Ariana Grande geurtje kopen? Bestel Ari parfum online!

ariana grande geurtje

Ben jij Arianafan? Dan heb ik goed nieuws, er is namelijk een heerlijke parfum van haar op de markt genaamd Ari! Deze geur bevat onder andere noten van peer, framboos en marshmallow, dus je kan je voorstellen dat het een fijne combinatie is. Zelf heb ik deze geur al een tijdje in mijn bezit en hij is echt een van mijn grote favorieten. Wist je dat je hem ook bij Bol.com kan bestellen? Je kan kiezen uit 30ml, 50ml of 100ml. Een aanrader wanneer je een speelse en vrouwelijke geur zoekt die voor veel leeftijden geschikt is. Niet voor niets is hij zo populair en zeer geliefd onder velen!

Ik heb de laatste maanden al veel complimenten gekregen over mijn Ariana Grande geurtje die ik graag draag. Je kan hem omschrijven als romantisch en sensueel, maar tegelijk is hij erg draagbaar voor veel gelegenheden, waaronder ook voor elke dag naar het werk of naar school. Ook de flacon is een plaatje voor het oog met een vrolijke pompon eraan. De parfum is als volgt samengesteld:

  • Topnoten: sappige peer, roze pompelmoes, sappige framboos.
  • Hartnoten: delicate lelietjes-van-dalen, rozenknoppen, vanille orchidee.
  • Basisnoten: marshmallow, romige muskus, licht hout.

Bestel hier 100ml Ariana Grande – Ari eau de parfum voor €69,95 online!

ariana grande geurtje

Waarom het Ariana Grande geurtje kopen?

Ik vind de parfum Ari van Ariana heel fijn en hij is de afgelopen maanden een grote favoriet binnen mijn parfumcollectie geworden. Dat komt door een aantal dingen. Het eerste punt is dat de geur gewoon fantastisch is. Heel verrassend, speels en vrouwelijk. Het is draagbaar voor elke dag, maar ook voor een feestje is hij heel geschikt. Daarnaast blijft hij heel lang goed hangen, iets wat lang niet bij andere parfums altijd het geval is. Mede hierdoor vind ik de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend, want voor 50ml betaal je nog geen 40 euro! Hij past naar mijn mening in het rijtje van Marc Jacobs geuren, een van mijn grote favorieten.

Een plaatje voor het oog

En dan hebben we de prachtige flacon. Ik denk dat hij perfect aansluit aan de geur zelf. Het is een mooie sierlijke glazen fles, als een diamant, met een pompon eraan. De roze inhoud geeft een vrolijk en meisjesachtig effect. Toch vind ik het product niet alleen voor tieners een aanrader. De geur heeft ook iets wat volwassen aan doet. Bovendien blijft hij goed hangen. Voor veel leeftijden is hij dus geschikt, wat fijn is wanneer je van zoete geuren houdt met een speels accent. Zelf staat deze fles als pronkstuk op mijn make-uptafel. Elke dag beleef ik er weer plezier van en ik vind het dan ook een echte aanrader, ook als cadeautip! voor speciale gelegenheden!

Bestel hier het populaire Ariana Grande geurtje online bij Bol.com!

ariana grande geurtje

– 

Ariana Grande merchandise

Fans van deze fantastische zangeres moeten echt eens in het assortiment van Bol gaan kijken. Naast de geuren zijn er natuurlijk ook haar albums te koop, waar alle bekende liedje sop staan. Maar ook voor boeken en dergelijke kan je goed shoppen. Er is zoveel Ariana Grande merchandise te koop dat je precies hetgeen kan uitkiezen wat je leuk vindt. Heb je nog een giftcard liggen? Gebruik die dan ook tijdens het bestellen, zo doe je jezelf zeker weten iets leuks cadeau!