Afgebroken wimpers herstellen? Gebruik Revitalash!

afgebroken wimpers herstellen

Zijn jouw wimpers afgebroken? Zelf heb ik ook een tijdje terug dit probleem gehad nadat ik wimperextensions had verwijderd. Mijn wimpers waren totaal vernietigd, korter en sommige zelfs compleet afgebroken. Ik voelde mij verschrikkelijk en ik ging op zoek naar een oplossing voor afgebroken wimpers herstellen. Ik kwam uit bij een wimperserum genaamd Revitalash Advanced Eyelash Conditioner. Dit serum is speciaal ontwikkeld om jouw wimperharen zodanig te voeden dat je het maximale eruit kan halen als het gaat om wimpergroei. Normaal gesproken duurt de wimpergroeicyclus 12 weken. Dus als je dit serum 12 weken eenmaal daags dun bij je wimperaanzet aanbrengt, zou je na deze periode sterke, volle en lange wimpers moeten zien. En ik kan dit zeker bevestigen, wat een wereld van verschil! Dit serum heeft bij mij ontzettend veel goed gedaan en wanneer ik nu mascara op doe, zijn mijn wimpers zoveel mooier dan met de wimperextensions erin. Ze zijn zo vol en lang, dat ik zelfs om me heen de vraag krijg of ik een speciaal product ervoor gebruik. Je kan het serum gewoon online bij Bol.com bestellen.

Afgebroken wimpers herstellen

Afgebroken wimpers herstellen? Revitalash is het beste wimperserum voor lange en volle wimpers!

Wat is Revitalash precies?

Wat maakt de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner zo’n goed product om beschadigde wimpers te herstellen? Het heeft vooral ermee te maken dat het vol natuurlijke ingrediënten zit die je wimpers echt een boost aan voeding geven, zoals het gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng. Doordat je het aanbrengt bij de aanzet wordt de wimper van binnenuit gevoed, wat na een langdurige periode veel beter is dan een serum wat direct resultaat belooft, maar na het afhalen van je make-up gewoon weer verdwijnt. Nadat je eerst 12 weken eenmaal daags een dun laagje aanbrengt, hoef je na deze periode dit nog maar 3-4 keer per week te doen voor onderhoud. Je loopt dat dus altijd met het maximaal haalbare uit je wimpers rond, en dat is een prachtig mooie oogopslag met volle en lange wimperharen!

Voor en na na zes weken:

Mijn ervaringen met het Revitalash wimperserum

Nadat ik zelf veel positieve beoordelingen had gelezen over dit product en ik op zoek was naar een hulpmiddel voor mijn eigen beschadigde wimperhaartjes, besloot ik Revitalash ook uit te proberen. Elke dag bracht ik een heel dun laagje aan. Binnen twee weken zag ik al dat nieuwe haartjes aan begonnen te groeien. Na ruim een maand waren mijn wimpers duidelijk een stuk langer en voller en nu, inmiddels ruim een half jaar later ben ik enorm tevreden. Mijn wimpers zijn zo lang en vol en ik hoeft het nog maar 3-4 keer per week van een dun laagje te voorzien. Daarnaast doe ik nog steeds met hetzelfde flesje (ik heb die van 3.5ml), dus die gaat ook ontzettend lang mee. Ja, ik ben superblij dat ik dit serum heb leren kennen, want het is een wereld van verschil met hoe mijn wimpers ervoor uitzagen!