6x de beste Dior mascara aller tijden voor lange en volle wimpers

beste dior mascara

Terwijl mijn huidverzorgings- en haarverzorgingsroutines altijd veranderen en evolueren (alles van het seizoen tot waar ik woon tot de tijd van de maand lijkt van invloed te zijn op wat mijn huid en haar nodig hebben), is mijn make-uproutine standvastig en opmerkelijk gebleven jaren onveranderd. Ik ben open geweest over het feit dat ik nog steeds zweer bij en veel van de nietjes gebruik waar ik van hield op de middelbare school en op de universiteit, en hoewel het testen van nieuwe en opwindende schoonheidsproducten een gegeven is gezien de aard van mijn werk, heb ik heel veel een “if it ain’t broken, don’t fix it”-mentaliteit als het gaat om mijn favoriete blushes, bronzers, foundations en mascara’s. Vandaag concentreer ik me op het laatste, want we gaan het hebben over de beste Dior mascara aller tijden.

Toen ik opgroeide, had ik een obsessie met beauty- en modetijdschriften. Ik las elk glanzend woord van begin tot eind en weer terug, en ik wijdde mijn wekelijkse oppas- en winkelinkomsten aan het uitproberen van de meest aanlokkelijke en bekroonde formules die in elk artikel voorkomen. Jaar na jaar stond Dior’s altijd-iconische mascara, Diorshow, centraal en natuurlijk kreeg ik het spul in handen zodra ik genoeg geld bij elkaar kon krijgen. Diorshow werd al snel een van mijn moeders favoriete mascara’s aller tijden, maar als iemand die erg lange, zij het steil, wimpers had, was het gewoon te zwaar voor mij. Ik heb altijd prioriteit gegeven aan krul en lengte, en ik vond de borstelige borstel te groot en onnauwkeurig voor de sterk gedefinieerde, gescheiden en valse wimpereffectlift die ik zocht. Dus na wat meer onderzoek te hebben gedaan, kwam ik terecht op een andere, iets minder bekende Dior-formule, de Diorshow Iconic Mascara ($ 30), en het werd al snel mijn toverstokje voor het maken van de opgeheven, supergekrulde hinde – wimpers van mijn dromen. (Tot op de dag van vandaag verwarren mensen mijn met Dior gelakte wimpers voor vervalsingen.)

Wat mascara’s betreft, maakt Dior enkele van de beste in de biz, en ze zijn ook een unanieme favoriet bij de make-upartiesten en beroemdheden. Zoals ik echter ontdekte toen ik jonger was, zijn bepaalde Dior-mascara’s het meest geschikt voor bepaalde soorten wimperdoelen. Aangezien ze een investering zijn van ongeveer €30, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de beste formule kiest die past bij uw persoonlijke mascara-voorkeuren. Hieronder hebben we alle mascara’s van Dior gerangschikt op basis van beoordelingen en recensies, waarbij we de gewaardeerde talenten van elke formule benadrukken, of het nu gaat om krul, volume, lengte of een combinatie van alle drie. Blijf scrollen! Dior’s bestverkochte mascara’s wachten net onder.

Top 6 beste Dior mascara

6. Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara

beste Dior mascara

Het beste voor: extreem volume

Als je iemand bent die de voorkeur geeft aan een rubberen borstel (in plaats van groot en bossig) en heel veel volume, dan is dit de beste Dior-mascara voor jou. In tegenstelling tot alle andere mascara’s die we hebben geprobeerd, heeft deze een uitknijpbare tube waarmee je de formule een tot twee keer kunt “pompen” voordat je hem aanbrengt. Het draait allemaal om dikte en volume met deze mascara, en volgens het merk zullen wimpers +94% high-definition volume oogsten. Bovendien zorgt de wisser van twee materialen ervoor dat het borsteltje de perfecte productverhouding heeft, zodat je geen zware, klonterige wimperlijn krijgt.

5. Diorshow Black Out Mascara

beste Dior mascara
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het beste voor: extreem volume, intens zwarte afwerking

Je zou denken dat alle zwarte mascara gelijk gemaakt zou zijn, maar er kan veel grijs gebied zijn als het gaat om hoe zwart een zwarte mascara is. Dus laten we duidelijk zijn: dankzij het unieke Black Fix-complex (een mix van superverzadigde zwarte pigmenten) is Diorshow Black Out Mascara de zwartste zwarte mascara die je van Dior kunt krijgen. De ultra-inktachtige kleuruitbetaling gaat gepaard met de kenmerkende volume verhogende voordelen van het merk, en een Arabische gomderivaat maakt strategisch extra lange slijtage mogelijk.

4. Diorshow Mascara

beste Dior mascara
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het beste voor: extreem volume, extensie-achtige lengte

Maak kennis met de beroemdste van de beroemde Dior-mascara’s, Diorshow. Dit is zonder twijfel een van de meest iconische mascara’s aller tijden (binnen de Dior-clan en daarbuiten), en het is vooral geweldig voor iedereen die op zoek is naar megawatt-volume in combinatie met een falsie-achtige lengte. (De formule is behendig verrijkt met microvezels om dit laatste te bereiken.) De borstel is groot, hij is bossig en het zeer koele Air-Lock-wissersysteem van de buis voorkomt dat de mascara de blootstelling aan lucht in gevaar brengt, waardoor de formule voortijdig kan uitdrogen lang voordat je heb de hele tube gebruikt. Dus ja, deze mascara blijft nat en fris tot de allerlaatste veegbeweging.

3. Diorshow Iconische Overkrul-mascara

beste Dior mascara
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het beste voor: krul, volume, wimperdefinitie

Met zijn kenmerkende gebogen borstel is Diorshow Iconic Overcurl Mascara een van de meest onmiddellijk herkenbare opties uit het mascara-menu van Dior. Het levert een beetje van alles, waardoor het de beste optie is voor iemand die op zoek is naar een mascara met veel multitasking-voordelen. Het is doordacht ontworpen om bij elk type wimper te passen, zodat iedereen een betrouwbare 24 uur draagtijd en het kenmerkende uitwaaierende wimpereffect kan verwachten. Bovendien is Dior een stap verder gegaan door deze mascara-formule te voorzien van glansverhogende katoennectar om de algehele gezondheid van de wimpers te helpen verbeteren.

2. Diorshow Iconic Mascara (Mijn persoonlijke favoriet!)

beste Dior mascara
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het beste voor: veel krul, lift, wimperdefinitie

Hier is het, mensen! De alles-in-één magische mascara die ik sinds de middelbare school gebruik. Nee, deze mascara pakt niet uit als het om lengte en volume gaat, maar het toevoegen van een paar extra laagjes zal zeker helpen om een ​​voller, dikker resultaat te krijgen. Maar terug naar de magische curling-superkracht van deze mascara. Dit is de enige mascara die ik ooit heb geprobeerd die een klont- en schilfervrije definitie geeft, gecombineerd met een vederlichte krul en lift waardoor mijn lange, rechte wimpers niet gaan hangen en hangen. (Er is niets dat mijn geit zo krijgt als zware, gloopy en aan elkaar geplakte wimpers.) In feite is de krulkracht in deze mascara zo krachtig dat ik hem zelfs zal gebruiken om andere, meer verlengende of volumineuze mascara’s te “zetten” wanneer Ik kies ervoor om ze te gebruiken. Ik weet niet zeker wat voor soort hekserij Dior gebruikt, maar de unieke liftende formule die deze mascara bevat, zorgt voor uitzonderlijk gevormde, uitgerekte en gekrulde wimpers die er op de best mogelijke manier nep uitzien.

1. Dior Diorshow Maximizer Mascara Primer 3D

beste Dior mascara
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Het beste voor: dikte, krul, lengte, langdurige wimperconditionering

Verrassing! De meest populaire, beste Dior mascara met de hoogste beoordelingen is geen mascara in de traditionele zin, maar een mascara-primer. In wezen zal het toevoegen van een paar lagen van deze ingenieuze formule voor je favoriete Dior-mascara alleen maar de voordelen versterken die je zoekt (denk aan lengte, volume en krul), terwijl je gestreste wimpers tegelijkertijd met een conditionerend serum combineert om ze er gezonder uit te laten zien en gezonder te voelen. en langer alleen. Het merk raadt aan om met deze mascara-primer te pregamen voordat je de klassieke Diorshow Mascara (nummer vier hierboven!) gebruikt, maar ik kan uit persoonlijke ervaring zeggen dat ik het eerder heb gebruikt Iconic en Iconic Overcurl met super bevredigende resultaten. Soms breng ik het zelfs ‘s nachts aan om mijn wimpers te laten marineren in alle conditionerende middelen terwijl ik mijn schoonheidsslaapje log.

Ook populair: Top 7 beste kissproof lippenstift die de hele dag blijft zitten