Beste aftersun Consumentenbond: Garnier Ambre Solaire Aftersun

Beste aftersun consumentenbond

De zomer van dit jaar begint al erg warm, zonnig en droog. En natuurlijk worden we dan blij van uitstapjes in de buitenlucht, zoals naar het strand. En wat is een uitstapje naar het strand zonder zonnebrandcrème en een goede aftersun om de huid daarna te kalmeren? Enkele jaren geleden kwam de beschermende zonnemelk Ambre Solair van Garnier met karité boter als beste uit de test bij de Consumentenbond. Zou de aftersun van het merk net zo gewaardeerd zijn? Volgens de klantreviews op bol.com wel, met een gemiddelde van een 4.8 sterrenbeoordeling. Reden genoeg om hem eens te testen, want wellicht is dit de volgende beste aftersun die de Consumentenbond aanbeveelt.

Garnier Ambre Solaire Aftersun Hydraterende en Verfrissende Spray

Beste aftersun Consumentenbod

Garnier Ambre Solaire Aftersun Hydraterende en Verfrissende Spray – een verzachende formule voor het hydrateren van de huid na zonnebrand. Het trekt snel in en het voedt de huid heel goed. Het is gewoon perfect voor gebruik na het strand of in de brandende zon.

Er is een geur aanwezig maar het stoort me helemaal niet, het is redelijk neutraal en prettig. De spray smelt vrijwel onmiddellijk op de huid. Het verbruik is bovendien zeer zuinig.

  • Inhoud: 200ml
  • Prijs: €18,90
  • Beoordeling: 5 van de 5

Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrand melk SPF 30 

Beste aftersun Consumentenbod
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrand melk SPF 30 is een zeer lichte, niet-vette formule die de huid beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Het trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten op de handen of op de huid. Het heeft een prettige, zoetige geur. Dat maakt het samen met de goed ebescherming wat het biedt een heerlijk product voor de zomer!

Inhoud: 150ml
Prijs: €21,39
Beoordeling: 5 van de 5

Conclusie

Ik snap dat de lijn van het merk Garnier zo geliefd is bij mensen en dan de reviews zo positief zijn. Het zijn heerlijke, lichtgewicht producten die geen plaklaag achterlaten, subtiel ruiken maar bovenal de huis beschermen tegen de zon. Als jij op zoek bent naar een goede zonnebrand en aftersun, dan kan ik de Ambre Solaire lijn van harte aanbevelen!

U leest: Beste aftersun Consumentenbond: Garnier Ambre Solaire Aftersun

Ook populair: 6x de beste badolie voor een droge huid die hydrateert en verzacht