6x het beste supplement voor de overgang die helpen bij klachten

beste supplement overgang

Elke vrouw zal de overgang ervaren. Deze fase brengt echter ook tal van symptomen met zich mee, waaronder opvliegers, slapeloosheid, een verandering in geslachtsdrift, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Om deze symptomen te verlichten, zijn er een aantal opties die kunnen helpen, waaronder supplementen. Maar met zoveel soorten blijft de vraag: wat is het beste supplement voor de overgang voor u? Lees verder om te kijken welke van onderstaande zes hoogst beoordeelde overgangssupplementen de beste keuze is.

Top 6 beste supplement voor de overgang

1. Ymea Overgang 8 in 1 Voedingssupplement 

beste supplement overgang

Type: capsules

Op zoek naar een gluten- en lactosevrije formule die helpt bij stemmingswisselingen? Dan wilt u misschien Ymea Overgang 8 in 1 Voedingssupplement eens bekijken. De formule bevat specifieke ingrediënten voor acht van de meest voorkomende overgangsverschijnselen waaronder salie voor opvliegers en nachtelijk transpireren en Maca voor stemmingswisselingen. Naast opvliegers en stemmingswisselingen helpt dit supplement bij andere symptomen, waaronder prikkelbaarheid, de hormoonhuishouding, spijsvertering, het immuunsysteem, gezonde botten en spieren en slapeloosheid. De formule bevat ook geen geen conserveermiddelen of gelatine.

2. Orthica Menopauze Protect

beste supplement overgang
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Type: softgels

Als u opvliegers ervaart, is Orthica Menopauze Protect misschien de juiste optie voor u. Deze softgels zijn speciaal samengesteld om opvliegers overdag en ’s nachts te verminderen, milde stemmingswisselingen aan te pakken en hormoonschommelingen te ondersteunen. Zilverkaars helpt bij het behoud van een comfortabele overgang en helpt vrouwen om te gaan met de opvliegers, zweten en rusteloosheid. Het aanwezige vitamine E levert een bijdrage als antioxidant en helpt het natuurlijk afweersysteem van je lichaamscellen. Ze bevatten geen gluten, lactose, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

3. Ymea Overgang Silhouet Voedingssupplement 

beste supplement overgang
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Soort: capsules

Dit supplement is misschien iets voor u als u uw silhouet tijdens de overgang wilt behouden. Veel vrouwen in de overgang ervaren gewichtstoename of schommelingen in hun gewicht. Ymea Overgang Silhouet Voedingssupplement draagt op natuurlijke wijze bij aan gewichtsverlies en vermindering van vetvorming en helpt daarnaast bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. 

4. A.Vogel Famosan Salvia Sterk**

beste supplement overgang
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Soort: capsules

Een natuurlijke formule die een hoge dosis Salvia officinalis bevat, A.Vogel Famosan Salvia Sterk** werkt om opvliegers en nachtzweten te verminderen. Het advies is om minimaal vier weken 1x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen. Door de natuurlijke formule kan het product langdurig gebruikt worden.

5.Vogel Famosan gewichtsbeheersing2*

beste supplement overgang
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Soort: capsules

Ook A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing2* draagt bij aan een gebalanceerde gewichtsbeheersing tijdens de overgang. Het helpt de vetverbranding en draagt bij aan een normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten. Het helpt ook bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding. Tevens ondersteunt het een goede vochthuishouding en vochtbalans en helpt het bij opvliegers.

6. Valdispert Overgang

beste supplement overgang
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Soort: tabletten

Valdispert Overgang Dragees zijn een natuurlijk middel speciaal voor vrouwen in de overgang bij fysieke en emotionele overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en innerlijke onrust. Het is op basis van natuurlijke en plantaardige extracten van valeriaanwortel, passiebloem en cimicifuga. Salvia helpt bij opvliegers en (nachtelijk) transpiratie en Cimicifuga helpt voor een comfortabele overgang. De formule bevat geen conserveermiddelen en is vrij van geur- en smaakstoffen.

Waar het op neer komt

De overgang is een natuurlijke reproductieve fase die sommige vrouwen ervaren. Hoewel symptomen van de menopauze ongemakkelijk kunnen zijn, zijn er stappen die u kunt nemen om ze mogelijk te verminderen, waaronder het nemen van een supplement. Deze kunnen helpen bij een aantal symptomen, van opvliegers en weinig energie tot verandering in geslachtsdrift en stemmingswisselingen. Als u graag een veilig supplement voor de overgang zou willen proberen, overweeg dan om een van deze zes bovenstaande opties te proberen.

U leest: 6x het beste supplement voor de overgang die helpen bij klachten

Ook populair: Top 5 beste hometrainer fiets van 2021 voor thuis workouts