BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review: snel pluisvrij en glad haar

BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review

Er is geen beter tijdverdrijf dan het uitproberen van nieuwe haarverzorgingsproducten en trendy tools terwijl je thuis geniet van het weer. U hoeft uw zuurverdiende centen niet te verspillen aan het testen van nieuwe innovaties. Ik gebruik Babyliss Hydro Fusion Air Styler nu 4 maanden. Ik heb ook veel online beoordelingen over het product gelezen om gedetailleerde technische beoordelingen te geven op basis van de ervaringen van veel klanten en experts. In deze BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review deel ik mijn ervaringen.

De BaByliss Hydro-Fusion Air Styler is voor €49,99 bij bol.com verkrijgbaar

BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review

Babyliss Hydro Fusion Air Styler

Voordelen:

 • Grote roterende borstel van 50 mm met keramisch vat
 • Zachte polijstborstels voor ultiem glad haar
 • Geavanceerde plasmatechnologie
 • Multi roterende borstel met 2 rotatiesnelheden voor totale stylingcontrole
 • Gebruikt vochtbalancerend dubbel ionisch systeem
 • Heeft 2 standen + een koele stand
 • Geschikt voor zacht haar

Nadelen:

 • Niet geschikt voor zeer dik haar

Wat zit erbij?

 • Babyliss Hydro Fusion Air Styler
 • Handleiding
 • Beschermend schild

Babyliss hydro fusion air styler heeft een mooie poederblauwe tint. Het heeft een anti-kroes functie en vermindert haarbeschadiging omdat het zachter is voor het haar dan stijltangen. Babyliss belooft dat deze styler je haar na elke föhnbeurt zijdezacht en glanzend zal maken. Het maakt gebruik van een vochtbalanssysteem dat de negatieve en positieve ionen combineert en het haar vanaf de wortels hydrateert.

Met een grote roterende borstel van 700 W van 50 mm kon ik mijn haar in minder dan 15 minuten föhnen. Ik vond de airstyler erg zacht voor mijn haar. Ik denk echter niet dat het de beste optie is voor mensen met dik krullend haar. De temperatuur zal niet hoog genoeg zijn om je haar volledig te stijlen, maar het is een veel beter alternatief voor haardrogers en stijltangen, omdat het een multi roterende borstel is met 2 rotatiesnelheden. Het biedt veel waar voor uw geld, omdat het zowel föhnt als stijlt. Het heeft me geholpen om thuis een prachtig pluisvrij kapsel te creëren.

Hoe de Babyliss Hydro Fusion Air Styler te gebruiken?

 1. Zorg ervoor dat uw haar ten minste 80% droog is voordat u de airstyler gebruikt om schade door hitte te minimaliseren.
 2. Borstel eerst door je haar om eventuele klitten te verwijderen. Ik gebruik hiervoor al graag mij geliefde Tangle Teezer.
 3. Verdeel je haar in kleinere secties voordat je gaat stylen.
 4. Steek de stekker in het stopcontact en schuif de schakelaar naar de gewenste stand. U zult merken dat het blauwe LED-lampje oplicht wat aangeeft dat de ionische technologie is geactiveerd. (het minimaliseert warmteschade door te zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling over het haar van de wortels tot de punten).
 5. Plaats de Babyliss Hydro Fusion Air Styler onder de haarsectie, dicht bij de haarwortels, en houd deze een paar seconden vast om volume te creëren.
 6. U kunt de hete borstel gebruiken om het haar bij de wortels op te tillen en meer volume aan uw haar te geven. Beweeg de borstel naar beneden door het haar en blijf de borstel van uw hoofd af draaien door de juiste rotatieknop ingedrukt te houden.
 7. Terwijl u dit doet, verzet u zich tegen de rotatie van de borstel door de borstel naar beneden te trekken. Het kan zijn dat je je haar meerdere keren moet borstelen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Als u de punten van de haarsectie bereikt, blijft u de Babyliss Hydro Air Styler draaien om de punten onder te rollen.
 8. Herhaal hetzelfde proces voor elke haarsectie. Nadat u de Babyliss Styler hebt gebruikt, schuift u de schakelaar naar de ‘0’-stand om uit te schakelen en haalt u vervolgens de stekker uit het stopcontact.
 9. Laat het apparaat afkoelen voordat u het opbergt. Het apparaat wordt geleverd met een beschermkap die u kunt plaatsen om de borstelharen te beschermen.

Let op: je kunt de draairichting eenvoudig wijzigen. Om de opzetborstel te laten draaien, houdt u de knoppen met de markering <> ingedrukt. Druk op de knop om de opzetborstel met de klok mee te laten draaien, of druk er nogmaals op om hem tegen de klok in te laten draaien.

Hoe de warmte-instellingen te gebruiken

Zoals ik al zei heeft het 2 warmtestanden plus een koele stand. Ik raad aan om de koele stand te gebruiken na het stylen van je haar om je stijl in te stellen terwijl het nog warm is:

 • de ‘*’- stand – het is de coole instelling
 • ‘I’-stand – het is voor de lage hitte. Kies deze warmte-instelling als je fijn, delicaat, gekleurd of dun haar hebt.
 • de ‘II’-stand – deze warmte-instelling werkt het beste voor halflang tot lang haar omdat er een hogere temperatuurinstelling wordt gebruikt.

De borstelharen beschermen

Zorg er na elk gebruik altijd voor dat de beschermhoes over de opzetborstel wordt geplaatst. Dit beschermt de borstelharen tegen beschadiging. Wanneer u de beschermkap over de opzetborstel plaatst, moet u ervoor zorgen dat de groeven op één lijn liggen met de bovenkant van de airstyler, zodat deze gemakkelijk op zijn plaats schuift.

Let op: Het diagram op de beschermkap geeft aan in welke richting het op de opzetborstel moet worden geplaatst. Als het verkeerd is geplaatst, kan het moeilijk te verwijderen zijn.

BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review

BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review: conclusie

Babyliss Hydro fusion luchtstyler is heel gemakkelijk te gebruiken. Het is een fantastische hete borstel die pluisvrij, glad en glanzend haar creëert in een handomdraai. Als je het eenmaal hebt aangezet, kun je het in beide richtingen draaien, je kunt je haar ook in een mum van tijd op de gewenste manier krullen en het zal je een grote veerkrachtige coupe geven! De hete borstel gebruikt twee warmtestanden plus een koele stand voor totale stylingcontrole. Het heeft me enorm geholpen bij het verbeteren van de conditie van mijn haar. Het droogt mijn haar in slechts 10-15 minuten. Een geweldig alternatief voor haardrogers!

U leest: BaByliss Hydro-Fusion Air Styler review: snel pluisvrij en glad haar

Ook populair: OGX Coconut Milk Shampoo review: zijdeachtige hydratatie