6x de beste kinder smartwatch met GPS en andere handige opties

beste kinder smartwatch met gps

De beste kinder smartwatch met GPS kan erg handig zijn voor schoolgaande kinderen. Uiteindelijk bereiken onze kinderen een leeftijd waarop ze onafhankelijker zijn. Misschien nemen ze alleen de bus naar school, gaan ze naar het huis van een vriend of brengen ze gewoon meer tijd alleen door. Dit kan voor elke ouder zorgwekkend zijn – we zijn eraan gewend om aan hun zijde te staan en ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Omdat we ze niet voor altijd thuis kunnen hebben, moeten we op zoek naar andere manieren om ze in de gaten te houden.

Een telefoon is waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt. Afhankelijk van uw kind is het echter mogelijk dat ze niet volwassen genoeg zijn om met hun eigen telefoons om te gaan. Een goed alternatief is een GPS-horloge. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze een horloge verliezen zoals een telefoon, omdat het altijd om hun pols zal zitten als ze weg zijn. Maak je geen zorgen – we hebben het niet over dure smartwatches van giganten zoals Apple. In plaats daarvan hebben we de top zeven met de beste kinder smartwatch met GPS gevonden die de portemonnee niet leeg laten lopen.

Waarom een ​​GPS smartwatch voor uw kind kopen?

Het kan gemakkelijk zijn om GPS smartwatches als speelgoed te zien. Maar als u investeert in een apparaat met de juiste functies, kunnen dergelijke gadgets een groot voordeel zijn. Met een GPS horloge kunt u uw kind altijd volgen. Het Global Positioning System (GPS) maakt gebruik van satellieten om de geschatte locatie te volgen. Velen zullen een back-up LBS-tracker hebben, die zendmasten gebruikt om zijn verblijfplaats te communiceren. De meeste GPS horloges voor kinderen werken hetzelfde. Ze vragen je om een ​​app te downloaden die updates krijgt van de GPS in het kinderhorloge. Bij sommige hightech-modellen kunt u zelfs een beperkte perimeter instellen, zodat u wordt gewaarschuwd wanneer uw kind eruit stapt. Veel ouders zeggen dat het dragen van een GPS smartwwatch hun kind gemoedsrust geeft, vooral nadat de jongere naar school gaat.

De beste kinder smartwatch met GPS

Met behulp van onze lijst met functies hierboven, zijn we op zoek gegaan naar de beste kinder smartwatch met GPS en andere handige functies. We onderzochten toonaangevende sites over dit onderwerp en analyseerden ouderbeoordelingen. Dit is onze top zeven:

1. Themoemoe Kids GPS Smartwatch

beste kinder smartwatch met gps

Het is super schattig en heeft kinderen tussen de 4 en 12 jaar veel te bieden. Met het horloge kunt u de verblijfplaats van uw kind volgen, zodat ze veilig en binnen bereik zijn. Je kind kan het zelfs op school dragen dankzij de no-storen-functie. Behalve dat het waterdicht is, heeft het verschillende handige functies, zoals een zaklamp, camera, tweerichtingsgesprek, SOS-knop en game.

Waarom we er dol op zijn:

 • Nauwkeurige GPS-tracker: deze smartwatch maakt gebruik van Assisted GPS (AGPS). Hierdoor kan het horloge in realtime nauwkeurige informatie over de verblijfplaats van uw kind verzenden. Je verbindt het horloge met je smartphone, waarna je op elk moment de locatie kunt volgen.
 • SOS-knop: een onmisbare veiligheidsfunctie is de SOS-knop. Wanneer uw kind niet thuis is en er een noodgeval is, kunnen ze op een simpele knop drukken. Terwijl ze dit doen, belt het horloge de drie voogdnummers die je hebt gekozen en stuurt ze ze allemaal een melding. Vergeet echter niet om de contacten toe te voegen wanneer u het horloge ontvangt. Anders helpt de noodknop niet. Ouders prezen hoe gemakkelijk het was om te installeren en te gebruiken, zelfs voor een nieuweling in technologie.
 • Tweerichtingsgesprek: de Themoemoe Kids-smartwatch is compatibel met simkaarten, dus indien gebruikt, kan uw kind tweerichtingsgesprekken voeren met geselecteerde contacten. Het horloge gaat op luidspreker, dus het zal geen privégesprek zijn, maar het is voldoende om snelle berichten door te geven. U kunt ook drie niet-storen tijden selecteren voor wanneer uw kind op school is of andere plekken waar rust nodig is.
 • Camera, zaklamp en andere leuke gadgets: je kleintje kan zich ook amuseren. Het horloge heeft een camera aan de voor- en achterkant om herinneringen vast te leggen, en als het donker wordt, kunnen ze de zaklamp activeren. Naast vele andere functies bevat het horloge games en leuke ontwerpen. Er is zelfs een wekker, perfect om onafhankelijkheid aan te leren.

Onthoud:

 • Eenvoudig
 • Hoewel het horloge veel te bieden heeft, is het het meest geschikt voor jongere kinderen. Het wordt aanbevolen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het ontwerp en de eenvoud zijn echter waarschijnlijk beter geschikt voor kinderen onder de 10.

2. Kids’ GPS Smart Watch

beste kinder smartwatch met gps
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Voor actieve kinderen kan dit de beste kinder smartwatch met GPS zijn. Het beschikt over uitstekende functies, waardoor uw kind zijn of haar conditie kan bijhouden. Ze kunnen het gebruiken tijdens bijna elke sport, zelfs zwemmen. Het heeft een camera en een fotoalbum – waarin alle belangrijke momenten van uw kind worden vastgelegd. Door verbinding te maken met de app kunt u uw kind volgen en hen helpen alarmen en niet-storentijden in te stellen. Het horloge is verkrijgbaar in zowel roze als blauw. Het wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Waarom we er dol op zijn:

 • Fantastisch voor verschillende activiteiten: dit horloge is uitstekend geschikt voor actieve kinderen die verschillende sporten beoefenen. Het horloge bevat een fitnesstracker, die stappen telt en de activiteitsniveaus van uw kind in de gaten houdt. Het is ook waterdicht en kan tot drie uur worden ondergedompeld – voldoende tijd voor zwemlessen.
 • Groot scherm van hoge kwaliteit: het horloge heeft een 1,44-inch high-definition scherm. Het is perfect voor onder andere het bekijken van inkomende oproepen en het spelen van games. Het touchscreen is gemakkelijk te gebruiken, waardoor uw kind moeiteloos door het telefoonboek en andere meegeleverde apps kan scrollen.
 • Camera: uw kind kan zijn leven vastleggen met behulp van de camera aan de voorkant op het horloge. Ze kunnen veel foto’s maken, die u later met een USB-kabel naar uw computer kunt uploaden. Of u kunt de afbeeldingen bekijken in het album van het horloge, dat maximaal 32 MB kan bevatten.
 • Klaslokaalmodus: als uw kind naar school gaat, kunnen er verschillende niet-storen tijden worden ingesteld voor wanneer ze in de klas zijn. Je kunt tot drie verschillende perioden per dag identificeren en je bedient het allemaal vanuit de app op je telefoon.

Onthoud:

 • Niet handig zonder simkaart
 • U moet een compatibele simkaart aanschaffen – anders werken de meeste essentiële functies niet. Voor de VS raadt de fabrikant T-Mobile aan.

3. Blackview Kids’ GPS Waterproof Smartwatch

beste kinder smartwatch met gps
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als uw kind veel buitenschoolse activiteiten doet, is dit horloge het bekijken waard. Het heeft lof gekregen van ouders, wat suggereert dat het zijn plek op onze lijst verdient. Het horloge biedt tal van functies die uw kind kan gebruiken. Ze kunnen bellen, sms’en, een alarm instellen of zelfs meldingen ontvangen van applicaties die op hun telefoon zijn geïnstalleerd. Bovendien kunnen ouders gemakkelijk de verblijfplaats van hun kinderen volgen met het nauwkeurige ingebouwde satellietpositioneringssysteem. U kunt het allemaal bedienen en uw kind volgen via een app die u op uw smartphone downloadt.

Waarom we er dol op zijn:

 • Nauwkeurige GPS: de ingebouwde GPS is ongelooflijk nauwkeurig als je kind buiten is. Het ondersteunt GPS, Glonass, Galilean nauwkeurige positionering. Daarnaast kan er ook een weerbericht worden bekeken en gevolgd, zodat uw kind veilig en droog blijft.
 • Waterdichte materialen: gemaakt van waterdichte materialen, uw kind kan het horloge zelfs tijdens watersporten blijven dragen. De fabrikant is gecertificeerd volgens 5ATM-normen, wat betekent dat het horloge binnen 10 minuten tot 50 meter waterbestendig is.
 • Slaaptracker: het horloge houdt automatisch de slaapkwaliteit van uw kind bij, inclusief de slaaptijd.

Onthoud:

 • App-melding kan afleidend zijn
 • Sommige ouders willen dat hun kind zich op een bepaald moment op studies concentreert, maar wanneer het horloge wordt gesynchroniseerd met de app voor sociale netwerken, kan het de aandacht van hun kind trekken en kunnen ze hun focus op de taak verliezen. Maar goed dat je de mogelijkheid hebt om de melding rechtstreeks vanaf de mobiel van je kleintje uit te schakelen.

4. Laxcido Kids Smart Watch Waterproof

beste kinder smartwatch met gps
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als uw kind van zwemmen, paddleboarden of duiken houdt, is dit een geweldig horloge om te overwegen. Het houdt geen fysieke activiteiten, calorieën of stappen bij, maar het is volledig waterdicht. Dus waar ze ook zijn, de GPS-functie blijft werken. Het heeft GPS voor dubbele veiligheid. Het kan kinderen de hele dag volgen met supernauwkeurige positionering. Houd er rekening mee dat als ze binnenshuis zijn of ergens met een slecht signaal, de positioneringsfout mogelijk is uitgeschakeld.

Waarom we er dol op zijn:

 • Waterbestendig: als een kind een nieuw horloge krijgt, is dat spannend! Met dit horloge hoeven ze het nooit af te doen omdat het water- en stofdicht is. Dus als ze in de regen staan, zwemmen, kanoën, douchen of gewoon de afwas doen, kan hij altijd aan blijven.
 • SOS-oproepfunctie: de SOS-oproepfunctie op dit horloge is een handige toevoeging. Je kind kan je met een druk op de knop informeren over zijn SOS-oproep. Het belt de vooraf ingestelde nummers in het horloge totdat iemand zijn telefoon opneemt via de alarmmelding van de app.
 • Belfuncties: als u niet wilt dat uw kind nog een mobiele telefoon heeft, maar u wilt de hele dag contact houden, dan is dit een topkeuze. Uw kind kan u overdag bellen. Het horloge heeft een ingebouwd telefoonboek, zodat ze alle contacten kunnen toevoegen die ze nodig hebben.

Onthoud:

 • Maandelijkse mobiele factuur
 • Het enige nadeel van dit product is dat ouders worden gefactureerd voor kosten van mobiele netwerkaanbieders, omdat het als alternatief voor mobiele telefoons kan worden gebruikt.

5. 4G GPS Kids Smartwatch Phone Tracker

beste kinder smartwatch met gps
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit horloge van PTHTechUS is goed voor jongens die graag actief zijn. Het horloge maakt gebruik van een GPS- en LBS-tracker om u de meest nauwkeurige locatie te geven. Het kan bellen en gebeld worden en kan zowel videogesprekken als voicechat vergemakkelijken. Je kind kan het horloge bij elke gelegenheid dragen, of het nu in het zwembad of op school is. Het bevat veel leuke functies, zelfs enkele educatieve spellen. Het is eenvoudig om alle functies in te stellen door de compatibele app op uw smartphone te downloaden en er verbinding mee te maken. Hoewel er geen leeftijdscategorie voor dit horloge wordt vermeld, zou elk kind ouder dan 8 jaar het waarschijnlijk cool vinden omdat het er niet babyachtig uitziet.

Waarom we er dol op zijn:

 • Leuke functies: dit horloge is meer dan alleen een GPS-tracker – het bevat leuke educatieve spelletjes om je kleine jongen wiskunde te leren. Er is ook een camerafunctie, zodat uw kind zijn dag kan opnemen en later aan u kan presenteren.
 • Waterdichte materialen: het horloge is uitstekend geschikt voor de zomer, omdat de drager veilig in het zwembad kan springen of door de sproeiers kan rennen. Je kind kan het zelfs tijdens het baden of bij het handen wassen blijven dragen. Druk echter niet op de knoppen en probeer het niet te gebruiken terwijl het onder water is.
 • Tijdregistratie: je kleintje houdt gemakkelijk de tijd bij dankzij de grote klokweergave op het horloge. Ze kunnen zelfs hun eigen alarm instellen om ‘s ochtends wakker te worden, of u dit via de app laten doen. Bovendien kun je specifieke niet storen-tijden instellen voor wanneer je kind in de klas is. Dit alles wordt geregeld in de app.
 • Tweerichtingsgesprekken: wanneer u het horloge instelt, kan uw kind vervolgens bellen en ontvangen van die geselecteerde nummers. U kunt ook drie alarmnummers instellen die tijdens noodgevallen oproepen en meldingen ontvangen.

Onthoud:

 • De klok gebruikt een 24-uursnotatie
 • Een klacht over het horloge was dat de tijd wordt weergegeven in 24-uurs formaat. Niet alle kinderen zijn gewend aan deze modus, dus sommige ouders hadden liever een weergave van slechts 12 uur gehad. Dit kan echter worden opgelost door de instelling te wijzigen in 12-uurs weergave. Het kan even duren om eraan te wennen.

6. Smart GPS Watch Phone for Kids

beste kinder smartwatch met gps
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Voor jouw meisje hebben we dit schattige GPS horloge gevonden. Naast het mooie uiterlijk heeft dit horloge veel te bieden. Het maakt gebruik van twee methoden om u een nauwkeurige locatie te geven. Via de app kun je alles goed in de gaten houden. Hiermee kunt u onder andere uw nummer als hoofdcontact toevoegen.

Waarom we er dol op zijn:

GPS tracker: dit horloge maakt gebruik van GPS en LBS om u de meest nauwkeurige locatie van uw kind te geven.

Slimme noodknop: wanneer uw kind in nood is, kunnen zij de noodknop gebruiken om contact met u op te nemen. Het is eenvoudig te gebruiken en de drager hoeft niet eens naar het scherm te kijken. Terwijl ze op de knop drukken, stuurt het horloge meldingsoproepen naar alle drie geselecteerde nummers.

Niet storen-modus: een van de beste dingen van dit horloge is dat de ouders de leiding hebben over bijna alles. De ouders hebben de mogelijkheid om niet-storen tijden in te stellen, zodat uw kind geen toegang heeft tot functies zoals game, camera, behalve voor SOS-noodgevallen.

Onthoud:

 • 2G ondersteund
 • Het enige nadeel van dit GPS-horloge is dat het alleen 2G GSM-microsimkaart ondersteunt met data- en spraakplan, wat behoorlijk onhandig was.

Laatste gedachten

Investeren in de beste kinder smartwatch met GPS kan veel voordelen opleveren. U weet altijd ongeveer waar uw kind is en belt wanneer u het nodig heeft. De beste GPS-horloges voor kinderen hebben een SOS-knop, tweerichtingsgesprekken, duurzame materialen en een leuke camera. U moet ook zoeken naar een hoge nauwkeurigheid die alleen echte GPS kan bieden. Leer uw kind dat dit geen speelgoed is en dat de SOS-knop alleen voor noodgevallen is. Zorg ook voor een compatibele simkaart, zodat u te allen tijde contact kunt houden.

U leest: 6x de beste kinder smartwatch met GPS en andere handige opties

Ook populair: Koptelefoon of oortjes voor je kind: wat kan je het beste kiezen?