Badkamer schoonmaken: tips voor 4 frisse schoonmaakproducten

Badkamer schoonmaken tips

Een schone, frisse en geurvrije badkamer is wat iedereen wil. Raad eens, iedereen kan dit gemakkelijk bereiken! We weten allemaal dat een schone badkamer van vitaal belang is voor uw gezondheid en hygiëne, omdat het ziektekiemen op afstand houdt. Daarnaast zorgt een zichtbaar schone en fris ruikende badkamer voor een aangenamere badkamerbeleving en laat een goede indruk achter, vooral wanneer u gasten heeft. Wist je dat je maar 4 producten nodig hebt om je badkamer spik en span te houden? Wanneer je je badkamer schoonmaken wilt, gebruik dan deze tips!

4 badkamerproducten voor een schone, frisse en geurvrije badkamer

1. Azijn
Azijn kan helpen bij het verwijderen van vlekken en het desinfecteren van oppervlakken. Neem een ​​kom, voeg 2 kopjes warm water en ¼ kopje azijn toe. Voeg 1 eetl. afwasmiddel toe en meng alle ingrediënten grondig. Bevochtig je spons met dit reinigingsmengsel en veeg het bevlekte deel van je badkamervloer ermee schoon. Laat de oplossing 10 minuten op de vlekken rusten. Daarna afnemen met een vochtig washandje.

2. Etherische oliën
Essentiële oliën zoals citroengras en lavendel verbergen zelfs de sterkste badkamergeuren. Maak een paar wattenbolletjes nat met je favoriete etherische olie en laat ze in je badkamer liggen.

De Sealskin douchereiniger reinigt en ontkalkt het glas en de andere onderdelen van de douche. Dé veilige douche reiniger voor behandeld glas, zoals Sealglas en ProCare

3. Toiletreinigers
Het toilet is misschien wel een van de moeilijkste oppervlakken om schoon te maken, dus we raden aan om een ​​toiletreiniger te gebruiken – een die helpt bij het verwijderen van hardnekkige vlekken en het bestrijden van geurtjes, terwijl bacteriën en bacteriën grondig worden geëlimineerd, zoals de HG Super Krachtige Toiletreiniger. Het is een sterke reiniger, dus lees de achterkant van de verpakkingen voor instructies en test eerst op een klein onderdeel.

4. Ontsmettingsmiddelen

Ontsmet uw tegels, kranen en deurklinken altijd met een geschikt desinfectiemiddel; we raden de Sealskin Douche reiniger voor douchetegels aan, omdat deze gemakkelijk alle schimmelplekken uit voegen verwijdert. Of een mengsel van ontsmettingsmiddel en water als je het liever zelf maakt. Maar, zoals altijd, test op een klein gebied en spoel eerst om de compatibiliteit te controleren. Vergeet niet de instructies op het product te lezen en te controleren op welke oppervlakken het wordt aanbevolen.

U leest: Badkamer schoonmaken: tips voor 4 frisse schoonmaakproducten

Ook populair: Deze steel stofzuiger van Blokker kan elke stofzuigklus klaren