Anti schimmel tabletten zonder recept

anti schimmel tabletten zonder recept

Zoek jij anti schimmel tabletten zonder recept? Zelf heb ik jarenlang last gehad van Candida, een schimmelinfectie waarbij je bacteriën en schimmels niet goed in balans zijn. Ik ging op zoek naar medicatie zonder recept en kwam uit op twee natuurlijke voedingssupplementen: Candiplex Strong en Symbion Forte. Door deze twee dagelijks te slikken wanneer je last hebt van Cadida gerelateerde klachten, ben je binnen enkele dagen tot weken er weer volledig vanaf. Dat komt omdat deze tabletten allebei de werking hebben om de balans van goede bacteriën en schimmels te herstellen en ondersteunen. Wanneer ik last heb van schimmelinfecties merk ik dat aan mijn blaas, mijn ingewanden, mijn onderrug en eigenlijk voelt het alsof ik met een zwemband om loop. Ook is de stoelgang zeer wisselend en ervaar ik en ervaar ik een soort gevoel van druk. Nu ik deze twee supplementen in mijn keukenkastje heb liggen, weet ik dat ik ze altijd kan slikken wanneer Candida gerelateerde klachten weer optreden. En dat is een verademing. In het verleden liep ik weken- zo niet maandenlang met klachten rond, niet wetende dat het om een schimmelinfectie ging. Nu heb ik er een hulpmiddel voor bij de hand die, samen met het aanpassen van mijn voeding, als een tierelier werken.

Natuurlijke pillen tegen een Candida schimmelinfectie

Ik ben altijd al een voorstander van natuurlijke medicatie geweest. Met Candida kan je naar de huisarts gaan, maar in mijn geval had ik er helemaal niks aan. Mijn huisarts ‘geloofde niet in Candida’ en stuurde me met ademhalingstechnieken naar huis. Maar achteraf ben ik er blij om. Als ik een antibioticakuur of andere pillen had meegekregen was ik waarschijnlijk thuis niet op zoek gegaan naar andere methoden om Candida te bestrijden. Nu vond ik op internet deze twee natuurlijke supplementen die fantastisch werken, omdat speciaal bedoeld zijn om de schimmelhuishouding te ondersteunen. Dat is vele malen beter voor je lichaam dan antibiotica met bijwerkingen. Het gaat om een combinatie van Symbion Forte en Candiplex Strong. Als je deze twee slikt in combinatie met een dieet bestaande uit minder gisten, suikers, alcohol en bewerkt voedsel, dan ben je er binnen een mum van tijd weer vanaf.

Symbion Forte

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans. Door deze twee natuurlijke supplementen dagelijks tot je te nemen en je voeding aan te passen, ben je de Candida binnen enkele dagen tot weken weer helemaal de baas. Een potje kost €32,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Candiplex Strong

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert. Een potje kost €26,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Mijn ervaringen mij deze anti schimmel tabletten

Deze anti schimmel tabletten werken fantastisch wanneer je last hebt van Candida gerelateerde klachten. Toen ik begon aan deze capsules had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar ik voelde met de dag mijn klachten afnemen tot het punt dat ik er met 1-2 weken volledig vanaf was. Dat is zo’n opluchting wanneer je eerst wekenlang rond loopt, zoekende naar een oorzaak en oplossing van je klachten. Ik weet nu precies een Candida infectie te herkennen en dan kan ik hem direct aanpakken met deze supplementen, want ik heb de potjes altijd in huis. Ze werken super wanneer je snel van een disbalans van je schimmels en bacteriën af wilt. Daarnaast is het feit dat het natuurlijke supplementen zijn een enorm fijne gedachte.