Als ik deze mascara draag, vragen ze of ik wimperextensions heb

ilia mascara kopen

Mascara dit, mascara dat! Een eenvoudige tube met de zwarte of blauwe of paarse formule – kies maar – kan een make-uplook echt maken of breken. De verkeerde mascaral? Het kan uiteindelijk gaan schilferen, gevoelige ogen irriteren of er klonterig uitzien. De juiste mascara? Dat kan je een lang houdbaarheid geven zonder de brandende, schilferende of wasbeerogen die halverwege de dag kunnen optreden. Raad eens? Die laatste heb ik uiteindelijk gevonden. Mijn nieuwe favoriete mascara is de ILIA – Mascara Limitless Lash After Midnight en in deze review vertel ik je er alles over. Wil jij deze Ilia mascara kopen? Dat kan voor €34,95 op bol.com!

ilia mascara kopen

Over Ilia mascara

Ik heb zoveel gelezen, gezien en gehoord over Ilia’s beroemde Limitless Lash Mascara. Collega-schoonheidsredacteuren waren er non-stop enthousiast over geweest en Instagram gaf een zeer visuele kijk op hoe geweldig het leek te werken. Die lengte! Dat liften! Dat volume! Als extra kers op de taart zei Melanie Simon, de facialist van Jennifer Aniston en de oprichter van ZIIP, ooit dat de Ilia-mascara ‘bijna net zo goed is als wimperextensions’, en eerlijk gezegd hoefde ik niet meer te horen.

Toen de verpakking met 8 gram inhoud voor mijn deur arriveerde, werd ik meteen aangetrokken door de slanke, eenvoudige verpakking en nog meer door de slanke, eenvoudige borstel. Weet je hoe sommige mascara’s een heel wankele borstelvorm kunnen hebben, omdat dat beter zou moeten werken? Ik heb het geprobeerd en ben tot de conclusie gekomen dat een klassieke, rechthoekige borstel het beste werkt. Ilia’s heeft precies dat, maar met een dubbelzijdig ontwerp; de korte haren krullen en voegen volume toe, terwijl de langere haren optillen, verlengen en scheiden.

ilia mascara kopen

Alsof je nepwimpers draagt

Na een snelle swish-swish met de toverstaf zijn mijn wimpers meer gelift en gekruld. Eén laag is perfect voor een gemakkelijke, alledaagse look – en genoeg om me een lengte te geven die lijkt op een extensie – terwijl twee tot drie een meer dramatisch effect geven, perfect voor een avondje uit.

Borstelvorm en het algehele effect op mijn wimpers? Ik hou ervan. Hoe zit het nu met die formule? Dat verdient van mij ook vijf sterren. Mijn ogen hebben de neiging om snel te irriteren, dus ik ben erg voorzichtig met wat ik op en om hen heen gebruik. Andere mascara’s hebben ervoor gezorgd dat mijn ogen branden en tranen, maar Ilia’s voelt bijna alsof ik helemaal niets op mijn wimpers draag – en dat komt allemaal door de ultrazachte formule die voor 99 procent van nature is afgeleid. Het bevat heroïsche ingrediënten zoals biologische bijen- en carnaubawas om te conditioneren, evenals biologische sheaboter om de wimpers te stimuleren en te verbeteren.

De mascara is aan het einde van de dag ook heel gemakkelijk af te wassen. Anderen vegen wanneer ze met water worden afgeveegd, maar Ilia’s kunnen eigenlijk worden verwijderd met gewoon de gewone oude H20. Geen make-updoekjes nodig, en daar hou ik van.

ilia mascara kopen

Wat anderen zeggen

De Limitless Lash mascara heeft gemiddeld een beoordeling van 4,6 sterren en heeft duizenden vijfsterrenrecensies op Amazon die een soortgelijk verhaal vertellen als de mijne. Voor mij waren het deze beoordelingen die me over hadden gehaald om de Ilia mascara te kopen.

“Ik zeg je dat deze mascara wonderen heeft gedaan voor mijn wimpers. Er wordt me constant gevraagd of mijn wimpers echt of nep zijn, en dat komt door het unieke ontwerp van het borsteltje”, schreef een shopper. “Het geeft je volheid maar helpt ook om de kam glad te maken! 20/10 aanrader!”

Het vinden van de juiste mascara kan veel vallen en opstaan ​​kosten. Dus bespaar jezelf wat tranen – letterlijk – en breng in plaats daarvan deze Ilia aan. Ook al is hij in Nederland nog niet zo bekend, Ik kan je hem van harte aanbevelen!

U leest: Als ik deze mascara draag, vragen ze of ik wimperextensions heb

Ook populair: Welke Rituals geur is het lekkerst? Dit is de beste Rituals parfum!

Dit vind je misschien ook leuk: