Beste mascara voor lenzendragers: de Hypoallergenic Mascara

beste mascara voor lenzendragers

Ik ben zelf een lenzendrager en ik heb behoorlijk vaak last van gevoelige ogen. Zo moet ik oppassen met make-up remover producten en uiteraard ook met oogpotlood en/of mascara. Ik moet heel goed opletten welke mascara ik draag want ik kan niet zomaar elk product verdragen. Vaak zijn ingrediënten in ‘normale’ mascara’s de boosdoeners van geïrriteerde of tranende ogen, met name aluminiumpoeder, propyleenglycol, retinylacetaat en kleuradditieven. Ik lees altijd in de ingrediëntenlijst of deze aanwezig zijn. Ik heb nu een mascara gevonden die ik nu ruim een half jaar dagelijks met veel plezier draag: de Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara. Deze mascara is speciaal geschikt voor mensen met gevoelige ogen en het dragen van contactlenzen en beschikt over bijenwas voor extra verzorging van de wimpers. Ik kan zeggen dat dit de beste mascara voor lenzendragers is die ik tot nu toe getest heb, en ik heb er heel wat getest van budget tot high-end merken. Je wimpers worden prachtig verlengd en krijgen ontzetten veel volume, zonder dat het de ogen of lenzen irriteert. Je kan de Hypoallergenic mascara voor €15,49 bij Bol.com bestellen.

De Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara is de beste mascara voor lenzendragers!

Wat is de Hypoallergene Amazing Lash Mascara precies?

De Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en lenzendragers. Misschien herken jij wel het probleem van tranende ogen die maar niet over lijken te gaan. Het kan zomaar zijn dat dit komt door je mascara! Er zitten namelijk veel chemische ingrediënten in mascara zoals aluminiumpoeder, propyleenglycol, retinylacetaat en kleuradditieven. Juist dit soort ingrediënten kunnen snel irritatie opwekken. Deze hypoallergene mascara heeft alleen zachte ingrediënten, waaronder bijenwas voor verzorging van de wimpers. Daarnaast zorgt het speciale kammetje voor verlenging en verdikking van de wimpers zonder te klonteren, wat zorgt voor een spectaculair effect. Het is dus exact wat je hoopt van een goede mascara, maar dan zonder de schadelijke stoffen.

Hypoallergenic – Hypoallergene Amazing Lash Mascara review

Ik ben deze mascara inmiddels ruim een half jaar aan het dragen en ik moet eerlijk zeggen dat het een van de fijnste mascara’s is die ik ooit gebruikt heb. Ik heb ontzettend last van gevoelige en tranende ogen, mede doordat ik lenzen draag. Ik heb gemerkt met gewone mascaraproducten dat dit vaak een veroorzaker is van de irritatie. Er waren dagen dat ik daarom helemaal geen mascara meer droeg, om de irritatie te vermijden. Nu heb ik een product gevonden wat niet alleen zorgt voor een prachtige oogopslag zonder irritatie, maar ook nog eens verzorgt door de bijenwas. Het is de bestverkochte hypoallergene mascara op Bol.com en ik sluit me hier dan ook volledig bij aan. Ik denk dat dit verreweg de beste mascara voor lenzendragers is die ik tot nu toe geprobeerd heb. Ik kan iedereen die lenzen draagt of gevoelig is voor bepaalde mascara ingrediënten van harte aanbevelen om dit product eens te proberen.