Anastasia Beverly Hills wenkbrauwgel: voor een natuurlijke look

anastasia beverly hills wenkbrauwgel

Hoe ik maandenlang naar Anastasia Beverly Hills wenkbrauwgel verlangde en smachtte voordat ik ook maar één aankoop afrondde. Op de een of andere manier weet de sociale media van het bedrijf ervoor te zorgen dat ik hun volledige voorraad wil kopen. Goed gedaan mensen! Ik heb hun wenkbrauwpoeders eerder geprobeerd als onderdeel van een kit die nu niet meer leverbaar is. De laatste confrontatie was tussen hun Brow Wiz en Pomade. Het Brow Wiz-potlood is universeel geliefd en goedgekeurd, maar de textuur en formule van de Pomade klinkt tegelijkertijd zo innovatief en oud Hollywood. Ik dacht: waarom zou je het leven niet op de rand leven, hè? Iedereen heeft dat verdomde potlood, dus ik ging voor de Dip Brow Pomade.

Bouw de kleur op tot een natuurlijke look

De kleurkeuze was een zware strijd. Met vijftig tinten bruin om uit te scannen en te onderzoeken, kies ik voor ‘Medium Brown’. Een tint die een beetje bruin leek te hebben, een vleugje grijs en een algeheel gevoel van as. Natuurlijk heb ik een karige, grijsachtige groei op de wenkbrauwen, dus als ik iets te warm heb, kan ik er gemakkelijk uitzien als iemand van TOWIE.

Snel drie weken vooruit en ik ben verliefd op de aankoop. Koop een semi-stijve wenkbrauwborstel (de mijne is echt een oude van Bdellium tools) en deze pot is verslavend. Ik merk dat ik ‘brows on fleek’ heb, zelfs als ik op een luie zondag in mijn huisklof zit. Het is alles wat ik dacht dat het zou zijn. Het product heeft vrijwel de consistentie van een gel-voering, niet te droog en niet te verzachtend. De rest is aan je vaardigheden. Ik zou willen voorstellen om vanuit het midden van de wenkbrauwen te beginnen en naar de randen toe te werken.

U kunt de kleur opbouwen om er zo natuurlijk uit te zien als u wilt of zo Huda Beauty-achtig als u maar wilt. Een lichte regenbui of een benauwde dag lijken de levensduur niet te beïnvloeden. Als je net als ik denkt dat je je make-upgame hebt geperfectioneerd, maar je kunt die wenkbrauwen er nog steeds een beetje beter uit laten zien, neem dan deze baby en je hebt binnen enkele minuten een Instagram-klaar gezicht. Als je me volgt op Instagram, zie je me de Anastasia Beverly Hills wenkbrauwgel de afgelopen twee weken op elke foto dragen.

Ook populair: Dyson Airwrap uitverkocht? Hier bestel je hem goedkoper!