Beste press-on nails: dit is de top 5 kunstnagels van 2021

beste press-on nails

Press-on nails zijn niet nieuw in de wereld van nagelkunst. Velen zijn er in de loop der jaren naartoe gestroomd als een manier om hun nagels snel en gemakkelijk te transformeren van saai naar salon-fris. Toen salons moesten sluiten, keerden veel acryl- en gelliefhebbers terug naar press-ons om prachtige manicures te krijgen voor een fractie van de prijs. Voordat je de trend probeert, is dit wat je moet weten over het kiezen van druknagels.

Wat zijn press-on nails?

Press-on nagels zijn kunstnagels die over je eigen nagels gaan. Net als de acrylnagels die je in de nagelsalon kunt krijgen, bieden press-ons een breed scala aan kleuren, stijlen, nagelvormen en lengtes, dus er is een optie voor iedereen. Ze zijn ook een gemakkelijkere en meer betaalbare optie om nagellakkleuren en -stijlen te wisselen zonder wachttijden in de nagelsalon, kosten voor het vervangen van de nagellak of schade aan je nagelriemen en nagelbed door nagellakremover. Veel nagelliefhebbers wenden zich tot druknagels om snel salonachtige manicures en pedicures te krijgen of terwijl ze onderweg zijn – ze zijn geweldig voor evenementen of vakanties.

Wat zijn de verschillende opties voor press-on nagels?
Press-on nagels zijn er in drie soorten toepassingen en elk past bij verschillende behoeften en levensstijlen. Voordat u een van deze opties toepast, moet u ervoor zorgen dat uw nagels schoon, gevijld en gepolijst zijn voor de gemakkelijkste toepassing en een glad eindresultaat. Als je bang bent om je nagels te beschadigen, kun je ze bedekken met transparante nagellak of nagelverharder als buffer voor de lijm van de nepnagels.

  • Press-on nagels: Deze omvatten een kleverige lijm aan de onderkant van de kunstnagel die deze aan uw nagel bindt. Het aanbrengen van press-ons is net zo eenvoudig als het uitlijnen en minimaal 10 seconden naar beneden duwen om het op zijn plaats te houden.
  • Lijmnagels: Deze worden geleverd met een tube nagellijm die je aan de onderkant van de kunstnagel aanbrengt en ook op je eigen nagel. Je plaatst de kunstnagel bovenop je nagel en houdt deze minimaal 10 seconden vast om de lijm te laten drogen.
  • Nagelstickers: deze geven extra dikte en sterkte (evenals kleur of ontwerpen) aan je nagels, maar kunnen ze niet langer of een andere vorm geven, zoals de eerste twee opties kunnen. Om de sticker te gebruiken, pel je de sticker van het vel en plaats je hem over je nagel. Vouw de sticker over het uiteinde van je nagel en gebruik een nagelknipper of een kleine schaar om het overtollige af te knippen. Gebruik vervolgens de nagelriemstok om de nagelsticker rond de nagelriemen en over het nagelbed glad te strijken. Voor een extra beschermingsniveau kunt u een laagje transparante nagellak aanbrengen om de sticker op zijn plaats te “zetten” en te beschermen tegen scheuren of haken.

Top 5 press-on nails van 2021

Of je nu een professionele nagelstyliste bent of een beginner, we hebben vijf opties met de beste press-on nails merken op een rijtje gezet, zodat je thuis of onderweg je volgende manicure met een effen kleur of patroon kunt maken.

1. Kiss

Press-on nails

Kiss-nagels hebben aandruk- en lijmopties voor shoppers die van zowel lange als korte nagels houden, en ook willen spelen met verschillende nagelvormen.

Kiss-nagels bieden een lijmoptie voor shoppers die van zowel lange als korte nagels houden en die met verschillende nagelvormen willen spelen. Er zijn stiletto, doodskist, vierkante en nog veel meer nagelvormen om uit te kiezen in tientallen kleuren en patronen. Elke kit wordt geleverd met 30 nagels in verschillende maten, een voorbereidingspad, een nagelvijl en een houten nagelriemstok. Kiss-nagels beweren tot een volledige week mee te gaan. Om te verwijderen, raadt het bedrijf aan om de nagel voorzichtig van de zijkanten af ​​te pellen als ze al losraken, of om nagellakremover met aceton rond de randen van de nagel aan te brengen, een minuut te wachten en ze vervolgens af te pellen.

One Kiss-shopper is enthousiast: “Ik gebruik al een tijdje Kiss-nagels en krijg altijd complimenten. Niemand gelooft ooit dat ze worden vastgelijmd en dat ze net zo lang meegaan als salonnagels voor een fractie van de prijs. Voor mij is het daarom het merk met de beste press-on nails op de markt.”

2. Impress

Press-on nails
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Shop Impress voor een snelle, gemakkelijke en natuurlijk ogende manicure.

Impress is de lijn van druknagels van Kiss. Deze zijn verkrijgbaar in een assortiment effen kleuren, van pastelkleuren tot neons tot diepe juweeltinten, evenals leuke patronen. Net als de lijm-op Kiss-lijn, wordt elke kit geleverd met 30 nagels, een voorbereidingspad, een nagelvijl en een houten nagelriemstok. Impress-nagels beweren waterdicht te zijn en bieden “PureFit-technologie” waardoor de nagels comfortabel passen met een slank ontwerp. Indrukwekkende beweringen duren van een paar dagen tot een week. Om de nagels te verwijderen, raadt het merk aan om de nagel voorzichtig van de zijkanten af ​​te pellen, of een minuutje te weken met aceton nagellakremover rond de randen om los te maken voordat je gaat schillen.

Een Impress-shopper schrijft: “Ik gebruik deze nagels nu bijna vijf jaar en ik hou, hou van, hou van ze en krijg er dagelijks complimenten over.”

3. Elegant Touch

Press-on nails
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Elegant Touch nagels zijn gemaakt voor shoppers die korte, gelijmde manicures willen in prachtige kleuren.

Elegant Touch Nails zijn de beste press-on nails voor iedereen die op zoek is naar een manicure of pedicure met een designstatement, zoals een diep paarse kleur of juist een in het oog springende french mani. De verschillende ontwerpen zijn er amandel- en ronde vormen en de kit bevat 24 nagels in 10 maten. Door de nieuwe super-flex technologie zijn de kunstnagels super comfortabel om te dragen.

One Static Nail-shopper gutst: “Dit zijn de beste pop-on-nagels die ik ooit heb gebruikt! Zo schattig en gaat zo lang mee. Ik raad deze ten zeerste aan!”

4. SOSU by SJ Laura Anderson 

Press-on nails
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Met de SOSU by SJ x Laura Anderson False Nails Fierce heb je binnen enkele seconden salonwaardige nagels. Iedere verpakking komt met 24 nepnagels in 10 verschillende maten. Voor iedereen zit er de geschikte maat bij. De verpakking bevat tevens een nagellijm, mini nagelvijl en een manicure stick.

Een Manime-shopper schrijft: “Wat een prachtige nude nagels! Ik kan mezelf gemakkelijk en snel een mooie manicure geven zonder mijn huis te verlaten. Ik hou echt van de kleuren en dessins. Ik waardeer dat wanneer ik van ontwerp wissel, mijn nagels niet zwak aanvoelen. Bravo, SOSU!”

5. Fing’rs

Press-on nails
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Fing’rs heeft een breed scala aan nagels in effen kleuren voor een fractie van de salonprijs.

Fing’rs biedt de beste press-on nails en heeft een breed scala aan effen gekleurde gelnagels voor een fractie van wat je met gelnagels in de salon zou doen. Deze stijlen omvatten hoogglanzende prints en patronen, zoals geometrische vormen, edelstenen, glitter en abstracte ontwerpen – er is een optie voor iedereen. Elke set wordt geleverd met 24 nagels, een mini-nagelvijl, een nagellijm voor de opplakopties en een manicure-stick. Spetterende Fing’rs nagels kunnen tot een week meegaan en kunnen worden verwijderd door een druppel nagelriemolie (apart verkrijgbaar) rond de zijkanten aan te brengen en de houten stok te gebruiken om de nagel voorzichtig los te maken.

Een Fing’rs-shopper schrijft: “Deze zijn een geweldige vervanging voor acryl! Elke set gaat meer dan een week mee en is zo gemakkelijk aan te brengen!”

Ook populair: Polygel nagels zetten: de ultieme gids naar een perfecte manicure