6x de beste zonnebrand voor rosacea volgens dermatologen

beste zonnebrand voor rosacea

Ik heb geen probleem met een rode huid. Waar ik wel een probleem mee heb, is wanneer die rode huid intens, chronisch en wijdverspreid is. Dat heet rosacea, en het is iets waar ik mee heb geworsteld sinds de middelbare school en sindsdien probeer te verlichten, vooral nadat ik tijd in de zon heb doorgebracht. Mensen met rosacea zijn zeer vatbaar voor UV-straling. De bloedvaten in de huid zijn erg kwetsbaar bij iemand met rosacea. Het uv-licht breekt collageen en elastine af, dit zijn de eiwitten die de ondersteunende structuren zijn voor de bloedvaten. Wanneer het collageen-elastine afbreekt, breken de bloedvaten en zijn ze zichtbaar. onder de huid, waardoor de huid er meer rood uitziet. Daarom is het vinden van de beste zonnebrand voor rosacea een must voor mensen die hier gevoelig voor zijn. Hieronder de top 6 mest beste zonnebrand voor rosacea die geen irritatie veroorzaken en de meest gevoelige huid ondersteunen.

Top 6 beste zonnebrand voor rosacea

Beste zonnebrand voor rosacea algemeen:

1. La Roche-Posay Anthelios Sunscreen SPF 50

beste zonnebrand voor rosacea

Deze Franse apotheekkeuze en is een favoriet van het BeautyToko-team. Het is een 100% hypoallergeen zonnebrand dat geur- en parabenenvrij is. We houden van de lichtgewicht textuur, de formule die niet wit wordt en de effectieve UV-bescherming. Serieus, deze is al jaren een steunpilaar in onze routines.

Beste tegen irritaties:

2. IS Clinical Extreme Protect SPF 30 Zonnebrandcrème

beste zonnebrand voor rosacea
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Als je een zeer gevoelige huid hebt, raden we aan om deze SPF 30-formule van het merk iS Clinical te proberen. Extreme Protect bevat extremozymen, die helpen bij het beschermen en repareren van kwetsbare eiwitten en DNA-componenten, en gemicroniseerd zinkoxide en micro-ingekapselde organische actieve zonnefilters. Het helpt ook om ontstekingen te verminderen. Iedereen met rosacea kent de gevoeligheid en irritatie die ermee gepaard gaan. Dus ik beschouw een zonnebrandcrème die ook ontstekingen vermindert, net zo goed als goud.

Beste getinte zonnebrand:

3. IS Clinical Eclipse SPF 50+

beste zonnebrand voor rosacea
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Nog een iS Clinical-zonnebrandcrème, en deze heeft ook een dubbele functie. De Eclipse SPF 50 bevat titaniumdioxide, gemicroniseerd zinkoxide en vitamine E om de huid te beschermen en te hydrateren. U kunt de getinte of niet-getinte formule kiezen, afhankelijk van uw voorkeur, hoewel de getinte versie geweldig is om roodheid door rosacea te verdoezelen.

Beste minerale zonnebrand:

4. Avène – Protective Mineral Fluid SPF 50+

beste zonnebrand voor rosacea
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Ik ben dol op protective Mineral Fluid. Het heeft uitsluitend minerale filters, voor optimale bescherming van zelfs de meest gevoelige huid. Dit is degene die ik de hele zomer op het strand draag. Het is uniek geformuleerd met antioxidant Pre-tocoferyl om huidcellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen en verzachtend Thermaal bronwater van Avène. Daarnaast is het super waterbestendig!

Beste zonnebrand voor lichaam:

5. Soleil Toujours Organic Sheer Sunscreen Mist SPF 50

beste zonnebrand voor rosacea
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png


Voor mijn lichaam ben ik dol op de Soleil Toujours SPF 50-spray. Het is een zonnebrandcrème spray, maar het is een spray die inwerkt als een crème en goed in de huid mengt zonder er pasteus wit uit te zien. De meeste spuitbussen zijn niet effectief, omdat de helft van het product in de lucht wordt verneveld. Deze niet en heeft een prachtige textuur. Ik gebruik het om mijn oren, achter mijn nek (vaak gemiste plekken) en mijn lichaam te besproeien.

Beste moisturizer:

InstaNatural Vitamin C Moisturizer

beste zonnebrand voor rosacea
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit product biedt niet alleen SPF 30 UV-bescherming, maar het heeft ook een hele reeks krachtige botanische extracten die de huid behandelen en hydrateren. Mijn persoonlijke favoriete zonnebrandcrème is InstaNatural’s Vitamine C Moisturizer omdat het volledige bescherming tegen de zon biedt en vol zit met anti-verouderingsingrediënten, plantenextracten en voedende oliën voor een vochtinbrengende crème die zoveel meer doet dan alleen hydrateren. Hierdoor is dit product een mooie afsluiter van deze top 6 met beste zonnebrand voor rosacea.

Ook populair: Mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring: fantastisch!