7x het beste serum voor de gevoelige huid die hydrateert

Beste serums voor de gevoelige huid

Als je huid gevoelige is, kan het frustrerend zijn om een balans te vinden tussen ingrediënten die voldoende vocht toevoegen zonder de huid te verstikken. Het beste serum voor de gevoelige huid kan echt helpen. Er zijn tal van formules die net genoeg van een actief ingrediënt bevatten om het vochtgehalte van de huid te verbeteren zonder de gevoelige teint in een geïrriteerde razernij te brengen. We hebben wat gegraven en de beste hydraterende serums voor de gevoelige huid eruit gehaald.

Beste serums voor de gevoelige huid

1. La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo Serum

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €26,50

Met krachtige geconcentreerde Neurosensine, een ontstekingswerend ingrediënt, geeft dit product gebruikers een dikke en gladde huid, zonder irritatie. Dit serum is geschikt voor een gevoelige, ultragevoelige en intolerante huid, zelfs met neiging tot allergie. De kalmerende formule herstelt de huidbarrière en verzacht, zonder je gezicht te verzwaren met het product.

2. Ren Clean Skincare Evercalm Anti-Redness Serum

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €52,30

Of je nu melk en koekjes hebt of warme chocolademelk, melk biedt een instant troost en het werkt op dezelfde manier in dit serum. Melkeiwitten zijn bedoeld om te werken aan het verminderen van een schilferige huid, terwijl de rest van de hydraterende formule roodheid en ontstekingen aanpakt.

3. Paula’s Choice Calm Repairing Serum

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €43

Sea whip extract, ceramiden en beta-glucan werken samen in dit serum om ontstekingen en roodheid en irritatie op je rosacea-gevoelige huid te verminderen en tegelijkertijd de huid te genezen. Ze werken ook samen om een ontspannende geur te creëren die je zal kalmeren.

4. Vichy Mineral 89 Serum Booster

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €22,95

Dit is een alles-in-één remedie om de gevoelige huid een extra glow te geven. De formule bevat slechts 11 ingrediënten zonder parfum die bedoeld zijn om tegelijkertijd te voeden, ontstekingen te verminderen en roodheid te kalmeren. Het belangrijkstye ingrediënt is het Mineraliserend Thermaal Water uit de beschermde vulkanische regio van Auvergne in Frankrijk. Het telt maar liefst 15 mineralen die de huidbarrière versterken om deze te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf.

5. Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €35

Deze optie bewijst dat lichtgewicht formules nog steeds intens vocht kunnen leveren. Als je eenmaal voelt hoe verfrist je huid is na het gebruik van Caudalie’s serum, tel je de minuten af tot je het opnieuw kunt aanbrengen.

6. Biodermal P-CL-E serum

beste serum voor de gevoelige huid

Prijs: €34,99

Beschouw dit als uw eigen versie van het nemen van een pil; het is precies waar je gevoelige huid naar op zoek was om te helpen bij irritatie. Het bevat ingerediënten die bedoeld zijn om de de huid te resetten om gevoeligheid af te weren. De lijn is speciaal ontwikkeld voor de droge, kwetsbare en gevoelige huid.

7. Rosenberg Skin Clinic Vitamine A glycolzuur Huidgel 

beste serum voor de gevoelige huid
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Er is een reden waarom Rosenberg Skin Clinic een merk is dat bekend staat om zijn expertise in het omgaan met een gevoelige huid, en deze booster biedt onweerlegbaar bewijs waarom. Wanneer het vóór uw vochtinbrengende crème wordt aangebracht, belooft de Vitamine A Glycolzuur in deze formule te voorkomen dat vocht uit de huid ontsnapt.

U leest: 7x het beste serum voor de gevoelige huid die hydrateert

Ook populair: 9x de beste oogmake-up remover voor waterproof mascara