Beste Marc Jacobs parfum: Decadence

beste marc jacobs parfum

Ben jij op zoek naar een heerlijke, zwoele parfum die heel speciaal is qua geur en wat je direct in verleidelijke sferen brengt? Dan is de Decadence parfum van Marc Jacobs een enorme aanrader! Veel parfumliefhebbers zijn het erover eens: dit is het beste Marc Jacobs parfum tot nu toe. Niet alleen het flacon is alleen al een lust voor het oog, het parfum zelf is minstens zo heerlijk als dast je hoopt. Decadence is inmiddels zo razend populair dat er diverse varianten zijn uitgebracht: de gewone Decadence eau de parfum, de Decadance Divine, de Rouge Noir en er is ook een Eau So Decadent eau de toilette spray voor wie een iets lichtere variant wil. Alle flesjes zijn even prachtig en door de luxueuze uitstraling samen met de luxueuze geur die eruit komt, maakt deze parfum ook zo geschikt om cadeau te geven aan een bijzondere dame. Ik bestel mijn Marc Jacobs Decadence parfum bij Bol.com, waar vaak een interessant aanbieding is met hoge kortingen.

Bestel de beste Marc Jacobs parfum Decadence met hoge korting online bij Bol.com!

Beste Marc Jacobs parfum

De Decadence eau de parfum of eau de toilette

Hou jij van iets zwaarder of iets lichter? Bij de Decandence parfum van Marc Jacobs kan je beide kanten op. Het origineel is een eau de parfum, welke wat zwaarder valt en uiterst geschikt is voor speciale gelegenheden. Maar voor alledaagse gelegenheden zoals wanneer je naar je werk moet is de Eau So Decadent eau de toilette een uitstekende optie. Nu kan je net zo genieten van de heerlijke zwoele geur maar dan in een iets mildere uitvoering. Bovendien is deze flacon een stuk goedkoper dan de eau de parfum, dus kan je het origineel bewaren voor speciale gelegenheden. Zelf heb ik beide geuren in huis en ik vind ze allebei even lekker. De zwaardere variant bewaar ik voor in de avond of voor een feestje en de lichtere variant is voor dagelijks gebruik. Ik vind hem heerlijk!

Een traktatie voor jezelf

Ik zie de Decadence parfums echt als een traktatie voor mezelf. Wanneer ik weer eens een Bol.com cadeaukaart gekregen heb weet ik al meteen waarvoor ik hem ga gebruiken: Decadence! Ik ben ontzettend fan van deze heerlijke zwoele mix tussen warm fruitig en bloemig. Niet voor niets vinden veel beauty-en parfumliefhebbers dit de beste Marc Jacobs parfum die er is. Het geeft een gevoel van verleidelijkheid, vrouwelijkheid en sensueel. Een gevoel wat elke vrouw op z’n tijd verdient! Wil jij jezelf een heerlijke parfum cadeau doen? Twijfel dan niet en kies voor de overheerlijke Decadence van Marc Jacobs.