7x het beste LED masker voor alle huidtypen

beste led masker

Zoals veel schoonheidstrends, begon lichttherapie als een behandeling die je alleen bij een dermatoloog kon krijgen. Maar het is niet verwonderlijk dat de populariteit ervan groeide en voordat we het wisten, werden lichttherapiemaskers die je thuis kunt gebruiken iets. LED-lichttherapie houdt in dat de huid wordt blootgesteld aan verschillende golflengten van licht om verschillende huidproblemen te behandelen – denk aan alles van tekenen van veroudering tot acne. “Lichttherapie helpt het uiterlijk van collageen te stimuleren en laat de huid er veel stralender uitzien”, zegt de beroemde cosmetische dermatoloog uit Beverly Hills. “Het is ook gevonden om celbeschadiging te herstellen, bacteriën te doden, de gezichtstextuur te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en meer.” In combinatie met krachtige producten, zoals serums of essences, kunnen lichttherapiemaskers een merkbaar verschil maken in het uiterlijk en het gevoel van uw huid. Dat gezegd hebbende, verwacht niet dat deze maskers uw huid van de ene op de andere dag transformeren. “LED-lichttherapie heeft misschien niet erg dramatische effecten in vergelijking met andere huidverjongingsbenaderingen, maar het is pijnloos en vereist geen hersteltijd”. Als je er een wilt proberen, kijk dan hieronder naar onze selectie met 7x het beste LED masker op de markt.

Lijst met de top 7 beste Led Masker voor alle huidtypen

Beste LED masker algemeen:

Dr. Dennis Gross Skincare DRx SpectraLite FaceWare Pro LED masker

beste LED masker

Dit handenvrije masker van medische kwaliteit heeft slechts drie minuten nodig om uw huid opnieuw op te starten. Het is een go-to voor veel beauty liefhebbers, met een combinatie van zowel 100 rode LED-lampjes als 62 blauwe LED-lampjes, het doet alles, van gladde rimpels tot het bestrijden van bacteriën. Ons favoriete voordeel: de rode lampjes stimuleren de productie van collageen en elastine, wat betekent dat de dunner wordende huid er voller uitziet.

Beste LED masker voor nek:

The Light Salon Boost LED Décolletage Bib

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Hoewel we de neiging hebben om veel tijd te besteden aan het verzorgen van de huid van ons gezicht (en terecht), is de verzorging van de hals en het decolleté net zo belangrijk. Dat is waar dit LED-masker, dat speciaal is ontworpen om dit gebied te behandelen, van pas komt. Door een combinatie van rood licht en nabij-infrarood licht te gebruiken, pakt het problemen aan zoals een hangende, dunner wordende huid en een ongelijkmatige textuur. Bovendien kunt u het zelfs omdraaien om de rug en schouders te behandelen.

Beste LED masker voor lippen:

reVive Light Therapy Lip Care Device

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Dit masker, speciaal gemaakt voor je lippen, helpt rimpels, lijntjes, plooien en verlies van stevigheid te verminderen. Het rode licht bevordert de bloedsomloop en versterkt de huidskleur, waardoor dit een geweldig hulpmiddel is om veroudering tegen te gaan. Het is ook handsfree, dankzij het unieke ontwerp waarmee u het product op zijn plaats kunt houden tijdens uw hap.

Tweede plaats, beste LED masker voor lippen:

Conair True Glow LED-lichttherapie Anti-aging lipverzorging en lipvergrotingsapparaat

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Dit dubbelzijdige hulpmiddel is dermatologisch getest en klinisch bewezen en helpt de tekenen van veroudering om te keren en uw lippen voller te maken. Door het collageen rond je lippen te stimuleren, worden plooien en fijne lijntjes gladgestreken, wat resulteert in een egaal gestructureerd gebied. Het duurt ongeveer drie minuten per dag voordat de 28 LED-lampjes hun magie laten werken.

Beste LED masker voor ogen:

Skin Inc Optimizer Voyage Tri-Light-bril

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Heeft u last van donkere kringen en wallen? Deze futuristische bril heeft ingebouwde LED-lampjes om deze problemen en meer aan te pakken. Nadat je het apparaat hebt opgeladen en je favoriete oogcrème of serum hebt aangebracht, houd je gewoon de aan / uit-knop ingedrukt en zet je de bril op zijn plaats. Zet ongeveer 10 minuten per dag opzij en je bent op weg naar jeugdig uitziende ogen.

Beste multitasker:

MZ Skin Light-Therapy Golden Facial Treatment Device

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Of je nu een gecombineerde huid hebt of een huid die vaak kieskeurig is, dit doe-het-allemaal masker helpt bij al je zorgen. Geërgerd door overmatige roodheid of een doffe huid? De gele en groene LED-lampjes verminderen verkleuring en stimuleren de bloedsomloop. Vindt u dat uw huid gevoelig aanvoelt en er ontstoken uitziet? Het witte infrarood LED-licht minimaliseert deze problemen. Gebruik het masker voor het beste resultaat dagelijks gedurende minstens 10 minuten en verhoog het geleidelijk tot 30 minuten na verloop van tijd.

Beste aanpasbare LED masker:

FOREO UFO Smart Mask-behandeling

beste LED masker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Technologie ontmoet schoonheid in deze handige gadget. Breng na het reinigen een masker of serum aan en gebruik uw telefoon om de juiste behandeling voor u te kiezen. UFO is geprogrammeerd met verschillende temperaturen, pulsatie-intensiteiten en LED-golflengten voor een volledig op jou afgestemde ervaring. Maak het apparaat eenvoudig over uw hele gezicht glad voor een stralende huid.

Eindoordeel

Hoewel ze geen wondermiddel voor de ene op de andere dag zijn, zijn maskers voor LED-lichttherapie een gemakkelijke en veilige manier om een ​​verscheidenheid aan huidproblemen te behandelen. De Dr. Dennis Gross Skincare DRx SpectraLite FaceWare Pro is prijzig, maar de moeite waard in ons boek, een optie van medische kwaliteit die zowel rode als blauwe lichten biedt en in slechts drie minuten werkt. De Foreo UFO Smart Mask-behandeling is een ander goed – en zeer aanpasbaar – een perfecte keuze voor een verscheidenheid aan golflengten, temperaturen en pulsatie-instellingen. Als u zich alleen op specifieke delen van uw gezicht wilt richten, is de Skin Inc Optimizer Voyage Tri-Light-bril geweldig voor de ogen, terwijl de reVive Light Therapy Lip Care Device ideaal is voor de lippen.

Waar u op moet letten in een masker met led-lichttherapie

rood licht
Als tekenen van veroudering uw grootste zorg zijn, zoek dan naar een masker dat rood licht geeft. Deze specifieke golflengte is ideaal om de productie van collageen en elastine te stimuleren voor een gladdere, minder gerimpelde huid.

Blauw licht
Als je puistjes bestrijdt, is blauw licht het beste, bekend om zijn vermogen om acne veroorzakende bacteriën te doden.

Instelbare instellingen
Zoals het geval is met vrijwel elke beautytool, kies je voor een keuze die ofwel verschillende soorten licht en / of verschillende intensiteiten biedt. Dit geeft u het meeste waar voor uw geld en zorgt ervoor dat u de behandeling kunt aanpassen om uw huid precies te geven wat deze nodig heeft.

Dit vind je misschien ook leuk: 14x de beste zonnebrand voor de gevoelige huid