Afvallen in 2 weken schema: verlies 20 pond in 14 dagen tijd

afvallen in 2 weken schema

Afvallen is nooit gemakkelijk, of u nu slechts vijf pond of meer wilt verliezen. Dit vraagt ​​niet alleen een verandering van levensstijl, maar kan ook veel geduld vergen. Wat nog moeilijker is, is om in slechts twee korte weken 20 pond af te vallen. Een van de grootste uitdagingen is dat het gevaarlijk kan zijn om in zo’n korte tijd zoveel gewicht te verliezen. Desondanks bevinden sommige mensen zich in een ongewone omstandigheid waarin ze weinig andere keus hebben dan dit op de harde manier te doen. Omdat we al weten dat het mogelijk is, laten we verderop zien in het afvallen in 2 weken schema hoe je met het maaltijdplan in 14 dagen 20 pond kunt verliezen.

Door met familie, vrienden en anderen te praten, heb je misschien ontdekt dat mensen om verschillende redenen afvallen. Sommigen doen het omwille van hun gezondheid, sommigen voor de vorm van hun lichaam, en sommigen doen het gewoon voor de lol. Al deze mensen hebben een scala aan opties om uit te kiezen om hun doelen te bereiken. Veel mensen kiezen voor operatie- en afslankpillen, zodat ze snel een grote hoeveelheid gewicht kunnen verliezen. Een verandering van dieet en levensstijl is echter een gezondere en duurzamere optie, maar om het binnen twee weken te doen, moet u mogelijk met een arts of een deskundige praten.

Hoeveel kan ik afvallen in 2 weken?

Is er een limiet aan het aantal kilo’s dat een persoon in 2 weken kan verliezen? Het is verrassend dat de hoeveelheid gewicht die een persoon in slechts 2 weken kan verliezen zonder inspanning. Het is echt mogelijk om 20 pond en meer te verliezen in slechts twee weken. Als je veel overgewicht hebt, lijkt het misschien haalbaar om slechts twintig kilo af te vallen. Het wordt inderdaad lastig en ongezond als je maar een paar kilootjes extra hebt. In het afvallen in 2 weken schema verderop kunt u een voorbeeld van een maaltijdplan bekijken waarbij u deze resultaten bereiken kan.

Verbrand thuis veel extra calorieën met de best beoordeelde hometrainer op bol.com: met de Hometrainer Fitbike Ride 5 heb je toegang tot 18 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, vier hartslag programma’s, één manueel programma en een persoonlijk in te stellen programma.

Afvallen in 2 weken schema

Hoe snel 20 pond af te vallen in 2 weken?

Het verliezen van een willekeurig aantal kilo’s komt neer op het verbranden van meer calorieën dan uw dagelijkse energiebehoefte. De beste manier om dat te bereiken is door minder te eten en meer te bewegen, naast andere veranderingen in levensstijl. Bovendien kunnen veel kleinere strategieën van pas komen om uw inspanningen te maximaliseren. Als je een hectisch schema hebt, wil je misschien weten hoe je in 2 weken 20 pond kunt afvallen zonder te sporten. Verderop kunt u het afvallen in 2 weken schema bekijken met een maaltijdplan en hieronder staan ​​de strategieën om 20 pond te verliezen in 2 weken:

1. Doe een verbintenis

U ziet dit misschien als vanzelfsprekend, maar afvallen zal een harde noot zijn om te kraken zonder uw inzet. Aangezien u een kortdurend dieet volgt, moet u gedisciplineerd zijn in uw aanpak. Het doel is niet om in een maand 20 pond af te vallen, maar in twee weken. Je hebt niet het genoegen van zelfs maar één vrije dag, want in dit geval duurt het afvallen meer dan twee weken. Op het moment dat je begint, moet je je inzetten om het te doorstaan. Er zijn strategieën om u te helpen met uw toewijding, zoals andere mensen uw plan vertellen zodat ze u verantwoordelijk kunnen houden of ze het zelfs met u kunnen laten doen.

2. Verminder uw calorie-inname

Er is geen betere strategie om in 2 weken 20 pond af te vallen zonder te sporten dan de hoeveelheid calorieën die je consumeert te verminderen. In principe wordt afvallen mogelijk gemaakt als je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt. Daarom is het volkomen logisch om te beginnen met het verminderen van de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt. Dit kan alleen mogelijk worden gemaakt door te bezuinigen op de hoeveelheid voedsel die je binnenkrijgt. opnemen. Een pond vet is gelijk aan 3.500 calorieën. Dit betekent dat je dezelfde hoeveelheid calorieën moet verbranden om een ​​pond te verliezen. Een inname van ongeveer 500 calorieën minder zal u op weg helpen naar uw reis van gewichtsverlies, omdat u een pond kunt afvallen.

Als alternatief kan het eten van 1000 calorieën minder per dag u helpen om 2 pond per week af te vallen. Omdat u echter ongeveer 10 pond per week wilt verliezen, kunt u gedwongen worden om de calorie-inname verder te verminderen. Het hebben van minder dan 1000 calorieën minder in een week wordt gecategoriseerd als een crashdieet. Dit wordt nooit aanbevolen omdat het lichaam mogelijk niet goed reageert op de verandering.

3. Verhoog uw eiwitinname

Eiwit is een van de voedingsmiddelen die speciaal wordt aanbevolen voor mensen die de hele tijd aan eten denken. Eiwitten zorgen ervoor dat je je langer verzadigd voelt. Als gevolg hiervan eet u geen extra calorieën omdat uw trek in voedsel zal worden verminderd en u zult helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken. Er zijn aanwijzingen dat eiwitrijke diëten leiden tot een afname van het buikvet en tegelijkertijd tot een toename van de spiermassa. Het resulteert ook in een hoger metabolisme tijdens gewichtsverlies. Voeg daarom toe aan uw eiwitinname, en het zal zeker uw eetlust en onbedwingbare trek verminderen.

4. Eet meer vezels

Vezel is iets anders waarvan je de consumptie moet verhogen als je probeert je totale voedselinname te verminderen, omdat het goed werkt voor gewichtsverlies. Vezels doen er lang over om door het maag-darmkanaal te bewegen, wat betekent dat je je de hele periode vol voelt. Door dit te doen, heb je geen trek in eten of snacks. Naast het helpen bij het afvallen, helpt vezels ook om centimeters te trimmen en gewichtstoename te voorkomen.

Onmisbaar tijdens uw dieet van 2 weken: De Kastoes Omega 3 Visolie is een capsule supplement, die de spieren soepel houdt. Ook stimuleert het de bloedstroming. Daarnaast biedt het tal van gezondheidsvoordelen, zoals bescherming tegen hart- en vaatziekten, maar ook het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Afvallen in 2 weken schema

5. Veel slaap

Er is een nauw verband tussen slaap en gewicht. Als je niet genoeg slaapt, is de kans op een hoger lichaamsgewicht groter. Verschillende factoren dragen hieraan bij, maar de grootste daarvan is dat slaapgebrek mensen hongerig maakt. Op de een of andere manier hebben mensen in deze situatie de neiging om voor minder gezond voedsel te gaan in plaats van gezonder. Een goede nachtrust zou ongeveer 7 tot 9 uur rustgevende slaap per nacht moeten zijn. Als u dit doet, wordt het een stuk gemakkelijker om sneller af te vallen. Daarnaast krijg je ook voldoende rust; dus je wordt wakker met een energiek gevoel voor de training van de volgende dag.

6. Vermijd geraffineerde koolhydraten

Als je ervoor hebt gekozen om een ​​gezonde levensstijl aan te nemen, moet je gebakken voedsel niet regelmatig consumeren. Je moet de consumptie van witte pasta, wit brood en witte rijst verminderen als je in twee weken 20 pond wilt afvallen. De reden voor het vermijden van koolhydraten is omdat ze je bloedsuikerspiegel doen stijgen. Wanneer de bloedsuikerspiegel hoog is, heeft dit de neiging om onbedwingbare trek te veroorzaken waardoor u meer kunt eten dan u nodig heeft, wat het doel van uw plan voor gewichtsverlies teniet doet. Bovendien lopen mensen die veel geraffineerde koolhydraten consumeren een groter risico om meer visceraal vet te hebben dan mensen die volle granen eten .

7. Verhoog de intensiteit van uw trainingen

Je moet cardio doen om calorieën te verbranden. De beste vorm van cardio voor uw gewichtsverliesbehoeften is high-intensity-interval-training (HIIT). HIIT bestaat uit korte afwisselende uitbarstingen van snelheid met langzamere herstelperiodes en is de beste oefening om gewicht te verliezen. Dit type training helpt je tot 30 procent meer calorieën te verbranden dan andere soorten cardio. Om nog betere resultaten te krijgen, kunt u overwegen HIIT op te nemen in elk ander type training dat u al heeft gedaan. Als je normale routine wandelen inhoudt, kun je HIIT toevoegen door af te wisselen tussen je wandeling en ongeveer 30 seconden sprinten.

8. Stel een nachtelijke afsluitingstijd voor eten in

Veel mensen hebben de neiging om tussen het avondeten en het slapengaan een snack te nuttigen. Mensen die ’s avonds laat eten, hebben de neiging om ongeveer 500 calorieën meer te consumeren dan degenen die eerder eten. Om je doelen te bereiken, moet je vroeg eten en besluiten om kort na het avondeten weg te blijven van de keuken.

9. Drink meer water

Water is niet alleen goed om je dorst te lessen, maar ook als hongerbooster. Door een glas water te drinken als je honger hebt, kun je je knorrende maag tijdelijk stillen tot de geplande tijd voor de volgende maaltijd. Veel water drinken zal daarom je trek in eten verminderen en fungeren als vervanging voor de ongezonde snacks. Vergeet niet dat water ruimte inneemt, dus nadat je het hebt gedronken, zul je tijdens de maaltijd minder eten vanwege het water dat al in je maag zit. Het is niet verwonderlijk dat mensen die water drinken voor de maaltijd de neiging hebben om minder calorieën te consumeren.

Ben jij klaar voor je Workout of the Day? Met deze professionele W.O.D Fitness Step Pro ben je dat zeker. Gemakkelijk te verstellen in drie verschillende hoogtes en geschikt tot 110 kilo of bij de XL step tot 200 kilo. Perfect voor aerobics of als toevoeging aan je fitness workout.

Afvallen in 2 weken schema

10. Doe aan krachttraining

Naast cardio met hoge intensiteit is krachttraining een andere oefening voor gewichtsverlies die goed is voor het verbranden van calorieën. Het is bedoeld om droge spiermassa te behouden en op te bouwen, en als gevolg daarvan kan het lichaam gedurende de dag meer calorieën verbranden. Andere trainingen om af te vallen zijn joggen, fietsen, zwemmen, pilates en zelfs yoga.

11. Wees bewust van wat je drinkt

Water en soms ongezoete koffie of thee zijn de enige vloeistoffen die je comfortabel kunt drinken. Alle andere dingen die je drinkt, geven je misschien alleen vloeibare calorieën die je niet een vol gevoel geven, maar in plaats daarvan je taille vergroten. Als u bijvoorbeeld een glas rode wijn van 5 ons drinkt, krijgt u ongeveer 125 calorieën en een latte van 12 ons gemaakt met volle melk geeft u 150 calorieën. Het betekent niet dat u deze drankjes voor altijd moet afschaffen, maar u moet ze vermijden gedurende de twee weken waarin u probeert af te vallen. Telkens wanneer u een van die drankjes neemt, moet u dit meenemen in uw totale dagelijkse energiebehoefte.

12. Eet langzaam

Wanneer u uw voedsel snel eet, is het gemakkelijk om meer calorieën binnen te krijgen dan u nodig heeft. Dit komt omdat het signaal van de maag naar het menselijk brein wel 20 minuten duurt voordat het merkt dat je maag vol is. Dit betekent dat wanneer je snel eet, er een risico bestaat op overeten. Aan de andere kant resulteert eten in een rustig tempo in een groter gevoel van voldoening als je de tafel verlaat. Op die manier heb je geen trek in dingen als snacks na de maaltijd.

13. Neem supplementen

Er is geen tekort aan supplementen die je kunt nemen als je binnen twee weken 20 pond wilt verliezen. U moet de juiste supplementen kennen om uw gewichtsverlies te versnellen. Een groot voordeel van supplementen is dat je er twee weken lang geen voedingstekorten mee hebt. Misschien wilt u de supplementen zelfs na de twee weken blijven gebruiken. Dit is belangrijk omdat je gewicht en vet blijft verliezen zoals je wilt. Enkele van de beste supplementen zijn Omega-3-vetzuren die ontstekingen verminderen en gewichtsverlies bevorderen, zelfs zonder inspanning. Een whey eiwitshake is een eiwitsupplement dat weinig koolhydraten bevat en helpt je maag te vullen, zodat je geen hongergevoel krijgt. Athletic greens zijn supplementen die het lichaam voorzien van vitamines en mineralen en krachtige probiotica en antioxidanten. Door dit te doen, wordt uw metabolisme verhoogd naarmate uw gewichtsverlies wordt versneld.

14. Intermitterend vasten

Afgezien van het helpen afvallen, is het bewezen dat intermitterend vasten het metabolisme van het lichaam verhoogt terwijl de spiermassa behouden blijft. Het probleem met zo snel veel gewicht verliezen, is dat je ‘mager vet’ kunt krijgen (het lijkt dun, maar het lichaam is papperig en zacht). Als gevolg hiervan ben je misschien niet blij met hoe je lichaam is gevormd of afgezwakt. U kunt maximaal 16 uur vasten tussen de maaltijden. Tijdens het intermitterend vasten consumeer je alleen dranken die je vasten niet verbreken, zoals ongezoete groene thee, koud citroenwater, zwarte koffie en vertakte aminozuren. Dit zal uw dagelijkse calorie-inname verminderen.

15. Vermijd stress

Zelfs als meditatie of het bijhouden van een dagboek alleen niet genoeg zijn om je doelstellingen voor gewichtsverlies binnen 2 weken te bereiken, zou ongecontroleerde spanning of angst het zeker moeilijker maken om je gewicht te verminderen. Dit komt doordat het stresshormoon cortisol in overmaat wordt uitgescheiden; het kan hunkeren naar snacks veroorzaken en tegelijkertijd het lichaam een ​​signaal geven om meer vet op te slaan. Daarom moet u zich bezighouden met dingen die ervoor zorgen dat u zich ontspant en tot rust komt om 20 pond af te vallen in 2 weken.

16. Vermijd alcohol en melk

Leg niet teveel nadruk op de dingen die u wel moet doen en vergeet niet de dingen die u niet zou moeten doen. Een van de dingen die je moet vermijden, is alcohol. Om te beginnen bevatten alcoholische dranken veel lege calorieën en tegelijkertijd kunnen ze de stofwisseling van het lichaam vertragen. Het drinken van alcohol kan ook je slaap verstoren, en je weet dat als je niet genoeg slaapt, je lichaam meer gewicht gaat opslaan.

Deze Step-Aerobics DVD is een geweldige workout om je algemene conditie en het figuur van je onderlichaam te verbeteren. Presentatrice en persoonlijke fitness coach Lucy Johnson demonstreert je de basis-, maar ook nieuwe en andere leuke bewegingen.

Afvallen in 2 weken schema

Afvallen in 2 weken schema voorbeeld

Het gekookte ei dieet

Nu volgt een concreet afvallen in 2 weken schema met dagmenu’s waarbij eieren centraal staan. Eieren zijn misschien wel het laatste waar je aan zou hebben gedacht om te helpen bij het afvallen, maar ze helpen echt. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, is het dieet met gekookte eieren perfect voor tijdelijke doelstellingen voor gewichtsverlies, omdat het ervoor zorgt dat u zich houdt aan een koolhydraatarm, caloriearm maar eiwitrijk dieet. Dat gezegd hebbende, moet u zich ervan bewust zijn dat het dieet met gekookte eieren geen oplossing voor gewichtsverlies op de lange termijn is; daarom moet u het niet gebruiken als een permanente manier om op gewicht te blijven.

Houd je ook niet aan een dieet met alleen eieren als je probeert af te vallen. Verwerk de gekookte eieren met wat groenten en andere eiwitbronnen. Het eierdieet kan in verschillende versies komen, maar ze vereisen dat je alleen water of dranken zonder calorieën drinkt. Daarnaast bestaat je maaltijdroutine uit ontbijt, lunch en diner zonder tussendoortjes. De minimumvereiste om 20 pond te verliezen in een maaltijdplan van 2 weken is om 2 of 3 eieren per dag te consumeren.

Hieronder leest u in het afvallen in 2 weken schema hoe u 20 pond kunt verliezen:

Week 1

maandag

Ontbijt: neem 2 gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Eet slechts twee sneetjes volkoren brood en fruit.
Diner: Een grote portie salade en kip.

Dinsdag

Ontbijt: neem 2 gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Maak een salade van groene groenten met gegrilde kip.
Diner: Groentesalade, twee gekookte eieren en een sinaasappel

Woensdag

Ontbijt: neem 2 gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Magere kaas, een tomaat en een sneetje volkorenbrood.
Diner: Begin met een sinaasappel en vervolgens een groentesalade en twee gekookte eieren.

Donderdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Fruit
Diner: Salade en gegrilde vis

Vrijdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Salade en gestoomde kip.
Diner: gestoomde groenten en twee gekookte eieren

Zaterdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Fruit
Diner: Salade en gegrilde vis

Zondag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Gestoomde groenten
Diner: Tomatensalade, gestoomde groenten en kip

Met de WMF Vitalis Stoom-/Braadpan kan je allerlei soorten ingrediënten stomen, stoven en braden. Het werk voor jou als kok wordt dankzij deze pan gemakkelijker gemaakt en de ingrediënten behouden hun volle aroma, veel meer kleur en veel meer vitaminen dan bij traditioneel koken het geval is.

Afvallen in 2 weken schema

Week 2

maandag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Salade en gestoomde kip
Diner: een sinaasappel, twee gekookte eieren en salade

Dinsdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: twee gekookte eieren en gestoomde groenten
Diner: Kip met salade

Woensdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: gestoomde groenten en twee gekookte eieren
Diner: Gegrilde vis met salade

Donderdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Tonijnsalade
Diner: Salade met gestoomde kip

Vrijdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: gestoomde groenten, twee gekookte eieren en magere kaas
Diner: Salade en twee gekookte eieren

Zaterdag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Fruit
Diner: Salade en gestoomde kip

Zondag

Ontbijt: neem twee gekookte eieren en een citrusvrucht
Lunch: Magere kaas, een tomaat en een sneetje volkorenbrood
Diner: een sinaasappel-groentesalade en twee gekookte eieren

Als je het afvallen in 2 weken schema hebt gezien over hoe je 20 pond kunt verliezen in een dieet van 2 weken, zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Omdat er geen koolhydraten zijn maar veel eiwitten en lichaamsbeweging, zul je in de kortst mogelijke tijd kunnen afvallen. Het belangrijkste is dat u uw arts of diëtist raadpleegt voordat u aan uw dieetplan begint. Er zijn veel elementen die alleen artsen u kunnen uitleggen.

Begin na twee weken weer met het introduceren van ander voedsel in uw dieet, zodat u het lichaam van alle voedingsstoffen voorziet die het nodig heeft. Je moet je nieuwe gewicht kunnen behouden door veel water te blijven drinken, magere eiwitten met groenten en gezonde vetten te eten.

Conclusie

De reis om 20 pond te verliezen in 2 weken is nooit gemakkelijk en niet voor bangeriken. In het afvallen in 2 weken schema wordt u met het maaltijdplan op weg geholpen. Je hebt maar veertien dagen om je uiterlijk drastisch te veranderen, en je moet er hard voor werken. Het belangrijkste is dat je de innerlijke drive en wilskracht moet hebben om door te zetten, hoe moeilijk het ook lijkt. Deze aanpak bevordert geen gezond gewichtsverlies en de resultaten kunnen nu op de lange termijn houdbaar zijn.

U leest: Afvallen in 2 weken schema: verlies 20 pond in 14 dagen

Ook populair: Top 5 beste spinningfiets met magnetische weerstand van 2021