Beste droogshampoo zonder witte waas: Batiste Heavenly Volume

droogshampoo zonder witte waas. jpg

Droogshampoo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire haarproducten. Het laat je het wassen van je haar overslaan, het voegt in de meeste gevallen textuur en volume toe en het is beter voor je haar dan een volledige wasbeurt. Ik worstel veel met vettig haar, dus droge shampoo is eigenlijk een must voor mij. Ik heb er veel geprobeerd, maar geen enkele lijkt perfect voor mij te werken. De meesten laten een witte waas achter welke bij mij een grijze tint achterlaat. Omdat ik zoveel positieve recensies las over de Batiste droogshampoo besloot ik het te proberen. Vandaag ga ik het in deze Batiste Heavenly Volume Droogshampoo review voor jullie beoordelen. Zou dit de beste droogshampoo zonder witte waas voor mij zijn? Ik kan vast verklappen: ja, dat is het zeker!

droogshampoo zonder witte waas

Hoe ziet de Batiste droogshampoo eruit?

De Batiste Droogshampoo is verkrijgbaar in veel verschillende versies. Ik kocht de versie voor meer volume, genaamd Heavenly Volume. Het product bevat 200 ml droogshampoo. De verpakking waarin de droogshampoo wordt geleverd, is behoorlijk recht toe recht aan. De achtergrond is zilver, wit en heeft de fel gekleurde, herkenbare Batiste print. en het lettertype en alleen al het uiterlijk van de fles is vrij eenvoudig. Het heeft echt die Batiste uitstraling.

De meeste droogshampoo’s zijn tegenwoordig erg volumineus en voegen veel textuur toe aan je haar, maar verwijderen het vet in het haar niet, wat ze eigenlijk zouden moeten doen. Als je droogshampoo alleen gebruikt vanwege het volume en de textuur die het aan je haar toevoegt, is dat geen probleem, maar omdat ik worstel met vettig haar, is het erg belangrijk voor mij dat een droogshampoo doet wat hij moet doen. Het belangrijkste voor mij ios dat het een droogshampoo zonder witte waas is die mijn haar als gewassen achterlaat.

droogshampoo zonder witte waas. jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het resultaat: heel veel volume zonder witte waas!

Deze droogshampoo is een van de weinige die ik ooit heb geprobeerd die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Als mijn haar super vettig is en het moet gewoon worden gewassen, is dit product fantastisch om het op te frissen. Daarnaast is deze droogshampoo extreem textuurgevend, wanneer je hem gebruikt hebt, heb je direct een enorm volume, zoals de naam belooft. Ik had dat niet echt verwacht, dus toen ik het voor de eerste keer gebruikte en merkte dat mijn haar behoorlijk ruw was en dat het veel textuur had, wat erg zeldzaam is voor mij, was ik erg verrast. Maar bovenal: het is een droogshampoo zonder witte waas, iets waar ik zo hard naar op zoek was!

Ik hou van deze droge shampoo. Het werkt voor mij. Het verwijdert het vet en voegt enorm veel volume toe zonder wit uit te slaan. Het effect houdt vrijwel de hele dag aan, wat ook goed is om te weten. Dus als je worstelt met vet haar en je bent op zoek naar een geweldige droogshampoo, dan raad ik je ten zeerste aan deze te proberen!

Ook populair: Haar kammen na het douchen? Gebruik de Wet Brush!