Bescherming tegen de delta variant op 7 verschillende manieren

bescherming delta variant

Te midden van afnemende vaccinatiepercentages en bijgewerkte CDC-richtlijnen, biedt de meer besmettelijke delta-variant van COVID-19 een nieuwe reeks uitdagingen in het hele land. Daarom wil je misschien wat beschermende benodigdheden inslaan, zoals maskers en handdesinfecterend middel, om je te helpen veilig te blijven. Of je nu voorzichtig bent in openbare omgevingen of thuis een paar “voor het geval”-items inslaat, hier zijn de producten die je nodig hebt ter bescherming tegen de delta variant.

Wat neem je mee voor onderweg:

Handreinigingsmiddel
Handdesinfecterend middel in reisformaat is het afgelopen jaar een nietje geworden om bij de hand te hebben. Het is belangrijk om je voorraad aan te vullen, zodat je niet zonder komt te zitten tijdens het doen van boodschappen of een snelle hap te eten. Je kunt zelfs een grote fles handdesinfecterend middel kopen en deze gebruiken om je minifles bij te vullen wanneer je bijna leeg raakt.

Met de Sanicur desinfecterende handgel van 5000ml kunt u uw minifles bijvullen

bescherming delta variant

Een mondmasker
De laatste richtlijnen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt het gebruik van maskers opnieuw aan voor gevaccineerde mensen in gebieden met hoge transmissie. Vergeet niet om een ​​of twee gezichtsmaskers mee te nemen voordat u het huis uitgaat. Bij bol.com kunt u mondmaskers bestellen in alle soorten en maten.

Desinfecterende doekjes
Hoewel we weten dat het risico om besmet te raken door contact met oppervlakken die besmet zijn met SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) over het algemeen laag is, kan het geen kwaad om desinfecterende doekjes mee te nemen, vooral als u op reis bent op het openbaar vervoer en wilt u uw gebied schoonvegen. Er zijn tal van desinfectiedoekjes die kunnen worden gebruikt om de SARS-CoV-2 te doden, samen met andere virussen zoals griep, zoals Cif Desinfect & Shine Original Wipes desinfectiedoekjes.

De Cif Desinfect & Shine Original Wipes zijn het hoogst beoordeeld op bol.com

bescherming delta variant

Benodigdheden voor in huis

Een thermometer
Naarmate het aantal COVID-19-gevallen weer stijgt, wil je misschien een thermometer – of om te controleren of de thermometer die je al hebt, goed werkt – om mogelijke symptomen te controleren. Deze best beoordeelde Bintoi® XE200 thermometer voor volwassenen die op bol wordt verkocht, heeft lovende recensies omdat hij gemakkelijk te lezen, snel en nauwkeurig is.

Een luchtbevochtiger
De CDC beveelt het gebruik van een luchtbevochtiger aan om keelpijn en hoestsymptomen te verlichten. Om nog maar te zwijgen, ze zijn een geweldig accessoire voor een nachtkastje tijdens het koude en griepseizoen. We hebben bijna een dozijn luchtbevochtigers getest in de beoordeelde laboratoria en vonden de O’dor® Aroma Diffuser met afstandsbediening de beste optie, omdat hij ultrakrachtig is en de capaciteit heeft om de hele nacht te werken.

O’dor® Aroma Diffuser met afstandsbediening: Premium Kwaliteit – Zeer stil – 100% Biologische Etherische Olie – Aromatherapie – Woodgrain

bescherming delta variant

Een verzwaarde deken
Als je het gewicht van angst rond COVID-19 voelt, ben je niet de enige. Gelukkig zijn er tal van manieren om thuis zelfzorg te oefenen om stress te verzachten. Verzwaarde dekens kunnen daarbij helpen, door lichte druk uit te oefenen en een kalmerend effect te creëren dat het gevoel nabootst van vastgehouden of geknuffeld te worden. De 15-pond Gravity Blanket is onze favoriete keuze omdat hij een perfecte gewichtsverdeling heeft en gemaakt is om lang mee te gaan. Bestel de beste verzwaringsdekens in allerlei formaten op bol.com.

Luchtreinigers
Het is bewezen dat luchtreinigers de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk verbeteren door deeltjes en verontreinigende stoffen zoals virussen, pollen, schimmels, bacteriën en VOS te verwijderen. Hierdoor is het een ideaal hulpmiddel ter bescherming tegen de delta variant. Hoewel luchtreiniging en filtratie op zichzelf niet voldoende zijn om te beschermen tegen COVID-19, zegt de EPA dat ze kunnen helpen om besmetting in de lucht, inclusief virussen, in een gebouw of kleine ruimte te verminderen. Van alle luchtreinigers die Review heeft getest, scoort de Winix 5500-2 de hoogste vanwege zijn gebruiksgemak en prestatievermogen.

De KQ-21 Luchtreiniger met HEPA Filter is de best beoordeelde luchtreiniger op bol.com

bescherming delta variant

Ook populair: 14x de beste Yankee Candle geuren voor elke gelegenheid