vinden dat het echt bijdraagt ​​aan het comfort van een stoel.

Hoe kan ik mijn stoel comfortabeler maken?

Als je een ongemakkelijke bureaustoel hebt, zijn er helaas niet veel manieren om de stoel comfortabeler te maken. Je kunt wat accessoires proberen, zoals een extra zitkussen of lendensteun. Je kunt zien of iets, zoals een voetensteun, helpt bij je houding om de stoel comfortabeler te maken. U kunt proberen om upgrades aan uw stoel toe te voegen als deze beschikbaar zijn. Misschien kun je een hoofdsteun of betere armen toevoegen. Als deze opties niet voor u werken, moet u waarschijnlijk uw zoektocht naar een nieuwe stoel beginnen.

Hoe kan ik comfortabel in een bureaustoel zitten?

Verschillende houdingen zullen voor verschillende mensen comfortabel zijn. De enige manier om te zitten die bijna universeel wordt aanbevolen, is de typische ergonomische houding met je knieën, heupen en ellebogen in een hoek van 90°. Deze houding zal uw gewrichten en spieren zo min mogelijk belasten, wat helpt om spiervermoeidheid en spierpijn te verminderen. De meeste bureaustoelen zijn ontworpen om in deze positie te worden gebruikt, wat nog een reden is waarom het een goede methode is.

Dit is een aanbevolen positie voor een goede ergonomie, maar er zijn andere manieren om een ​​bureaustoel comfortabel te gebruiken. De meeste bureaustoelen hebben een ligfunctie. Als je graag achterover leunt, is het belangrijk om de verschillende opties te kennen, zodat je weet waar je op moet letten en wat je moet vermijden. Als je het leuk vindt om in je stoel te schommelen, dan zou ik een knie-kantel- of synchroon-kantelmechanisme aanraden.

Het knie-kantelmechanisme zal schommelen vanaf een punt net achter je knieën. Het houdt de rugleuning in dezelfde hoek en werkt op dezelfde manier als een schommelstoel. Het synchro-kantelmechanisme doet de rugleuning sneller achterover dan de verandering van de zithoek. Het is minder een schommelend gevoel, maar je zit toch lekker ondersteund door de ligstand. Dit is het meest gebruikte mechanisme op ergonomische stoelen.

Zijn mesh bureaustoelen de beste bureaustoel voor je rug?

Het antwoord op deze vraag is ja en nee. We hebben ontdekt dat mesh-ruggen echt succesvol zijn. Ze hebben veel goede dingen voor zich. Ze zijn ademend, wat vooral prettig is voor de rugleuning, omdat het meestal het gebied is dat warm en soms zweterig wordt tijdens lange uren werken.

Mesh heeft ook een vormpassende eigenschap, zodat het zich aan verschillende mensen kan aanpassen. Hierdoor kan het comfortabel zijn voor een brede groep lichaamstypes. We hebben ontdekt dat stoelen met gaas een goede rugondersteuning kunnen bieden zonder enige verstelbaarheid of een afzonderlijk lendensteunsysteem.

Mesh kan ook comfortabel aanvoelen. Hoogwaardig gaas heeft een goede combinatie van stof die in het gaas is geweven om het zachter te maken. High-end mesh, zoals de 8Z Pellicle op de Aeron, voelt comfortabeler aan dan veel stoffen stoelen die we hebben gezien.

Hoewel mesh echt goed kan zijn, zal dat niet altijd het geval zijn. Mesh van lage kwaliteit heeft mogelijk niet de hierboven besproken positieve aspecten. Het kan grof zijn en het kan ook elasticiteit missen, waardoor het minder ondersteunend aanvoelt dan mesh van goede kwaliteit.

We hebben ook geconstateerd dat open mesh-stoelen echt wisselvallig zijn. Mensen lijken of van ze te houden of ze hebben er een hekel aan. Uitgesproken frames die oncomfortabel kunnen zijn, zijn een veelgehoorde klacht bij open mesh-stoelen. Ze bieden ook een stevige zitervaring, wat voor sommigen een afknapper is.

Over het algemeen zou ik zeggen dat mesh-ruggen als een hele categorie comfortabel zijn. Dit geldt niet voor allemaal, maar biedt wel een zekere mate van fatsoenlijk comfort. Ik heb niet hetzelfde gevoel over open mesh stoelen. Een gewatteerde zitting met een rugleuning van mesh is een veel veiligere keuze voor het samenstellen van een comfortabele stoel.

De beste bureaustoel voor je rug: waar het op neer komt

Het bepalen van de beste bureaustoel voor je rug is echt subjectief. We hebben ons best gedaan om een ​​testmethode samen te stellen om zoveel mogelijk subjectiviteit weg te nemen. Door de meningen te nemen van mensen met verschillende vormen, maten en voorkeuren, konden we achterhalen welke stoelen de meeste voorkeur hadden.

Uiteraard zijn niet alle stoelen op onze lijst comfortabele opties voor iedereen. We hopen dat u een optie kunt vinden die voor u werkt. Als je dat niet kunt, hopen we dat je genoeg nuttige informatie hebt om zelfverzekerd op zoek te gaan naar de meest comfortabele stoel.

U leest: 6x de beste bureaustoel voor je rug om in 2022 te kopen

Ook populair: Top 6 oogmassage apparaat voor migraine die helpen bij hoofdpijn