Beautygloss favoriete foundation die ik nog steeds gebruik

beautygloss favoriete foundation

Er gaat niks boven een goede foundation als basis voor je make-up, maar vaak is de zoektocht lastig. In dit artikel deel ik mijn Beautygloss favoriete foundation en CC cream met jullie. Deze twee favorieten heb ik dankzij Beautygloss leren kennen en ik gebruik ze nog steeds trouw! Dit zijn de twee basisproducten waar ik altijd naar uitkijk in mijn collectie. Ik zal voor beide producten mijn ervaringen delen. Ik heb een droge en gevoelige huid en beide basisproducten werken perfect voor mijn huidtype. Het gaat om de Dior Forever Skin Glow Foundation en de Clinique Moisture Surge CC Cream.

Dior Forever Skin Glow Foundation

Beautygloss favoriete foundation

De foundation van Dior Forever Skin Glow bevat beschermend rozenbottelextract, waarvan ze zeggen dat het de kwaliteit van de huid helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de zichtbaarheid van poriën vermindert. Deze foundation is een hydratatiebooster, met huidverzorgende ingrediënten en het viooltjesextract helpt je huid te beschermen tegen uitdroging. Het bevat ook SPF 35 PA++ bescherming.

Dior zegt dat het een perfecte water-oliebalans heeft die een natuurlijk levendige glansvrije gloed geeft. De teint ziet er 24 uur lang onberispelijk uit, zelfs als de textuur strakker is, ziet hij er voller, gladder en stralender uit.

De foundation heeft een heel mooie consistentie die zo gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden is op de huid. Het is een lichte tot medium dekking, die licht aanvoelt op de huid. Ik ben altijd dol op hoe mijn huid eruitziet en aanvoelt als ik deze foundation draag. Het ziet er zo perfect en natuurlijk uit op de huid. De huid is gladder en zakt niet weg in poriën of fijne lijntjes. Het geeft de huid een prachtige natuurlijke stralende gloed. Het voelt hydraterend aan op de huid en houdt het de hele dag zo. Ik merk ook dat deze foundation de hele dag op mij blijft zitten.

Clinique Moisture Surge CC Crème

Beautygloss favoriete foundation

De Clinique Moisture Surge CC Cream SPF30 Hydrating Color Corrector heeft Smart Color Correcting Technology, die helpt de ondertoon van je huid te veranderen. Het kleurcorrigeert, geeft hydratatie en lichte dekking aan de huid.

Ik gebruik deze cc-crème graag op hele warme dagen in de zomer en dan net als ik iets wil met een lichte dekking.

Deze CC cream geeft een lichte dekking en voelt zeer licht aan op de huid. Het corrigeert de huid en geeft het wat hydratatie en houdt het de hele dag gehydrateerd. Ik hou ervan hoe natuurlijk en onberispelijk het er op de huid uitziet. Ik merk dat het bij mij de hele dag blijft zitten.

U leest: Beautygloss favoriete foundation die ik nog steeds gebruik

Ook populair: Garnier Banana Hair Food review: de meest goddelijke geur!