Beste handdoek voor sauna? Kies voor de sauna handdoek met elastiek en klittenband

beste handdoek voor sauna

Ik hou van de sauna! Ik kan mezelf echt verheugen op een dagje heerlijk relaxen en ontspannen. Of je nou beginnend of ervaren sauna bezoeker bent, een fijne sauna handdoek is zeker belangrijk om mee te nemen. Het liefst zelfs twee. Maar wellicht herken jij hetzelfde probleem als dat ik deed toen ik nog redelijk nieuw was met het bezoeken van sauna’s: het dragen van een handdoek. Ik weet het niet, maar om een of andere reden vind ik het omknopen en vastzetten van een handdoek lastig. Hij blijft bij mij niet goed op z’n plaats zitten en ik moet er continue opletten. Het idee dat hij afzakt of niet bepaalt goed op z’n plek zit vind ik gewoon niet fijn. Niet iets wat per se hoort bij een ontspanningsdag! Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat per definitie de beste handdoek voor sauna en wellness is. Ik kwam als snel op een handdoek met elastiek en klittenbandsluiting. Ik bestelde hem voor €24,95 bij Bol.com en ik kan zeggen dat ik er enorm blij mee ben! Ik kan de handdoek gewoon omslaan en vastzetten zonder me steeds druk te hoeven maken over hoe hij zit. Daarnaast is hij heerlijk zacht en redelijk lang in vergelijk met andere handdoeken. In dit artikel vertel ik je wat meer over deze sauna fantastische handdoek.

De beste handdoek voor sauna is deze met elastiek en klittenband. Bestel ‘m voor €24,95 bij Bol.com!

Waarom kiezen voor deze sauna handdoek?

Deze handdoek kent zoveel meer voordelen dan een ‘gewone’ handdoek. Voor een dagje sauna of wellness is hij perfect. Ten eerste is het een handdoek met elastiek en klittenband. Dit betekent dat je hem precies zo kan vastmaken dat hij perfect vast zit en niet meer afzakt. Voor mij was dit de voornaamste reden om te zoeken naar goede handdoek voor sauna bezoeken. Daarnaast heeft de saunakilt een zak aan de voorkant, wat fijn kan zijn voor kleine spulletjes. Zelf stop ik er graag een haar elastiek in voor als ik ga zwemmen. Tenslotte is het materiaal van heerlijk zacht katoen, wat goed absorbeert en hierdoor snel droogt wanneer je gezwommen hebt of uit een sauna komt. De afmeting van de handdoek is 85 x 140 cm en past daarmee maat XS t/m XXL, wat gemiddeld gezien langer is dan andere handdoeken die vaak tot 70 centimeter reiken. Ja, ik zie alleen maar voordelen aan zo’n aanschaf, want hij gaat jarenlang mee. Bij regelmatig bezoek aan een sauna of beautycentrum heb je hier heel veel plezier aan.

Wat zeggen anderen over deze sauna handdoek?

Ook wanneer je kijkt naar de reviews van de klanten op Bol.com zie je ontzetten veel lovende reacties. Mensen vinden de kilt vooral handig in gebruik, omdat ie supergoed blijft zitten. Hij is op maat aan te passen, dus dat is ideaal. De zak aan de voorkant en de zachte stof maken hem comfortabel in gebruik. Daarnaast vindt men de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend en ik sluit me hier volledig bij aan. Naar mijn mening is dit de beste handdoek voor sauna en wellness, simpelweg omdat het bijdraagt aan de ontspannende en relaxte ervaring!