Benefit BADgal Bang Mascara review: is het de hype waard?

benefit bad gal bang mascara review

Sinds ik een TikTok-account heb geopend, ben ik beïnvloed om een ​​overvloed aan beautyproducten te proberen, met name make-up. Een advertentie kan je de wereld en meer beloven, maar om een ​​gewoon persoon in huisverlichting een product in realtime te zien testen, is een solide manier om me te overtuigen van de werkzaamheid ervan. Voorbeeld: deze Benefit BADgal Bang Mascara review.

De Benefit BADgal Bang Mascara ging onlangs viraal op TikTok nadat gebruiker @kellyrosesarno een video had geüpload waarin ze zegt dat ze 100 mascara’s heeft getest en haar 10 minst en meest favoriete producten deelt – de nummer één is de Benefit-mascara. De video heeft meer dan 3 miljoen views verzameld, wat haar ertoe bracht een solovideo over de producten te maken en andere TikTok-gebruikers aanmoedigde om het te bekijken. Reden genoeg voor mij om hem ook te proberen. De mascara is voor €63,00 bij bol.com verkrijgbaar.

Benefit BADgal Bang Mascara review

Over de formule

Het eerste en meest voor de hand liggende dat me opviel aan de formule was hoe lang mijn wimpers er na slechts één laag uitzagen. Het staafje is erg dun en flexibel, waardoor het gemakkelijk is om de binnenste en buitenste hoeken van je wimpers te bereiken, en aangezien het 360 borstelharen heeft, grijpt het elke afzonderlijke. Bij het aanbrengen van de tweede laag was ik blij dat de formule nog niet was opgedroogd, waardoor het een soepele en gemakkelijke applicatie was die klontervrij was. Na het aanbrengen leek het alsof ik wimperextensions had gekregen.

Nu heb ik donkere wimpers, maar ik heb meerdere TikTok-video’s gezien waarin mensen met lichte wimpers de Benefit BADgal BANG! Mascara en het is duidelijk hoeveel zwart pigment er na slechts één laag op elke wimper wordt afgezet.

Bovendien hebben mensen met rechte wimpers bevestigd hoe goed deze mascara een krul vasthoudt. Dit is te danken aan de aero-deeltjes die in de formule worden gebruikt, waardoor het extreem licht van gewicht is. In feite wordt de technologie ondersteund door NASA. Nadat ik deze mascara een paar dagen had gedragen en er zelfs mee had gewerkt, was ik blij dat het nooit mijn wimpers schilferde, overbracht of verzwaard.

Benefit BADgal Bang Mascara review
Voor en na de Benefit BADgal Bang Mascara

Benefit BADgal Bang Mascara review: conclusie

Dit TikTok-product maakt zijn virale hype waar, dus als je op zoek bent naar een nieuwe mascara die volume geeft, krult en tegelijk een lichte formule heeft, bekijk deze dan eens. Als je nog geen €63 wilt betalen voor de normale 85ml mascara, kun je altijd het miniformaat van €17,40 voor 4ml kopen om het zelf te testen voordat je je vastlegt. Plus, hij is ook nog eens ideaal voor op reis!

U leest: Benefit BADgal Bang Mascara review: is het de hype waard?

Ook populair: Top 13 beste foundation voor de gemengde huid volgens experts

Dit vind je misschien ook leuk: