Anti roodheid primer kopen? Bestel de Catrice primer online!

Anti roodheid primer

Is het huidverzorging of is het een make-up product? Dat is de vraag bij sommige primers. Waar primers traditioneel slechts een make-up product zouden zijn, beloven steeds meer primers iets meer te doen dan alleen als basislaag voor je foundation. Een goede primer kan dus echt een brug slaan tussen je huidverzorgingsroutine en je make-up. De Catrice Prime & Fine Anti-Red Primer was er een waarvan ik eerst niet zeker wist hoe ik deze moest categoriseren. Maar nu ik de anti roodheid primer een maand achter elkaar heb geprobeerd, kan ik zeggen: dit is een geweldige, betaalbare primer die het werk echt gedaan krijgt.

Anti roodheid primer

Catrice Prime & Fine Anti-Red Primer

Aangezien dit een ander product van Catrice is (ze hebben gewoon een aantal geweldige make-upbits gemaakt dit nieuwe herfst-/winterseizoen), weten we allemaal dat het betaalbaar zal zijn. Voor € 12,12 is dit niet de meest betaalbare primer die Catrice ooit heeft gemaakt, en het is ook niet de duurste die er is. En ik heb veel succes gehad met het proberen van Catrice-primers. Ze maakten mijn favoriete primer aller tijden (de Fresh it Up die helaas werd stopgezet) en hebben in de loop van de tijd verschillende primers uitgebracht waar ik uiteindelijk van hield. Het enige nadeel van Catrice? Je weet gewoon nooit hoe lang ze een product in de buurt houden en vooral hun primers lijken iets te zijn dat ze regelmatig veranderen.

De Catrice Anti-Red Primer was er een waar ik niet al te veel verwachtingen van had. Het wordt geleverd in een tube en belooft roodheid na 14 dagen te verminderen. Afgezien van de claims op de fles, wilde ik dat dit product goed genoeg werkte onder make-up. Ik geef er de voorkeur aan dat mijn primers hydraterend zijn en echt een goede basislaag toevoegen voor mijn make-up om op te zitten. Ik verwacht niet dat het mijn make-up veel langer de hele dag laat zitten of vettigheid tegengaat, aangezien ik een droge huid heb. Dus voor mij zou mijn primer gewoon een goede, hydraterende laag moeten zijn die mijn make-up er beter uit laat zien. Ik ben niet zo kieskeurig als het op primer aankomt.

Hoe presteert deze primer?

Ik was echt verrast door hoe goed dit voor mij werkte en het bewijst voor mij dat een goede primer echt helemaal niet veel hoeft te kosten. Ik wou dat Catrice consistenter zou zijn over hun lijn en niet de hele tijd producten links en rechts stopzet, zodat als je iets vindt dat je leuk vindt, je het kunt blijven kopen. In mijn ervaring gaan deze dropper-achtige primers van Catrice niet zo lang mee (ongeveer 6 – 8 weken, afhankelijk van de formule), dus ze zouden hun omzet kunnen verhogen als ze producten in hun assortiment houden die zo goed zijn als veel mensen er dol op zouden zijn.

Deze primer valt op door zijn formule. Het is een dikkere formule die zeer hydraterend aanvoelt op de huid. Het droogt een beetje uit en voelt een beetje plakkerig aan, het bezinkt. Hierdoor realiseerde ik me dat dit product inderdaad meer een make-upproduct is dan een huidverzorgingsproduct. Het is niet hydraterend genoeg om bijvoorbeeld een vochtinbrengende crème te vervangen. 

Het product voelt geweldig aan op de huid. Mijn huid ziet er ook minder rood uit. De afwerking is ook niet overdreven glowy of matterend. Wat ik voel dat dit vooral doet, is ervoor zorgen dat je foundation niet zomaar van je gezicht glijdt tijdens de eerste twee uur van dragen en dat is echt alles wat ik met dit product nodig heb. Bonuspunten omdat het ook niet overdreven geparfumeerd is.

Anti roodheid primer

Zou ik deze anti roodheid primer van Catrice aanraden?

De Catrice Clean ID Anti-Redness Serum Primer is een goede anti roodheid primer die de klus klaart en dat is eigenlijk alles waar ik een primer voor nodig heb. Ik heb niet het gevoel dat dit zijn beweringen over het verminderen van roodheid binnen 14 dagen waarmaakt. Wat dit is, is een fijne primer, die lekker aanvoelt op de huid, goed werkt op mijn droge huid om een ​​laagje aan te brengen zodat mijn make-up er beter uitziet en langer blijft zitten. En dat is eigenlijk alles wat ik nodig heb.

Catrice Prime & Fine Anti-Red Primer is eenvoudig, het klaart de klus, het is betaalbaar en ik denk dat als ik de prestaties vergelijk met de prijs, deze primer uitstekend geprijsd is. Het werkt goed op mijn gevoelige huid omdat het niet geparfumeerd lijkt te zijn en het is veganistisch, dus ik denk dat dit een product is dat voor veel mensen geweldig zal zijn zolang het beschikbaar is.

U leest: Anti roodheid primer kopen? Bestel de Catrice primer online!

Ook populair: 9x beste primer voor de vette huid die glans weghaalt en matteert