9x de beste stijltang voor krullen die het langst blijven zitten

beste-stijltang-voor-krullen

Ik gebruik een stijltang om mijn haar te krullen sinds de dag dat ik het voor het eerst leerde. Een van mijn beste vrienden met kennis van schoonheid liet me de basis zien en ik perfectioneerde de vaardigheid door tutorials over krultangen op YouTube te bekijken. Ja, er is een lichte leercurve, maar als je eenmaal weet hoe je een stijltang moet gebruiken om krullen te krijgen, ga je nooit meer terug naar krultangen. Geen clips, geen handschoenen nodig en één tool die alles dekt. De sleutel is om een ​​van de beste stijltangen te hebben voor het krullen van haar.

Als je op zoek bent naar een geweldige stijltang die je perfecte golven geeft, ben je in wezen op zoek naar drie specifieke kwalificaties. Ten eerste wilt u iets met platen van 1 inch of kleiner. Elke dikkere, en de krullen zullen zo los zijn, ze zullen vrijwel niet bestaan ​​​​bij iedereen met haar dat korter is dan de kont. Ten tweede is een ronde vorm een ​​must, omdat je het haar rond en door de stijltang wikkelt om een ​​losse krul te creëren. Ten derde heb je iets nodig dat zacht en gemakkelijk te hanteren is, zodat je haar niet blijft haken en afbreken terwijl je aan het krullen bent.

De stijltangen hieronder maken prachtige krullen zonder veel tijd in beslag te nemen. Bekijk deze geweldige opties die het gemakkelijk maken om je haar te krullen met een stijltang.

Beste stijltang om krullen te maken

1. Remington S5500 1″ Anti-Static Stijltang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Met meer dan 25.000 vijfsterrenbeoordelingen van Amazon (en duizenden vijfsterrenrecensies), is deze Remington 1-inch stijltang een van de meest populaire haartools op Amazon. Het warmt niet alleen snel op, maar deze keramische stijltang heeft een automatische uitschakelfunctie die het na 60 minuten uitschakelt. Met een afgerond ontwerp en smalle platen van 1 inch is deze bestverkochte stijltang perfect voor het krullen van haar.

Gebruikersrecensie: “Ik sta versteld van hoe SNEL deze stijltang opwarmt! Hij is aangezet en klaar voor gebruik op 350 in minder dan 15 seconden. Deze stijltang maakt niet alleen mijn haar perfect recht, het krult ook als een DROOM. Mijn het haar glijdt heerlijk tussen de platen en het hoeft niet meerdere keren te glijden. Ik ben HEEL blij!”

2. BaBylissPro Porcelain Ceramic Stijltang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze BaBylissPro stijltang is gemaakt van porselein keramiek, dat ver-infrarood warmte gelijkmatig over je haar verdeelt. Het is niet alleen zachter en gezonder voor je haar, maar het kan ook brede delen van het haar tegelijk aan vanwege zijn lange staaf. De vorm is afgerond en gestroomlijnd, dus ideaal om te krullen, en het zal niet blijven haken of knopen tijdens het krullen.

3. HSI Professional Glider Ceramic Tourmaline Ionic Stijltang

beste stijltang voor krullen

Met meer dan 50.000 lovende Amazon-recensies is de HSI Professional keramische toermalijn ionische stijltang een van de beste stijltangen die je kunt krijgen – maar vanwege zijn dunne bouw en afgeronde platen kun je hem ook gebruiken om je haar te krullen. Het heeft stevige keramische platen om schade te verminderen, het haar gelijkmatig te verwarmen en glans te bevorderen. En als je een reiziger bent, is het een stijltang met twee spanningen dat overal ter wereld kan worden gebruikt (houd er echter rekening mee dat je nog steeds een adapter nodig hebt).

Gebruikersbeoordeling: “Deze stijltang is een van de beste die ik heb gehad en waarschijnlijk de goedkoopste. Het maakt mijn haar glad, maakt het glanzend, dankzij de instelbare warmte-instellingen kan ik mijn haar niet verbranden, de handschoen is mooi, maar de stijltang wordt niet echt heet als ik het uiteinde ervan vasthoud, dus voor

4. Wazor 2-in-1 Stijltang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Voor een gestroomlijnde stijltang die een serieuze klap uitdeelt, is er deze Wazor twee-in-één stijltang. Het heeft 3D-zwevende platen, een LED-temperatuurweergave en een ultrasnelle opwarmtijd. En omdat het lichaam zo rond is, kun je gemakkelijk volumineuze, veerkrachtige krullen maken die de hele dag blijven zitten.

Gebruikersrecensie: “Ik had een stijltang die ik letterlijk 15 jaar geleden had gekocht en was op de markt voor een nieuwe. Ik wilde keramiek … iets dat strak en functioneel is voor een goede prijs. Dit is geweldig. Ik gebruik het op 284 graden , het warmt letterlijk in een paar seconden op, geen grap. Ik heb geprobeerd er een krul mee te maken en oh my, dat waren de beste krullen die ik ooit heb gemaakt. Het heeft een aan en uit knop, een + en – knop voor de temperatuur De knoppen zitten niet in de weg, de stijltang is gemakkelijk vast te houden en een goede ronde vorm om krullen te maken. Het is precies wat ik wilde. “

5. Furiden Professional 2-in-1 Hair Straightener

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze bestverkochte stijltang heeft een superronde vorm die het gemakkelijk maakt om krullen – niet alleen golven – te maken. Gemaakt van toermalijn en keramiek, warmt op in slechts 15 seconden, heeft een extra lang draaibaar snoer en wordt geleverd met een bonuskam en een set clips. De hitte, die kan oplopen tot 450 graden Fahrenheit, kan worden aangepast door simpelweg de basis van het vat te draaien, en een glanzende gouden coating maakt het slanke ontwerp af. Meer dan 7.000 recensenten hebben dit een vijfsterrenrecensie of beoordeling achtergelaten na aankoop.

Gebruikersrecensie: “Ik heb steil, fijn haar. Ik heb gehoord dat je een stijltang kunt gebruiken voor krullen, maar ik had het nog nooit geprobeerd. De eerste krul die ik probeerde was absoluut perfect (en het warmde meteen op)! Het was snel en gemakkelijk en in een handomdraai, ik had een hoofd vol krullen. Ik vind het geweldig dat het zo nauwkeurig is met de temperatuurregeling dat ik me veilig kan voelen Ik beschadig mijn haar niet. Ik reis voor mijn werk, dus het vergrendelingsmechanisme en de tas waren perfect. Het wordt ook geleverd met een kam en clips om het haar te scheiden terwijl je aan het stijlen of krullen bent. Ik heb ‘s nachts gestyled om ermee te spelen en werd wakker en had nog steeds krullen! Koop deze! “

6. MHU Professional 1 Inch Keratin Ion Stijltang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

De professionele stijltang MHD is geweldig voor het maken van losse krullen, omdat het gladde platen en negatieve ionen heeft die je haar zacht en pluisvrij maken. De 3D zwevende plaat zorgt ervoor dat je haar er doorheen kan glijden zonder te haken of te breken, en recensenten zijn er dol op omdat het duurzaam en betrouwbaar is en op elk type haar werkt.

Gebruikersrecensie: “Dit is zonder twijfel de BESTE stijltang die ik ooit heb gehad. Ik heb alles gehad, van de budget-exemplaren tot de Chi, en geen enkele is te vergelijken. Dit kan mijn haar perfect stijlen in een handomdraai. dat ik de temperatuur kan aanpassen. Het draaibare snoer is perfect om mijn lange, dikke haar te krullen zonder in de knoop te raken. Ik raad dit IEDEREEN aan. Ik kan al mijn haar in minder dan 10 minuten doen. Ik ben geobsedeerd! En ik ik vind het geweldig dat er clips worden meegeleverd om mijn haar te scheiden terwijl ik aan het stylen ben. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen! “

7. NITION Pro Hair Straightener 1 inch

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze Nition-stijltang is een geweldige optie om je haar te krullen vanwege de zwevende, 1-inch, toermalijn keramische platen, een instelbare temperatuur die in seconden opwarmt, en een 360-graden draaibaar snoer dat niet verstrikt raakt. Het beste gedeelte? De platen zijn doordrenkt met arganolie om je krullen gehydrateerd en zacht te houden.

Gebruikersrecensie: “Ik ben hier dol op! Doet het geweldig voor het rechttrekken, maar ik werd weggeblazen door het gemak om mijn haar ermee te krullen … de randen zijn afgerond waardoor het zoveel gemakkelijker te draaien is tijdens het krullen. Er is ook een vergrendelingsfunctie voor wanneer het is aan het opwarmen / afkoelen waar ik dol op ben. Lang snoer voor gemakkelijk gebruik in de badkamer en supergemakkelijk aan te zetten / temperatuur aan te passen indien nodig. Ik heb de champagne goudkleurige en 10/10 aanbevolen als je op zoek bent om te kopen iets dat blijft.”

8. JINRI 1-inch Krultang en Stijltang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

De platen op deze JINRI stijltang en krultang zijn afgerond tot een bijna cilindrische vorm, zodat het haar over de toermalijn keramische ton glijdt voor gelijkmatig verwarmde krullen, elke keer weer. Het heeft een digitaal LED-display en digitale temperatuurregelaars, en recensenten zeggen dat het snel opwarmt om je in een mum van tijd een slanke, pluisvrije afwerking te geven.

Gebruikersrecensie: “Dit is een geniale uitvinding en heeft mijn leven gered tijdens mijn reis van een maand naar Europa. Een van de beste haartools die ik ooit heb gehad. Het warmt snel op en de functies voor rechttrekken en krullen werken beide erg goed. ik overweeg sterk om gewoon mijn normale gereedschap hiermee te vervangen, ook al ben ik thuis! Werkte perfect tijdens mijn reis. “

9. Landot Stijltang & Krultang

beste stijltang voor krullen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Deze stijltang en krultang heeft een uniek gedraaid ontwerp, zodat je gemakkelijk kunt wisselen tussen het gebruik als krultang of als stijltang, met een zeer korte leercurve. Het heeft 11 temperatuurinstellingen, een LED-display en een supersnelle opwarmtijd van 30 seconden, zodat je perfect veerkrachtige krullen kunt hebben, zelfs als je maar een paar minuten hebt om de deur uit te gaan.

Gebruikersrecensie: “Deze stijltang is FANTASTISCH! Perfect voor gesteild haar of die mooie strandgolven. Zo gemakkelijk te gebruiken en het is niet veel om aan te wennen.”

U leest: 9x de beste stijltang voor krullen die het langst blijven zitten

Ook populair: 8x de beste leave-in conditioner voor hydratatie van elk haartype