Balance Me Cleanse and Smooth Face Balm review

Balance Me Cleanse and Smooth Face Balm review

Herinner je je de tijd dat balsemreinigers de wereld van huidverzorgingsverslaafden op zijn kop deden zetten? Ik wel. En ik herinner me ook dat ik er geen vond die niet rond de €50 geprijsd was. Natuurlijk waren er goedkopere drogisterijopties die niet zo goed werkten, maar niets dat tegelijkertijd van behoorlijke kwaliteit en prijs was. Ik had mijn gezicht graag met Emma Hardy willen trakteren, maar dat spul is scherp geprijsd en ik kan me niet voorstellen dat ik het elke maand opnieuw zou kopen. In deze Balance Me Cleanse and Smooth Face Balm review vertel ik over mijn nieuwe favoriete reinigingsbalsem die ik zeker wél elke maand opnieuw zou kopen!

Persoonlijk heb ik graag twee keer per dag een reinigingsroutine. Een keer ‘s ochtends en een keer’ s avonds. Nu het zomer is, voelt het een beetje te romig aan voor ochtenden, maar desalniettemin geeft niets anders een goede reiniging dan dit. Reinigingsmiddelen met warme doek en balsem zijn geweldig voor een grondige diepe reiniging en deze van Balance Me is verreweg de beste die ik tot nu toe gebruikt heb.

Een spa geur in je badkamer

Het is snel opgeklommen tot een favoriet en het is iets dat ik eigenlijk in mijn ijdelheid verberg, zodat de rest van mijn familie het uiteindelijk niet gebruikt. Dat is het teken van een winnend product. De consistentie van de formule is dik en gelachtig. Het is bijna doorschijnend met microkorrels waarvan ik voel dat het haverpoeder is. Je hebt maar een klein beetje nodig om het gezicht en de hals te bedekken en de massage ermee voelt best heerlijk. Het warmt enigszins op op de huid en ruikt naar een spa-product dat ook helpt bij het verlengen van de reinigingsroutine.

De beste reinigingsbalsem voor de gevoelige / gecombineerde huid

Ik ben er dol op, want het heeft geen dikke, korrelige korrels of een overdreven olieachtige formule. Voor mijn gecombineerde huid heb ik het nodig om te reinigen, maar laat het geen olieachtige film achter en het doet precies dat. Bevat anti-oxidanten, cacao, mango en sheaboter, Engelse kamille en rode mandarijn essentiële oliën – het is een van die anti-aging reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor de gevoelige huid en tegelijkertijd de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

In de tube zit een flinke hoeveelheid product, 125 ml, die je een paar maanden goed kunt gebruiken. Voor €48,49 is het echt het geld dubbel en dwars waard en iets waar je gemakkelijk aan verslaafd kunt raken. Ja, mijn Balance Me Cleanse and Smooth Face Balm review geeft dit product 5 sterren!

Ook popualir: Vitamine C voor de huid: waarom iedereen het nodig heeft

Dit vind je misschien ook leuk: