Beste Too Faced Mascara: de Better Than Sex Mascara

beste too faced mascara

Even een ode aan het product die momenteel mijn wereld laat rocken. Gelukkig kan ik gemakkelijk met wimpers werken, maar dat gezegd hebbende, ben ik super kieskeurig als het op mascara aankomt. Het moet carbon black zijn, dat voldoende lift en volume toevoegt. Mijn wimpers krullen vrij gemakkelijk, dus ik ben niet zo moeilijk als het gaat om het woord ‘krullen’ in wimpers. Maar de kleur en dimensie staan ​​centraal. Ik neem niet genoegen met zogenaamde ‘natuurlijk’ ogende wimpers, want wat heeft dat voor zin? Ik kan dan net zo goed mijn toevlucht nemen tot de drogist voor eerste koopje dat ik tegenkom. Als je mij zou vragen naar de beste Too Faced mascara, dan roep ik direct luid en duidelijk de Better Than Sex Waterproof Mascara.

Nog beter dan de normale uitvoering

Toen Too Faced Better Than Sex introduceerde, was ik overweldigd. Het was volumineus, weelderig en zou nooit opdrogen in het omhulsel. Ik had willekeurige mensen die me vroegen naar mijn wimpers, wat, laat me je vertellen, niet regelmatig voorkomt. Ze konden het letterlijk alleen maar beter maken met een waterdichte zus en deze baby geeft geen krimp. U kunt in uw ogen wrijven, door een stortbui lopen of een paar uurtjes in de sauna doorbrengen. Het is bijna als een tijdelijke oogtint en lift. Zo’n held! En natuurlijk heeft elke held een zijwaartse trap nodig, dus je hebt je Mascara Melt Off. Zo attent van u, ook onder ogen gezien.

De Melt-off

Natuurlijk heb je de Melt Off niet nodig als je je waterdichte mascara-verwijderingsregime op zijn plaats hebt. Persoonlijk heb ik niet altijd op olie gebaseerde verwijderaars in mijn ijdelheid, dus dit buisje is ZO handig. Bovendien is kammen op de wimpers een veel meer gestructureerde aanpak dan wimpers masseren met olie die op de vingers is gesmeerd. Als je eenmaal de melt-off hebt uitgekamd, pak je gewoon een vochtige washandje en ga je over de oogcontouren voor een laatste reiniging.

Ja, moge duidelijk zijn dat ik razend enthousiast ben over de Better Than Sex Waterproof Mascara. Wat mij betreft is dit met stip op een de beste Too Faced mascara out there!

Ook populair: Nioxin ervaring: ik gebruikte Nioxin system 4 en dit gebeurde!