Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood: Brow Wiz

Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood

Ik hou echt van mijn wenkbrauwen, ze hebben de perfecte vorm. Ik hoef ze niet echt veel aan te passen, maar ik vind het wel leuk om ze wat langer te maken en de gaten op te vullen. Ik heb eerder de Benefit Precisely gebruikt, mijn wenkbrauwpotlood en die vind ik erg fijn. Helaas was het overal uitverkocht toen ik het terug wilde kopen. Het Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood Brow Wiz in donkerbruin was de tweede. Ik was erg benieuwd of er een groot verschil was. Nou, laat me je vertellen wat ik er over denk!

Over Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Product: Brow Wiz

Merk: Anastasia Beverly Hills

Beoordeling: 8

Beloften: een bekroond, ultradun, intrekbaar potlood dat precieze, haarachtige streken maakt. Gebruik de fijne punt van Anastasia Beverly Hills Brow Wiz® om plekken op te vullen waar de wenkbrauwhaartjes schaars zijn, en het aangepaste spooley-uiteinde om te blenden voor een onberispelijke finish. Bootst natuurlijk haar na, is lang houdbaar en heeft een veegvaste formule. Glijdt moeiteloos en is verkrijgbaar in 10 kleuren, volgens de Anastasia-website.

Prijs: €27,95

Kleuren: 10

Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood

Pluspunten

De verpakking leek in eerste instantie een beetje goedkoop, maar is behoorlijk stevig. Ik vind het leuk dat het een dubbel uiteinde heeft en dat de spoel perfect gevormd is. Het is niet te groot, dus het past perfect bij de dikte van mijn wenkbrauwen. De spooly maakt het zeer eenvoudig om zeer precies te werken. Het potlood zelf is gemakkelijk in te trekken en is nog niet afgebroken. Het is ook erg slank zoals beloofd, wat echt helpt om fijne en dunne lijnen te tekenen.

De donkerbruine kleur is perfect! Het is perfect voor mijn zwarte wenkbrauwhaartjes. Het heeft een koele ondertoon, dus ik heb geen rode of oranje gloed in mijn wenkbrauwen. Dit is erg belangrijk voor mij omdat ik een natuurlijke uitstraling wil hebben. Dus laten we het hebben over textuur. Ik vind het leuk hoe de Anastasia Brow-wiz erg mengbaar is, maar niet volledig verdwijnt na gebruik van de spooly. Het blijft echt de hele dag zitten en ik heb geen problemen gehad tijdens mijn trainingen. Hij blijft echt de hele dag zitten zonder te vegen.

Minpunten

De prijs kan een nadeel zijn omdat vele andere wenkbrauwpotloden goedkoper zijn. Ik moest ook wennen aan de textuur. Ik moet meer druk uitoefenen om wat kleur op mijn huid te krijgen met de Anastasia Brow wiz. Het kostte wat fouten en wennen, maar ik begrijp de textuur nu. Ik wou nog steeds dat het een beetje beter was met het overbrengen op de huid.

Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood

Zou ik dit Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood aanraden?

De Anastasia Brow wiz is een goed wenkbrauwpotlood en ik zou het opnieuw kopen. De kleur is mooi en hij blijft perfect op zijn plaats. Daarnaast is het potlood heerlijk en makkelijk om mee te werken. Maar bovenal vind ik de finish erg mooi, dus ik zal dit Anastasia Beverly Hills wenkbrauwpotlood zeker blijven gebruiken!

Ook populair: 17x populaire beauty producten met meer dan 10.000 reviews