Ariana Grande parfum kopen? Bestel Ari online!

ariana grande parfum

Ben jij fan van Ariana? Of hou jij gewoon van beauty en parfums? Dan heb ik een grote aanrader voor je, namelijk de parfum Ari van Ariana Grande! Deze geur is echt fantastisch en geschikt voor dames van verschillende leeftijden. Dit komt door de zoete en speelse geurnoten. Hierdoor is het echt niet alleen voor tienermeiden geschikt. Ook de flacon is prachtig vormgegeven, als een roze diamant schittert hij je tegemoet met een vrolijke pompon eraan. Ik heb hem nu enkele maanden in mijn bezit en ik kan hem van harte aanbevelen voor dames die van romantische en vrouwelijke geuren houden.

Hoe zou ik de Ariana Grande parfum het beste kunnen omschrijven? Als ik vertel dat er onder andere noten van peer, framboos en marshmellow inzit kan je misschien al een voorstelling ervan krijgen. Het is echter niet te zoet, waardoor je als een snoepje in de rondte loopt. Zelf vind ik dat erg fijn. Nog een groot bijkomend voordeel is dat deze parfum erg lang blijft hangen! Dit in tegenstelling tot duurdere merken met soortgelijke geurnoten. Niet voor niets is dit parfumflesje een groot succesnummer. Wist je dat je hem ook bij Bol.com kan bestellen? Je kan kiezen uit onder andere 30ml, 50ml en 100ml. Het is maar net hoe lang je vooruit wilt met deze fantastische geur!

Bestel hier de populaire Ariana Grande – Ari eau de parfum online!

ariana grande parfum

Waarom het Ariana Grande parfum zo populair is

Steeds meer dames zijn overtuigd van de kracht van Ari, de parfum van Ariana Grande. Het heeft ermee te maken dat de geur zoveel verschillende kanten op kan. Er zijn natuurlijk veel tieners fan van Ariana, dus die kopen de flacon sowieso. Maar doordat de geur tegelijkertijd erg volwassen en sensueel aandoet, is hij ook heel geschikt voor dames die uit de tienerjaren zijn gegroeid. Zo heb ik me laten vertellen dat steeds meer volwassen vrouwen Ari als een van de geurfavorieten bestempelen, simpelweg doordat hij zo gangbaar is en goed blijft hangen. Daarnaast is het flesje zelf natuurlijk prachtig, een echte eyecatcher op de make-uptafel!

De geurnoten van Ari

Wanneer we kijken naar de geurnoten van Ari eau de parfum, zien we een grote variëteit. Zo bevatten ze een mix van bessen, een vrouwelijk boeket bestaande uit zachte bloemen, een onverwachte draaikolk van marshmallows, romige muskus en blank hout. Dat zijn zeer diverse noten die van het geheel een unieke en sprankelende geur maken. De exacte samenstelling is als volgt:

  • Topnoten: sappige peer, roze pompelmoes, sappige framboos.
  • Hartnoten: delicate lelietjes-van-dalen, rozenknoppen, vanille orchidee.
  • Basisnoten: marshmallow, romige muskus, licht hout.

Koop hier de populaire Ariana Grande parfum voor €69,95 online!

ariana grande parfum

Ook voor Ariana cd’s en boeken

Natuurlijk kan je naast het populaire parfumflesje van Ariana ook bij Bol.com terecht voor al haar andere producten. Zo kan je al haar albums eenvoudig online bestellen, net als verschillende boeken in het Nederlands en Engels met haar biografie. Heb jij nog een Bol cadeaubon in je bezit? Vergeet die dan natuurlijk niet te gebruiken, want wat is er nou leuker dan jezelf iets van Ari cadeau te doen met een bon?