6x de beste natuurlijke deodorant voor mannen tegen zweet

beste-natuurlijke-deodorant-mannen

Het vinden van de beste natuurlijke deodorant voor mannen is dubbel belangrijk: ten eerste moet de juiste deodorant de kenmerkende geur van je lichaam neutraliseren (muskusachtige toptonen, met aanhoudende basistonen van bier en kaas), en op zijn beurt ervoor zorgen dat eventuele aanhoudende BO-soorten dat niet zijn. interfereren met uw zorgvuldig geselecteerde eau de cologne. (Het is merkwaardig dat we zoveel tijd besteden aan het vinden van een geur – of het ontwikkelen van een betrouwbaar huidverzorgingsregime – en toch zo weinig moeite doen om een ​​product te kiezen dat de tegengestelde geuren op zijn manier tegengaat.)

Maar niet alle deodorants zijn hetzelfde gemaakt, laat staan ​​van dezelfde kwaliteit. Sommigen omarmen aluminium en beloven een twee dagen durende zero-sweat streak. Anderen zijn samengesteld met volledig natuurlijke ingrediënten en bieden meer een… aanvulling op uw dagelijkse aroma. En dat is precies waarom u uw producten moet onderzoeken voordat u ze koopt. Enkele overwegingen bij het kiezen van een deodorant:

Hoeveel zweet je?

  • Als je veel zweet, ben je dan bereid om de aluminium anti-transpirantroute te gaan?
  • Veroorzaakt uw huidige deodorant irritatie of uitslag? (Als dat zo is, heeft u mogelijk een product nodig dat is ontwikkeld voor de gevoelige huid.)
  • Wil je een grotendeels natuurlijke line-up van ingrediënten, of een volledig natuurlijke selectie?

Wat ruikt het lekkerst? (Maar natuurlijk.)

Dit zijn allemaal dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw volgende deodorant, en de criteria waarmee onze redacteuren rekening hebben gehouden bij het testen van tientallen van de beste formules op de markt. (Samen met geurbescherming, hydraterende eigenschappen en een hele reeks andere.) Om dingen gemakkelijker te maken in uw eigen test- en selectieproces, hebben we onze favoriete opties afgerond – de beste deodorant voor mannen, periode – ten minste één waarvan zeker aan uw specifieke behoeften zal voldoen.

De beste natuurlijke deodorant voor mannen

1. De klassieker:

Old Spice Deodorant

beste natuurlijke deodorant mannen

Het merk Old Spice heeft altijd enkele van de beste deodorants aangeboden – en de meest betaalbare. Je kunt twee van hun kenmerkende sticks kopen voor de helft van wat een enkele stick van een boetiekmerk je zal kosten. Als het je ervan weerhield om te stinken als een hond in de gymles van de achtste klas, kan het je nu zeker fris houden.

2. De beste anti-transpirant voor jongens die in emmers zweten:

Dove Spray deodorant

beste natuurlijke deodorant mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Overvloedige truien zoals ik hebben een aluminium bedekking nodig – heel goed wetende dat het uiteindelijk onze witte t-shirts groezelig zal maken. En deze spray van Dove Men+Care is degene die ik op sleeptouw houd. De spray raakt mijn huid gemakkelijker aan dan een roll-on anti-transpirant, waardoor vlekken op shirts tot een minimum worden beperkt. Het duurt tot ver in de volgende dag (twee volle dagen, indien nodig), en houdt me oh zo comfortabel droog.

3. De beste zachte deodorant voor een gevoelige huid:

Schmidt’s Jasmine Tea Natural Sensitive Deodorant Stick

beste natuurlijke deodorant mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als uw huid negatief reageert op een deodorant, kan dit een gevolg zijn van de ingrediënten van het product. Dingen als chemicaliën en parfum kunnen je een knoestige uitslag geven, en dat is precies wanneer je moet gaan winkelen voor iets minder wetenschappelijks. Schmidt’s geurvrije natuurlijke deodorant bevat zachte maar effectieve ingrediënten die geurige bacteriën neutraliseren. Het bevat ook essentiële oliën waardoor de huid extreem gevoed en gekalmeerd wordt.

4. De beste deodorantcrème:

Happy Earth Pure Deodorant Balm

beste natuurlijke deodorant mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Sommige mensen geven de voorkeur aan een met de vinger aangebrachte pasta, crème of balsem, vooral op bijgesneden of geschoren kuilen. De chemicaliënvrije, natuurlijke formule van Happy Earth is goed voor je huid en de plasticvrije verpakking is goed voor de planeet. Het geur- en vochtverminderende ingrediënt dat hard aan het werk is, is diatomeeënaarde, terwijl botanische extracten, huidverzachtende shea butter en essentiële oliën de huid voeden.

5. De beste krachtige anti-transpirant deodorant voor mannen:

syNeo 5 Anti-Transpirant Deodorant

beste natuurlijke deodorant mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De syNeo 5’s Anti-Transpirant Deodorant gaat vijf dagen mee en is een remedie voor natte oksels. Allantoinat beschermt de huid tegen irritatie en de daarin aanwezige vocht inbrengende stoffen tegen uitdrogen. Niet voor niets is dit product razend populair met meer dan 140 5-sterrenreviews op bol.com.

6. Beste vegan deodorant voor mannen zonder aluminium:

Jack Black Pit CTRL Aluminum Free Deodorant 

beste natuurlijke deodorant mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je oksels beginnen te transpireren bij de minste vochtigheid, is het verstandig om te investeren in een deodorant die ze droog houdt, hoe moerassig het ook wordt. Jack Black Pit CTRL Aluminum Free Deodorant neutraliseert geurtjes en absorbeert zweet. De formule is voor 97% natuurlijk en bevat geen parabenen of sulfaten. De geur heeft noten van eucalyptus, pepermunt en rozemarijn.

U leest: 6x de beste natuurlijke deodorant voor mannen tegen elk soort zweet

Ook populair: 7x de beste haarlak voor mannen voor volume, hold en definitie