Beschadigde nagels na nagellak? Zo maak je je nagels weer gezond!

Beschadigde nagels na nagellak

Nagellakken zijn echte levensredders voor mensen die beauty als een serieuze zaak zien. In wezen is het kiezen van nagellak als onderdeel van je verschijning, erkennen dat je ware schoonheid waardeert. Ben je benieuwd naar het effect van nagellak? Dan hoef je alleen maar een geweldige nagellak kleur of ontwerp op iemands nagels te zien, en je zou het ermee eens zijn dat het alles – de outfit en de uitstraling – meer laat shinen. Dus ja! Nagellak kan elke dag en elk moment als een essentieel onderdeel van je outfit doorgaan. Toch kunnen er beschadigde nagels na nagellak ontstaan. In dit artikel nemen we de verschillende oorzaken door en hoe je je nagels na dit stadium weer gezond kunt krijgen.

Het vermeldenswaardig dat mensen vaak overwegen om af en toe met hun natuurlijke nagels naar buiten te gaan. Eerlijk gezegd is het ook volkomen begrijpelijk. Een aantal unieke factoren zou automatisch moeten rechtvaardigen dat je een tijdje geen nagellak draagt, en deze factoren wijzen vaak op de behoefte van je nagels om te ademen of een pauze te nemen, bijvoorbeeld omdat je nagels beschadigd zijn door het teveel lakken ervan. Wil je weten of je ooit in dit stadium komt waarin je nagels een pauze van het lakken nodig hebben? Nou, in dat geval zijn hier enkele zeer cruciale signalen om te weten wanneer je nagels die pauze nodig hebben!

Hoe herken je beschadigde nagels na nagellak?

Redenen waarom uw manicure moet stoppen na het gebruik van nagellak:

1. Nagels zijn geel

Het is geen nieuws dat nagellakken, vooral traditionele nagellakken, gemaakt zijn van een aantal sterke chemicaliën. Om precies te zijn, ze zijn gemaakt van chemicaliën zoals formaldehyde, kamfer en co, en hoewel deze chemicaliën niet inherent giftig zijn voor je nagels, kan het continu en consequent blootstellen van je nagels aan verkleuring van je nagels tot gevolg hebben. Als je gele vlekken op je nagels krijgt, is de kans groot dat je een stap terug moet doen en een pauze van het lakken van je nagels misschien het beste is.

2. Broze nagels

Ben je er net achter gekomen na het verwijderen van je nagellak dat je nagels niet zo flexibel van structuur zijn en gemakkelijk lijken te breken? Dat is misschien je cue om een ​​pauze te nemen van het aanbrengen van nagellak! Elk van deze tekens vertelt verhalen, en het verhaal dat ze vertellen is dat de chemicaliën van de nagellak misschien een beetje te hard zijn voor je nagels, en je zou een tijdje kunnen afzien van nagellak als je een gezonde nagel wilt behouden.

Trind Nail Repair is de best beoordeelde nagelverzorger op bol.com. Het herstelt de natuurlijke nagels snel en intensief van beschadigingen en zorgt voor mooie, sterke nagels.

Beschadigde nagels na nagellak

3. Nagels zijn bevlekt met witte vlekken

Nagels moeten, net als elk deel van je lichaam, gehydrateerd blijven. Ben je verrast? Wel, het is een feit! Daarom, wanneer je nagellak verwijdert en witte vlekken op je nagels ziet, kan dit een teken zijn dat je nagels uitgedroogd zijn. En het is ook in de eerste plaats een reactie op een agressieve chemische stof in de nagellak die je gebruikt. Dus je wilt naar je lichaam luisteren en vrije tijd nemen met die nagellak.

4. De nagelriemen zijn droog

De meeste mensen laten zich meeslepen door de beloning van nagellak en concentreren zich alleen op wat het voor hen in petto heeft. Ze vergeten vaak zichzelf te beschermen tegen een deel van de schade die nagellak kan aanrichten met behulp van enkele beschermende maatregelen. Een van de beschermende maatregelen is het aanbrengen van nagelriemolie om uitdroging van de huid rondom je nagel te voorkomen.

De kans dat iedereen die lange tijd zonder pauze nagellak heeft aangebracht zonder deze speciale nagelriemolie te gebruiken last krijgt van een droge nagelriem is relatief groot. Dus wanneer je jezelf in deze situatie bevindt, zal het helpen als je eerst accepteert wat er gebeurt, en natuurlijk het belangrijkste doet: neem een ​​pauze van nagellak naar gewoon je nagelriemolie gebruiken.

5. Nagelbreuk

Zijn je nagels aan het breken? Nou, dat is niet het gelukkigste wat iemand kan overkomen. Het kan voor elke modeliefhebber ontmoedigend zijn om dit te ervaren. Hoewel er andere redenen kunnen zijn voor deze doorn in het oog, is een populaire oorzaak voor nagelbreuk onder modeliefhebbers de harde acrylmanicures. En in sommige gevallen het inspannende proces van het verwijderen van nagellak, die elke gewone nagellakgebruiker zou weten.

Het is dus altijd een gegeven dat je een pauze moet nemen van het lakken wanneer je nagels beginnen te breken, en altijd een perfect moment om je nagels wat liefdevolle verzorging en uiterste rust te geven.

6. Nagels zijn aan het afbladderen

Iedereen die bekend is met een manicureprocedure weet dat het onmogelijk is om vóór de eigenlijke manicure aan hydratatie te ontsnappen. En aangezien de peelings vaak worden veroorzaakt door nattigheid, kan een pauze nemen van de nagel-esthetiek het beste zijn om te doen.

Die nagels zijn aan het afbladderen, geen paniek. In plaats van in paniek te raken, neem een ​​adempauze voor jezelf, en neem natuurlijk de pauze die je nodig hebt van alle vormen van manicure en nagellak! U zult in een mum van tijd weer verder gaan met polijsten en manicuren zonder dat u last heeft van beschadigde nagels na nagellak.

De populaire Trind Nail Balsam zorgt voor de perfecte vochtopname in de nagel door een werkzame hoeveelheid van het zeer kostbare Biotine te verwerken, samen met de andere actieve ingrediënten (d-panthenol en phytantriol). Het resultaat? Prachtige, gezonde nagels!

Beschadigde nagels na nagellak

7. Nagels zien er dun uit / voelen dun aan

Tijdens het trekken en afpellen van uw nagelgel kunt u veel schade aan de natuurlijke nagel toebrengen, en een van de effecten die u krijgt als u de nagel met weinig of geen zorg verwijdert, is dat uw nagel dunner wordt. Dus hoewel de eigenlijke zorg zou moeten zijn om te leren hoe u uw nagelgel zo voorzichtig kunt verwijderen als nodig is, moet u soms omgaan met het resultaat dat u niet voorzichtig kunt verwijderen: een dunne nagel – als uw nagel dun aanvoelt of eruitziet dun is, moet u een pauze nemen van het polijsten van uw nagel.

8. Nagels hebben ribbels

Het is nooit een misdaad om je natuurlijke nagels een paar dagen of weken te wiegen, vooral als je merkt dat er meer ribbels op je nagels voorkomen na het verwijderen van een set nagellak. Hoewel nagelribbels niet zo onpopulair zijn, is het toch aan te raden om je nagels een pauze te geven als je zeker weet dat de ribbels het gevolg zijn van een slecht verwijderde nagellak, gel of design.

Conclusie

Beschadigde nagels na nagellak kan iedereen overkomen, Soms moet je goed op je nagels letten om de tekens te herkennen. Observeer ze regelmatig, en zolang je een van deze tekenen opmerkt, accepteer ze dan als een waarschuwing en doe wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je natuurlijke nagels gezond en mooi blijven. De populaire Trind productenlijn is hier uitermate geschikt voor, hiermee creëer je binnen een mum van tijd weer supergezonde nagels. Als je iemand bent die toegeeft aan signalen, ben je op weg om schoonheid te vertegenwoordigen met je natuurlijke en kunstnagels.

Ook populair: 6x de beste nagellak remover zonder aceton die extra mild zijn