Alien parfum kopen? Bestel 30ml Thierry Mugler’s Alien online!

alien parfum

Ben jij op zoek naar een heerlijke parfum die je de hele dag door blijft ruiken? Jarenlang ben ik op zoek gegaan naar de perfecte geur die lang kan blijven hangen, want bij mij vervliegen geurtjes zo snel! Een vriendin tipte mij om Thierry Mugler parfums te proberen, want die zouden een lange houdbaarheid hebben. Ik ben naar de parfumerie gegaan en heb een 30ml fles van Alien gekocht. Inmiddels is dit mijn all time favoriete parfum geworden! Het is ook een van de bestverkochte geuren van dit steeds populairder wordende merk.

Thierry Mugler heeft een collectie met heerlijke geuren waarvan de Alien parfum mijn absolute favoriet is. Het is een oriëntaalse geur met daarin houtachtige elementen verwerkt, samen met amber. Een unieke parfum die echt de hele dag ruikbaar is! Je kan hem op Bol.com bestellen in 30ml, 60ml of 90ml. Je doet er ene hele lange tijd mee omdat je met enkele sprays al voldoende hebt voor de hele dag. Dit is echt mijn topfavoriet geworden en ik ben duidelijk niet de enige als je kijkt naar alle lovende klantenreviews!

Bestel hier 90ml van Thierry Mugler’s Alien voor €92,99 online!

alien parfum

Waarom Alien parfum kopen?

Houd jij van warme, verleidelijke geuren? Dan kan ik je van harte alle exemplaren van Thierry Mugler aanbevelen, om de simpele reden dat dit merk echt urenlang ruikbaar blijft. Dit vind ik heel belangrijk, want bij mijn huid vervliegen geuren in een mum van tijd. Hoe fijn is het als je dan een geurtje vindt die echt de hele dag goed op zijn plek blijft zitten? Ik heb inmiddels verschillende flesjes uitgeprobeerd, waaronder ook Angel en Womanity. Beide geuren zijn ontzettend lekker, maar ik houd persoonlijk van mysterieuze geuren. En dat is Alien met uitstek!

Jarenlang zocht ik naar een lang houdende parfum. Zelfs bekende merken als Marc Jacobs konden het met een Daisy eau de parfum niet lang op mijn huid uithouden. Dat vond ik zo zonde, want goedkoop zijn deze producten ook niet. Ik ging op zoek naar andere geurtjes die z’n geld wel waard zijn. Krachtige geuren die lang blijven hangen, daar houd ik van. De Alien parfum is hier absoluut het allerbeste exemplaar van. De geur is zo bijzonder dat je hem eigenlijk een keer moet ruiken in de parfumerie. Ik krijg regelmatig complimentjes en de vraag wat ik draag. Ook is hij natuurlijk ideaal om weg te geven aan een speciaal persoon als cadeau.

Ook bij Bol.com kan je alle Thierry Mugler parfums online bestellen!

alien parfum

Andere parfums van bekende merken

Naast de Mugler geuren biedt Bol een enorm assortiment aan parfums aan in diverse inhoudsmaten. Zo is Alien verkrijgbaar in 30, 60 of 90 milliliter. Maar je kan ook kijken naar merken als Armani, Dior of Chanel. En shoppen voor parfum wordt nog leuker wanneer je nog een cadeaubon hebt liggen. Want dan doe je jezelf een heerlijke geur cadeau waar je dag in dag uit veel plezier aan zal beleven!