Badkussen voor een vrijstaand bad

kussen vrijstaand bad

Heb jij een vrijstaand bad en zoek je een fijn hoofdkussen om erin te plaatsen? Zelf heb ik ook een vrijstaand bad in huis en ik heb inmiddels verschillende badkussens uitgeprobeerd. En nu heb ik eindelijk het perfecte kussen gevonden: het LifeGoods luxe badkussen. Deze is voor alle baden en jacuzzi’s geschikt omdat hij niet alleen 7 zuignappen heeft maar ook door de twee beweegbare vlakken is het kussen in veel verschillende posities te plaatsen. Hierdoor past hij perfect op elk bad. Niet alleen dat, het belangrijkste is dat het een dubbele memoryfoam laag heeft waardoor hij heerlijke ondersteuning biedt voor je hoofd. Van de kussens die ik geprobeerd heb ligt deze zeker het fijnst. Daarnaast is het gemaakt van een waterafstotend en milieuvriendelijk materiaal, dus bacteriën en schimmels maken geen kans. Zelf ben ik ontzettend tevreden over het LifeGoods kussen, je kan hem voor €34,99 bij Bol.com bestellen.

Badkussen vrijstaand bad kopen? Het LifeGoods kussen past op elk bad en elke jacuzzi!

Een memory foam hoofdkussen voor in bad

Wat dit kussen tot mijn favoriet maakt is het feit dat het een hoofdkussen is met ergonomisch memory foam. Je voelt wanneer je hoofd erin zakt de badrand totaal niet meer, ook lijken nek- en rugklachten te verminderen wanneer je hierop gelegen hebt. Het heeft een orthopedische werking, wat ervoor zorgt dat je beter kan ontspannen. En dat is uiteindelijk wat je wilt wanneer je in bad ligt: even een momentje voor jezelf! Daarnaast ken dit kussen nog meer gunstige eigenschappen.

De eigenschappen van het LifeGoods kussen voor een vrijstaand bad:

– Dubbele Memory Foam laag
– Orthopedische Werking
– 7 Sterke Zuignappen
– Anti-Slip Ontwerp
– Anti-Schimmel
– Voor ieder Bad
– Waterdicht

Mijn ervaringen met het LifeGoods badkussen

Ik heb al een aantal jaar een vrijstaand bad en ik was steeds op zoek naar het perfecte kussen voor in zo’n bad. In eerste instantie rolde ik gewoon een handdoek op, maar ik merkte dat ik daar niet van kon ontspannen, het was te hard. Daarna heb ik diverse kussentjes met zuignappen geprobeerd, maar die waren het allemaal net niet. Vaak kreeg ik na een aantal minuten last van mijn nek omdat ik in een onprettige positie laag. Toen ik alle positieve reviews bij Bol.cm las over dit LifeGoods badkussen voor een vrijstaand bad besloot ik hem ook uit te proberen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Niet alleen kan je hem veel beter bevestigen door de beweegbare delen, door de memory foam ligt ie heerlijk zacht en ondersteunend voor je hoofd, nek en rug. Als je echt het meeste plezier wilt beleven aan je bad, dat moet je een goed badkussen hebben. En wat mij betreft is dat deze LifeGoods Luxe Badkussen.