Beste haargroeimiddel? De NISIM Fast haar kuur!

beste haargroeimiddel

Ik zal meteen maar met de deur in huis vallen: mijn haar groeit niet snel. Gemiddeld zit ik tussen de halve en hele centimeter per maand. Dit is precies de reden waarom ik regelmatig op zoek ben naar haargroei producten, trucjes en tips voor een snellere haargroei. Van alles heb ik inmiddels al geprobeerd, van wonderolie tot castor- en kokosolie, van satijnen kussenslopen tot hoofdmassages, van speciale shampoos tot maskers. In dit artikel wil ik mijn ervaring delen met het product wat wat mij betreft bestempeld mag worden als het beste haargroeimiddel, namelijk de NISIM Fast hair kuur. Deze kuur bestaat uit een SLS- en parabeenvrije shampoo en conditioner en hebben daarnaast zeer voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat de haargroei met 45% versneld wordt. Na vele enthousiaste review filmpjes op YouTube te hebben bekeken besloot ik dit product zelf uit te testen. Je kan de kuur voor €36,90 bij Bol.com bestellen. Inmiddels ben ik drie maanden verder en in dit artikel ga ik jullie meer vertellen over de werking van deze kuur en mijn ervaring delen.

beste haargroeimiddel

De Fast shampoo is het beste haargroeimiddel op de markt. Bestel bij Bol.com!

Het nr. 1 haargroeimiddel in meer dan 40 landen

De NISIM Fast haar kuur is een klinisch getest en bewezen product en staat in meer dan 40 landen op nummer 1 als het gaat om het beste haargroeimiddel. Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig maar uiteindelijk wil je zelf de resultaten zien en ervaren. Na vele enthousiaste filmpjes op YouTube te hebben gezien van mensen die de Fast shampoo en conditioner ook gebruikt hadden besloot ik ze daarom zelf uit te testen. De bedoeling is dat je dagelijks je haren wast met het product. Dat is op zich een uitdaging, maar niet onmogelijk. Ik heb daarom braaf elke dag mijn haren ermee gewassen, want uiteindelijk wil je eerlijk een oordeel kunnen vellen. Het product ruikt fris en schuimt goed ondanks dat er geen SLS in zit. Alleen dit al is een groot pluspunt. Je hebt ook niet veel van het product nodig, een euromuntje in het juiste formaat. Na vier weken was het tijd om te meten! En dit was voor mij een eenvoudige klus, want ik had net extensions gezet en kon daardoor makkelijk de afstand tussen mijn hoofdhuid en de bondjes meten.

Mijn resultaten met het Fast haargroeimiddel

Toen ik begon met het Fast haargroeimiddel was de afstand tussen mijn hoofdhuid en het bondje van de extensions 1.8 cm. Na vier weken kwam ik al uit op 3.2 cm. Dit is al een stuk meer dan mijn gemiddelde haargroei van amper 1 centimeter per maand! Nu, na drie maanden is mijn haar bijna vijf centimeter gegroeid, en daar ben ik echt van onder de indruk. Niet alleen is mijn haar aanzienlijk sneller gegroeid, ook ziet het er gezonder, glanzender en sterker uit. Ik denk dat de formule van de NISIM Fast kuur gewoon heel goed aansluit bij mijn haartype. Ik heb ook begrepen dat het product heel geschikt is voor mensen met haarvlies of kaalheid, omdat het de hoofdhuid voornamelijk voedt en voorziet van de juiste voedingsstoffen voor een optimale haargroei.

Mocht je zelf op zoek ben naar het beste haargroeimiddel, dan kan ik van harte de NISIM producten aanbevelen. Ze versnellen de haargroei, ze voeden en verzorgen het haar. Ze zijn SLS- en parabeenvrij. Kortom, een fijn product wat het beste uit je haar haalt en zorgt voor langer, voller en meer haar op een kort termijn.