Ariana Grande geurtje kopen? Bestel Ariana’s parfum!

ariana grande

Een van mijn favoriete parfums of all time is zeker weten die van Ariana Grande! De eau de parfum genaamd Ari is werkelijk heerlijk en wat mij betreft geschikt voor alle leeftijden. Het is een zoete en speelse geur, wat goed past bij haar persoonlijkheid. Je kan hem onder andere bij Bol.com bestellen. Ook is de prijs erg fijn, want je betaalt voor 100ml €69,96. En dan heb je een flinke fles!  Je kan hier dus erg lang mee vooruit. Normaal betaal je deze prijs voor 50ml bij de luxere geuren. Ook de flacon is werkelijk een plaatje voor het oog: als een roze diamant met een pompon eraan.

Hoe zou ik dit heerlijke geurtje omschrijven? Het is een sprankelende, vrouwelijke geur die bij veel dames goed aan zal sluiten. Ook juist voor tienermeiden i shij heel geschikt, wegens de zoete accenten. De geurnoten van de Ariana Grande parfum zijn als volgt:

  • Topnoten: sappige peer, roze pompelmoes, sappige framboos.
  • Hartnoten: delicate lelietjes-van-dalen, rozenknoppen, vanille orchidee.
  • Basisnoten: marshmallow, romige muskus, licht hout.

Bestel hier het populaire parfum Ari van Ariana Grande online bij Bol.com!

ariana grande

Waarom kiezen voor de Ariana Grande parfum?

Ik heb al veel parfums uitgeprobeerd en over de een ben ik enthousiaster dan de ander. Het heeft ermee te maken dat ik een aantal punten erg belangrijk vind. Zo vind ik het zelf prettig als een geur voor veel gelegenheden draagbaar is.  En dat ik hierbij zeker het geval. Je kan hem heel goed op doen voor de dagelijkse werkzaamheden als naar school of werk, maar ook voor een speciale gelegenheid is hij heel geschikt. Daarnaast blijft hij een behoorlijke tijd goed hangen, wat ik een groot pluspunt vindt. Je wilt niet een parfum die na dertig minuten dragen al vervlogen is, dat is zonde. Hierbij is dat zeker niet het geval, hij blijft zeker enkele uren perfect hangen en goed ruikbaar!

Voor alle leeftijden geschikt

Je zou misschien denken dat het geurtje van Ariana misschien alleen voor jonge meiden geschikt is, gezien dit toch wel de primaire doelgroep is. Maar niks is minder waar! Hij past feilloos tussen mijn collectie met Marc Jacobs geuren. Alleen is dit een betaalbaarder alternatief, wat natuurlijk weer fijner is voor de jongere meiden. Ook de flacon is werkelijk prachtig vormgegeven, ik heb hem uitgestald op de make-uptafel als een echte eyecatcher. Wat dat betreft heb je met deze parfumtopper gewoon het meeste waar voor je geld. Dat maakt hem ook uitstekend geschikt als cadeausuggestie voor feestdagen!

Koop hier 100ml van het Ariana Grande parfumflesje online!

ariana grande

Andere spullen van Ariana Grande

Ben jij Arianafan? Dan zit je bij Bol.com natuurlijk helemaal goed. Naast haar geuren kan je er nog veel meer dingen shoppen. Natuurlijk zijn er haar bekende albums zoals Dangerous Woman, maar er zijn ook allerlei boeken te koop over haar leven. Wil je hier meer over lezen, dan kan je dus eens kijken of er iets voor je bij zit! Daarnaast is er nog veel meer merchandise te koop van de fantastische zangeres. Maar wil je echt het leukste item van haar hebben, dan zou ik beslist voor deze superfijne parfum gaan!

Dit vind je misschien ook leuk: