Alien luchtje kopen? Bestel Thierry Mugler’s Alien online!

alien luchtje

Wanneer je op zoek bent naar een parfum die gedurende de hele dag blijft zitten? Dan kan ik je van harte alle geurtjes van het topmerk Thierry Mugler aanbevelen. De exemplaren hiervan blijven stuk voor stuk verreweg het langs aanwezig vergeleken met andere merken als Marc Jacobs. Ik heb bijvoorbeeld Daisy geprobeerd, maar ook die vervloog bij mij al binnen enkele uurtjes. Met een van deze parfums is dat niet het geval. En dat maakt het voor mij elke cent van de aanschaf meer dan waard, want je hebt slechts enkele spraytjes nodig om de hele dag lekker te ruiken.

Als ik er een eentje moet bestempelen als grote favoriet, dan is dat zeker het Alien luchtje. Deze is zo vrouwelijk en verleidelijk! De geur is Oriëntaals met houtachtige noten en accenten van Amber. Een hele bijzondere parfum die je voor vrijwel alle gelegenheden kan dragen, zowel feestelijk als dagelijks. Bij Bol.com kan je alle parfums eenvoudig online bestellen in meerdere inhoudsmaten, zoals 30ml, 60ml en 90ml. Daarnaast zijn er ook douchgels en andere edities verkrijgbaar voor wanneer je geen genoeg kan krijgen van deze heerlijke parfumfles!

Bestel hier Thierry Mugler’s Alien vanaf €63,95 bij Bol.com online!

alien luchtje

Waarom kiezen voor een Thierry Mugler geurtje?

Van alle merken die ik geprobeerd heb, en dat zijn er inmiddels heel wat, zowel van luxe merken tot budgetgeuren, vind ik alle lijnen van Thierry Mugler er echt met kop en schouders bovenuit steken. Simpelweg omdat alle parfums zo uniek zijn wanneer je ze ruikt, maar de allerbelangrijkste reden voor mij is dat ze lang genoeg blijven hangen. Vaak merk ik dat de lekkerste geuren binnen een mum van tijd vervlogen zijn en dat vind ik zo zonde van het geld, zeker wanneer het de luxere merken betreft. Herken jij dit probleem, dan zou ik je zeker aanraden om eens een Mugler parfum te proberen!

Daarnaast zijn de geurnoten elke keer weer zo bijzonder en uniek samengesteld. Het betreffen allemaal beslist geen dertien in een dozijn geuren. Dat geldt overigens ook voor bijvoorbeeld Womanity of Angel, maar het Alien luchtje blijft toch wel mijn grootste favoriet. Het is zo’n bijzondere Oriëntaalse geur die je gewoon geroken moet hebben. Doe dit ook zeker wanneer je weer eens in de parfumerie bent! Natuurlijk is een product als dit ook zeer geschikt als cadeau voor een bijzonder persoon. Maar ook wanneer je nog een Bol.com cadeaubon hebt liggen kan je deze fijne parfumfles als cadeautje aan jezelf schenken.

Het Thierry Mugler – Alien luchtje kan je vanaf 30 milliliter hier op Bol.com bestellen!

alien luchtje kopen

Alien douchegel kopen

Net als bij de parfumeriezaken kan je bij Bol ook alle bijbehorende producten uit deze lijn mee bestellen, zoals de Alien douchegel of bepaalde limited editions. Ideaal wanneer je je helemaal in deze heerlijke geur wilt omhullen! Vaak zijn de prijzen ook nog een stukje voordeliger dan bij de luxe parfumeries, dus een bezoekje aan de webshop is zeker een aanrader. Ook wanneer je nog een cadeaubon hebt liggen kun je deze meteen mooi verzilveren, wat weer een hoop geld scheelt. Een fijn idee wanneer je je parfumcollectie graag wilt uitbreiden met deze populaire topper.