Beste Garnier haarmasker ooit: het Kokos & Macadamia Masker

beste Garnier haarmasker

Kunnen we het hebben over haardoelen? Omdat ik er een heb; namelijk mijn haar tot aan mijn kont laat groeien. Nee wacht, net boven mijn broekspijp moet ik zeggen. Ik denk niet dat ik zou willen dat mijn haar om voor de hand liggende redenen tot aan mijn kont reikt. Om dit te doen verzorg ik mijn haar graag heel goed. Sinds kort gebruik ik hiervoor (onder andere) een haarmasker. Het is het Coconut Milk & Macadamia haarmasker van Garnier. Dit haarmasker maakt deel uit van hun Loving Blends-collectie en ik kocht een paar maanden geleden mijn eerste potje, Ik kan vast verklappen dat dit verreweg het beste Garnier haarmasker is dat ik ooit geprobeerd heb!

beste Garnier haarmasker

Over de ingrediënten

Wat kan er mis gaan met een haarmasker? Nou, niet veel volgens mijn ervaring. Ik gebruik graag haarmaskers in plaats van conditioners omdat ze vaak veel beter werken. Het Coconut Milk & Macadamia haarmasker van Garnier trok mijn aandacht omdat het kokosolie zou moeten bevatten. We weten allemaal dat dit de goede dingen zijn en het kan je haar echt doen herleven. De kokos- en macadamia-oliën staan ​​op de zesde en zevende plaats op de ingrediëntenlijst. Dat verbaasde me echt!

De meeste merken gebruiken veelbelovende ingrediënten om hun producten te promoten, maar stoppen vaak de kleinste hoeveelheid in het daadwerkelijke product. Ik denk dat Garnier het spel heeft opgevoerd door een ‘redelijke’ hoeveelheid oliën in dit haarmasker te doen. Ik zeg dit omdat in de meeste gevallen, wanneer een ingrediënt hoog op de ingrediëntenlijst staat, er veel van het ingrediënt in het product zit. Dus, yay voor Garnier als dat het geval is met dit Kokos & Macadamia haarmasker. Laten we het nu hebben over het haarmasker en waarom ik het zo ontzettend goed vind.

Waarom ik dit het beste Garnier haarmasker vind

Ik heb ook vrij lang haar waardoor het wat duurder is dan normaal om er voor te zorgen. De geur is naar mijn mening niet overdreven zoet of te synthetisch. Ik vind het leuk dat dit haarmasker meerdere manieren heeft om het te gebruiken. Je kunt het gebruiken als een gewoon haarmasker, drie minuten laten intrekken en uitwassen. Je kunt het ook op nat en droog haar laten zitten. Maar het beste is dat dit haarmasker het haar niet vettig maakt.

Dat is wat Garnier belooft en het is absoluut waar voor mijn haar. Ik gebruik het graag als haarmasker en was het zoveel mogelijk uit. Ik heb geëxperimenteerd om het een beetje in te laten, zodat mijn haar wat langer van dit haarmasker kan profiteren. Daarna droog en strijk ik mijn haar zoals gewoonlijk. Het Coconut Milk & Macadamia haarmasker van Garnier maakt mijn haar heel zacht en makkelijk doorkambaar. De punten van mijn haar kunnen wel een knipbeurt gebruiken en ze zijn een beetje droog, waardoor mijn haar sneller in de knoop raakt dan normaal. Het haarmasker maakt de punten minder droog, geweldig!

Volgens Garnier bevat dit haarmasker ook geen parabenen. Wat heel positief is, want ik ben allergisch voor de meeste cosmetische parabenen. Ik ben echt onder de indruk van dit Garnier haarmasker omdat mijn hoofdhuid er ook dol op is. Mijn wortels worden niet vettig en mijn haar ziet er ook beter uit en voelt beter aan. Na het gebruik van mijn shampoo gebruik ik graag dit haarmasker van Garnier omdat het mijn ietwat droge haar echt zacht en handelbaar maakt. Tot nu toe is dit verreweg het beste Garnier haarmasker wat ik ooit heb geprobeerd en ik kan hem iedereen die graag zachte lokken en een schone hoofdhuid wilt van harte aanbevelen!

Ook populair: DIY haarmasker met yoghurt en zwartzaad olie

Dit vind je misschien ook leuk: