Avene Hydrance Aqua Gel review: een 3-in-1 dorstlesser

Avene Hydrance Aqua Gel review

Als het op huidverzorging aankomt, houd ik het graag simpel. Ik ben absoluut niet ijverig genoeg om elke dag en nacht een 10-staps huidverzorging te doen, dus ik ben altijd op zoek naar wonderen voor multitasking. Het nieuwste product op mijn luie meidenradar is de nieuwe Hydrance Aqua-Gel van Avene. Deze 3-in-1 gel werkt als vochtinbrengende crème, masker en oogcrème en is een echte redder voor de gevoelige en vochtarme huid en in deze Avene Hydrance Aqua Gel review vertel ik je er alles over.. Een alles-in-één hydraterende huidverzorgingsoplossing, geïnspireerd op Japanse schoonheidsrituelen, Eau Thermale Avene Hydrance Aqua-Gel kan worden gebruikt als dagcrème, slaapmasker en is ook zacht genoeg om als oog rond de oogcontour te worden gebruikt room. Vergeet overdreven gecompliceerde huidverzorgingsroutines – alles wat je nodig hebt is dit ene product om je intense hydratatie te geven, je huid te beschermen tegen vervuilende stoffen en oxidanten, talg onder controle te houden en je huidskleur te egaliseren. Een pot van 50ml is voor €26,99 bij Bol.com te bestellen.

Avene Hydrance Aqua Gel review

Een HEERLIJKE alles-in-één creme

Ik ben dol op deze alles-in-één crème omdat hij een unieke textuur heeft die je niet zult vinden bij andere producten: hij hydrateert als een crème, maar heeft een verfrissende gelachtige textuur die ervoor zorgt dat het product onmiddellijk smelt in de huid. Je hoeft maar een kleine hoeveelheid van het product ter grootte van een erwt te gebruiken om je hele gezicht te bedekken, wat betekent dat een pot van 50 ml van dit juweeltje een tijdje meegaat voordat je weer een voorraad moet inslaan. Als u een gemengde huid heeft, kunt u het product ook als spotbehandeling gebruiken en een kleine hoeveelheid aanbrengen op drogere delen van uw gezicht.

Ik heb dit product iets meer dan een maand gebruikt en het is echt HEERLIJK. Het product voelt o zo fris aan bij het aanbrengen en geeft je een geweldige stralende, bedauwde look terwijl je huid zijdezacht aanvoelt. Ik worstel met een droge huid en dit lichtgewicht product geeft me direct een boost van hydratatie zonder dat overdreven zware, plakkerige huidgevoel dat je vaak krijgt van gelproducten.

Een must voor de dorstige en vermoeide huid

Eau Thermale Avene Hydrance Aqua-Gel gaat vermoeidheid tegen en biedt een antioxiderende werking, waardoor het een redder is voor de huid die is gehavend door het barre winterweer. De krachtige combinatie van Dextran Sulfate en Prte-tocopheryl in de Hydrance Aqua-Gel werkt om de huid te ontlasten en tegelijkertijd te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Het product bevat ook een hoge concentratie van het kenmerkende thermale bronwater van Avene om de hydratatie te stimuleren. Natriumhyaluronaat (een vorm van hyaluronzuur), werkt samen met het bronwater om water naar de huid te trekken, terwijl vitamine E bescherming biedt tegen vrije radicalen.

Ik merkte zeker een grote verbetering in de hydratatieniveaus van mijn huid na een paar weken gebruik van dit product. Ik heb tijdens dit winterseizoen nogal wat psoriasispuistjes langs mijn haarlijn en rond mijn ogen gehad en heb ook geworsteld met droge plekken op mijn neus. Dit product hielp om die gebieden te kalmeren en de broodnodige hydratatie van mijn dorstige huid te brengen. Er zijn niet veel vochtinbrengende producten die ik kan gebruiken rond de gevoelige huid rond mijn ogen als ik psoriasis heb, dus dit is een echte redder gebleken.

Ik gebruik deze beauty ook graag als masker. Als mijn huid wat slechter aanvoelt, gebruik ik de Hydrance Aqua-Gel als slaapmasker voor het slapengaan en ‘s ochtends ziet mijn huid er stralend en verfrist uit. Ik kan het niet genoeg aanbevelen en ik ben er vrij zeker van dat iedereen met een uitgedroogde of gevoelige huid zoals de mijne er net zo dol op zal zijn als ik. Gebruik het samen met Eau Thermale Avene Thermal Spring Water-spray als toner en je hebt een match made in heaven! Ja, mijn Avene Hydrance Aqua Gel review geeft dit product 5 dikke sterren!

Ook populair: Top 10 beste hypoallergene mascara voor gevoelige ogen