9x de beste haarverf van Kruidvat van salonwaardige kwaliteit

beste haarverf kruidvat

Haarstylisten vragen een hogere prijs voor hun diensten omdat ze professionals zijn; ze kennen de ins en outs van haarkleur beter dan de gemiddelde persoon. Toch heeft dat niveau van expertise een bepaalde prijs – die, afhankelijk van hoe vaak je van haarkleur wisselt of je haarwortels bijwerkt, snel kan oplopen. Het goede nieuws? Je kunt je haarkleur maken zonder ooit je huis te verlaten met de beste haarverf van Kruidvat die salonwaardige resultaten leveren.

Er zijn echter een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Lees eerst de instructies volledig en volledig. Vervolgens, hoewel dit misschien voor de hand liggend lijkt, volg je die instructies. Doe precies wat ze zeggen. Tot slot, laat de kleur niet langer aan dan wordt aanbevolen. Door dit eenvoudige advies te volgen, kunt u er zeker van zijn dat u het gewenste eindresultaat krijgt.

Of je nu wat geld wilt besparen of niet in staat bent om naar de salon te komen, we hebben de 9 beste haarverf van Kruidvat verzameld die het proberen waard zijn.

Top 9 beste haarverf van Kruidvat

1. SYOSS Color Oleo Intense

beste haarverf Kruidvat

Thuis je haar kleuren kan intimiderend zijn, vooral als je je zorgen maakt over het beschadigen van je lokken. Maar met SYOSS Color Oleo Intense kunt u al uw angst voor kleurstof in dozen op uw gemak stellen. De formule is ammoniakvrij en bevat een activerende olie booster die het kleurproces maximaliseert, Het resultaat is haar dat er stralend uitziet met verbeterde kleur en glans. Wat betreft timing, 30 minuten is alles wat nodig is om zijn magie te laten werken, waardoor je een kleur hebt die je haar 90% meer glans geeft. Dat is veel minder tijd dan het zou kosten in de salonstoel, dus het is echt een goed idee. Dat vinden ook de vele lovende klantenreviews op bol.com.

2. Schwarzkopf Keratine Color

beste haarverf Kruidvat

U hoeft de gezondheid van uw haar niet op het spel te zetten om grijze haren te verdoezelen. De geavanceerde Schwarzkopf Keratine Color formule bevat een unieke anti-breuktechnologie (K-Bond-Plex) die de innerlijke structuur van het haar herstelt. Het resultaat? Intense kleur en minder breuk. Niet voor niets bij velen bekend als de beste haarverf van Kruidvat.

3. Voor brunettes: John Frieda Precision Foam Color

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze kit maakt het thuis kleuren een makkie en de unieke schuimformule vereenvoudigt de nauwkeurige kleurtoepassing, zodat u de kleur precies kunt aanbrengen waar u hem wilt hebben. De gelijkmatige verzadiging omvat 100% grijsdekking en zorgt voor levendige kleuren. En met een verwerkingstijd van slechts 30 minuten heeft u tijd vrij om dingen van uw takenlijst af te vinken.

4. Voor blondines: Garnier Nutrisse Color

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze kleine doos doet het allemaal: je kunt grijstinten bedekken, donkere wortels lichter maken of gewoon een nieuwe tint krijgen. De permanente formule verzacht lokken en voedt met druivenpit-, shea- en avocado-olie, die diep in het haar doordringen. Deze conditionerende werking helpt het haar de kleur van wortel tot punt vast te houden, waardoor de levensduur van de tint wordt verlengd en je een rijke, gewaagde kleur krijgt.

5. Voor zwart haar: Schwarzkopf Poly Palette

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

De beste haarverf van Kruidvat voor zwart haar! Als je donker ravenhaar hebt, kan het bedekken van grijzen een uitdaging zijn. Gelukkig voldoet deze formule aan de taak. Met 100% grijsdekking, ziet het er natuurlijk uit met een reeks lichtgevende tinten en highlights. Ook al is het zwaar, je hoeft je geen zorgen te maken over die chemische geur – deze heeft in plaats daarvan een frisse, bloemige geur. Het conditioneert gaandeweg, waardoor het haar glanzender en zachter wordt dan toen je begon. Bovendien maakt de non-drip-formule geen puinhoop van uw hele badkamer.

6. Voor rood haar: Revlon Colorsilk

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Rode haarverf heeft de neiging om snel te vervagen, dus je wilt een formule met een groot uithoudingsvermogen, en deze doet het. Dankzij Revlon 3D Color Gel Technology zorgt de permanente kleurstof voor een natuurlijke uitstraling van wortel tot punt, met een boost van de multi-tonale kleur die dimensie geeft. De combinatie van zijdeproteïnen zorgt ervoor dat de lokken glanzend en zacht worden. Bovendien is de kleurstof doordrenkt met UV-bescherming om de kleur tegen de zon te beschermen en de levendigheid te verlengen.

7. Voor uitgroei: L’Oréal Paris Magic Retouch Uitgroei Camoufleerspray

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Of je nu altijd kiest voor thuiskleuring of liever een professional ziet voor het bijwerken van de haarwortels, deze camoufleerspray zal je uitgroei tussen kleuringen (tijdelijk) wegwerken. De permanente kleur past perfect in uw tint en levert 100% grijsdekking. Magic Retouch, in 3 seconden is je uitgroei verdwenen!

8. Voor highlights: L’Oréal Paris Preference Glam

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

De highlights van je eigen haar zijn niet altijd gemakkelijk bij te werken, daarom wordt het vaak overgelaten aan professionals. Maar deze kit maakt het veel gemakkelijker om het alleen te doen door het proces in twee stappen op te splitsen. Vul eerst het highlightpenseel met de formule. Borstel het vervolgens door je haar van wortel tot punt waar je kleur wilt aanbrengen. Ja, het is echt zo simpel. De borstel is ontworpen om de highlights gemakkelijk te blenden, terwijl de formule de lokken glanzend maakt. En het proces is ook snel. Met stipt op 1 de beste haarverf van Kruidvat als het gaat om highlights bijwerken.

9. Beste wax: AtrustTeam Kleur Haar Was

beste haarverf Kruidvat
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze kleurwax is perfect voor diegenen die zonder verplichtingen willen experimenteren met nieuwe kleuren. Het is vrij van chemicaliën en komt uit in één wasbeurt, dus je kunt spelen met heldere en gedurfde kleuren om te zien welke het beste bij je past. Gebruikers zeggen dat de pigmenten levendig genoeg zijn om zelfs de donkerste lokken kleur te geven.

Eindoordeel

SYOSS Color Oleo Intense verdient ons hoogste keurmerk, een zachte, ammoniakvrije kleur die in slechts 30 minuten werkt en een lang kleurbehoud heeft. Als je gewoon je uitgroei wilt bijwerken, probeer dan een van de andere opties van het merk L’Oréal Paris Preference Glam haarverf. En voor degenen die vrijblijvend willen experimenteren met leuke of trendy tinten, is een tijdelijke kleurwax, zoals AtrustTeam Kleur Haar Was, een goede keuze.

Wat te zoeken in een drogisterij haarverf

Ammoniakvrij
Ammoniak is een krachtig ingrediënt om het haar te verlichten, maar de chemische stof kan ook irriterend zijn voor mensen met een gevoelige huid. “Het vinden van een ammoniakvrije haarverf kan gunstig zijn voor zowel gevoelige huidtypes als voor beginners die hun haar voor de eerste keer kleuren”, adviseert Brown. Let op de richtlijnen op de doos die het eindresultaat op verschillende basiskleuren laten zien, en zorg ervoor dat deze ook zo goed mogelijk bij je natuurlijke haar passen.

Niveau van duurzaamheid
Niet alle haarkleurmiddelen zijn gelijk gemaakt. Permanente kleur blijft zitten totdat hij uitgroeit, terwijl semi- of demi-permanente tinten geleidelijk vervagen of uitwassen. (Hoe lang ze meegaan, wordt aangegeven op de doos.) Hoewel de laatste twee opties subtielere resultaten opleveren, zijn ze ook een goede manier om te gaan als je niet helemaal zeker bent van de kleur die je wilt of als je dat niet doet wilt eindigen met een eindresultaat waar je een hekel aan hebt (en dan moet wachten tot het uitgroeit).

Ook populair: Beste Garnier haarmasker ooit: het Kokos & Macadamia Masker