Beautyblender kopen? Bestel het origineel hier online!

beautyblender kopen

Zoek jij een goede spons of kwast om make-up mee aan te brengen? Dan is het gebruik van een Beautyblender de grootste tip die ik je kan geven. Dit make-up ei zorgt ervoor dat vloeibare make-up zoals foundation, concealer, bb-cream en dergelijke egaal en mooi op de huid aangebracht wordt. Veel beautybloggers zijn het erover eens: dit is de beste spons om een mooie make-uplook mee te maken zonder enige sporen van het ‘pancake effect’! Er zijn helaas veel namaaksponsjes in omloop, maar het origineel is gewoon bij Bol.com te verkrijgen voor €19,65. De beste koop die je kan doen voor een flawless resultaat.

Wil jij graag een beautyblender kopen? Dan is het heel belangrijk dat je het origineel aanschaft. Niet alleen werkt deze het beste, uiteindelijk zal het je veel geld uitsparen omdat de nepversies hun werk niet goed doen en binnen een mum van tijd in de prullenbak belandt. Zelf gebruik ik dit make-upeitje al jaren. Je hoeft hem alleen maar nat te maken en je make-up product in de huid te deppen. Gebruik de ronde kant voor grote oppervlakken als wangen, kin en voorhoofd en het puntje voor moeilijke delen als de neusvleugels en rondom de ogen. Je ziet direct een egale look waarbij je make-upproduct het mooiste uitkomt. Niet voor niets werd dit beautyproduct in 2014 bekroond met een Beauty Expert award van Allure magazine!

Bestel hier de Beautyblender Original voor €19,65 online!

beautyblender kopen

Waarom een Beautyblender kopen?

Voor make-upliefhebbers is de aanschaf van een Beautyblender een grote aanrader. Visagisten en bekende bloggers zweren bij dit product, omdat het de vloeibare foundation zo mooi en egaal aanbrengt. Door het puntje aan de bovenkant kan je bovendien bij lastige oppervlakken zoals rondom de ogen en neus. Met een grove kwast of met de vingers krijg je dit zelf niet zo precies voor elkaar. Hierdoor is het resultaat vele malen mooier wanneer je het sponsje gebruikt. Niet voor niets is deze handige tool de laatste jaren enorm populair geworden in de wereld van beauty!

Hoe gebruik je een Beautyblender?

Je gebruik deze make-upspons op de volgende eenvoudige manier in vijf stappen:

1. Maak de spons vochtig, hij zal nu uitzetten en groter worden.
2. Knijp het overtollige vocht eruit, zodat je een droog sponsje overhoudt.
3. Breng je favoriete make-up in stippen aan op het gezicht of op het ei.
4. Breng nu al stippend je make-up tot je een perfect resultaat hebt. (doe dit niet wrijvend)
5. Na afloop laat je hem drogen op kamertemperatuur.

Beautyblender kopen? Bestel de originele versie bij Bol.com voor €19,65 online!

beautyblender kopen

Andere make-upproducten bestellen

Ben jij op zoek naar andere make-upsponsjes of kwasten? Je kan bij Bol.com rondkijken in het uitgebreide beautyassortiment. Zo selecteer je ook eenvoudig op meest populaire producten of beste reviews, zodat je zeker weet dat je kwaliteit aanschaft. Dit is bij dit roze wondersponsje ook zeker het geval! En het mooiste is dat hij ruim drie maanden meegaat, dus je creëert er voor een lange tijd dag in dag uit perfect dekkende make-up mee. Ideaal wanneer je alleen de beste producten wilt voor jouw dagelijkse beautyroutine!